Studie: Massvaccinantion mot covid gav 17 miljoner dödsfall

Den totala risken för dödsfall till följd av covid-19-vaccination är 1000 gånger högre.

publicerad 29 september 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Temabild: Vaccination mot covid
Temabild: Vaccination.

Nya vetenskapliga uppgifter tyder på att Covid-19-vaccinerna inte har räddat liv, utan i stället lett till 17 miljoner dödsfall i 17 länder på södra halvklotet. Det skriver Epoch Times som kommenterar en ny studie. NewsVoice sammanfattar.

En ny vetenskaplig studie visar att dödligheten i ett stort antal länder har ökat och funnit att covid-19-vacciner inte hade någon positiv effekt för att minska dödligheten. Forskarna fann istället toppar i dödligheten, särskilt bland den äldre befolkningen när covidvaccinerna togs i bruk. Den ökade dödligheten sammanföll med lanseringen av tredje och fjärde booster-dosen.

Studien på massvaccinantion mot covid publicerades i Correlation Research in the Public Interest (pdf).

Forskarna såg en genomsnittlig dödlighet motsvarande 17 miljoner covid-19-vaccinrelaterade dödsfall i världen baserat på 13,25 miljarder injektioner.

Sammanfattningsvis erhölls 1 dödsfall per 470 personer under kortare period än 3 år. Samtidigt minskade inte antalet dödsfall genom massvaccinationerna i länderna.

“Den totala risken för dödsfall till följd av covid-19-vaccination är 1000 gånger högre än vad som tidigare rapporterats i data från kliniska prövningar, biverkningsövervakning och dödsorsaksstatistik från dödsorsaksintyg”, skriver Epoch Times.

“Dödlighet oavsett orsak är en bra funktion att använda i statistiska medicinska analyser eftersom det inte finns någon tvetydighet i huruvida någon har dött eller inte”, skriver Stephanie Seneff, seniorforskare vid Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Forskarna har funnit en konsekvent trend bland sjutton länder som visar en signifikant ökning av dödligheten av alla orsaker som sammanfaller med den omfattande covidvaccinutrullning. Forskarna kunde inte hitta ett enda bevis som visar att covid-19-vacciner minsklade dödligheten.

Seneff säger att undersökningen fått henne att misstänka att covidinjektioner är “extremt giftiga” och inte borde ha godkänts av tillsynsmyndigheterna.

De undersökta länderna i studien var: Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Malaysia, Nya Zeeland, Paraguay, Peru, Filippinerna, Singapore, Sydafrika, Surinam, Thailand och Uruguay.

Länderna utgör 9,1 procent av den globala befolkningen och 10,3 procent av covid-19-injektionerna i världen – med en vaccinationsgrad på 1,91 injektioner per person i alla åldrar – och omfattar nästan alla covid-19-vaccinprodukter och tillverkare från fyra kontinenter.

Extrema toppar i total dödlighet observerades i januari och februari 2022, under sommarsäsongen i länder på södra halvklotet vilket sammanfaller med eller följer lanseringen av boosters.

Den totala överdödligheten efter massvaccinantion mot covid nådde nästan 5 procent bland dem som var 90 år eller äldre och som fick en fjärde vaccindos. I 15 länder med tillräckliga mortalitetsdata sammanföll en aldrig tidigare skådad ökning av dödligheten i alla åldrar i januari och februari 2022. I Chile och Peru observerades en dödlighet på 1 dödsfall per 20 injektioner av vaccindos för personer över 90 år.

Forskarna varnar i efterhand för massvaccinantion mot covid

“Det finns inga bevis i hårda data om total dödlighet för en gynnsam effekt av covid-19-vaccinerna. Inga liv räddades”, säger Denis Rancourt, Correlation Research in the Public Interest.

“Tvärtom kan bevisen förstås i termer av att utsättas för ett giftigt ämne. Risken för dödsfall per injektion ökar exponentiellt med åldern. Policyn att prioritera äldre för injektioner måste omedelbart upphöra.”

“Om vacciner förhindrade överföring, infektion eller allvarlig sjukdom, bör det finnas minskningar i dödligheten efter vaccinutrullningar, inte ökningar, som i varje observerad äldre åldersgrupp som utsätts för snabba booster-utrullningar”.

Studien på massvaccinantion mot covid visar att data från många länder som tex. Indien, Australien, Kanada, Israel och USA onormala toppar i total dödlighet som sammanfaller med utrullningen av booster-vaccin.

I USA var dödsfallen framträdande i åldersgruppen 25 till 64 år i 21 stater, vilket sammanföll med en en snabb utrullning av vacciner. Forskarna uppskattade att det i USA inträffade omkring 160.000 dödsfall under en period då mer än 60 miljoner doser av covid-19-vaccinet administrerades.

Läs hela artikeln i Epoch Times: COVID Vaccines Causally Linked to Increased Mortality, Resulting in 17 Million Deaths: Scientific Report

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kommer ni ihåg de första bilderna och videoklippen som visades i allra börja av Covid-eran?

  Bilder på svarta sopsäckar på gator i Kina som skulle föreställa döda kroppar? Även ett par satellitbilder på svarta sopsäckar från ovan?

  Videoklipp som visade att till synes friska personer på gatan faller ner och dör?

  Finns det nån/några här på kommentarsfältet som möjligen sparat dessa?

  Jag minns att det visades även på SVT.
  Dessa bilder och videon försvann lika snabbt och fanns inte tillgängligt på nätet för allmänheten längre.

  Senare när man väl hade lärt sig vad Covid och innehållet i dessa bilder och videon fanns det inga tvivel på att de var förfalskade.

  • Reza skriver: 2 oktober 2023
   ”svarta sopsäckar på gator i Kina som skulle föreställa döda kroppar”
   ”Videoklipp som visade att till synes friska personer på gatan faller ner och dör ”
   Personerna som spred de falska ryktena fick fängelse. Det var aktivister som utgav sig för att vara journalister och hade förfalskade legitimationer. En del bilder ligger kvar.
   https://static01.nyt.com/images/2020/03/01/world/01virus-reconstruct-top-sub/01virus-reconstruct-top-sub-superJumbo.jpg?quality=75&auto=webp
   Notera att de vita overallerna på bilden saknar de blå linjer som alltid finns på overaller som används av personal som bär skyddskläder. Det är vanliga målaroveraller man kan köpa i Kina i alla varuhus och som kostar omkring 10 kronor.

   • Tack Karl!
    Den här bilden hade jag inte sett förut men är den enda bilden som är kvar? Finns det fler som du ev. vet var de finns? Videon?

    Den här är oerhört viktig och jag kommer att skriva en separat kommentar om anledningen att jag söker dessa bilder och videon.

    • Hans Dahl skriver: 5 oktober 2023
     Det finns en del kvar, bäst är att använda olika bildsöknings sajter för att hitta dom.

 • Merparten av USA:s vuxna befolkning tackar nej till fler Co-id-injektioner enligt FoxNews. Republikaner verkar vara mer pålästa än demokraterna. https://www.foxnews.com/health/covid-vaccine-poll-finds-more-than-half-adults-likely-say-no-thanks-vax

  Annars tjatar jag mig blå om listan med de 22 allvarliga sidoeffekterna som FDA gick ut med redan den 20 oktober 2020. Alla dessa har inträffat och kan ses i tillgängliga data hos WHO m fl, trots att detta är en bråkdel av verkligheten. 1 Guillain-Barré syndrome
  2 Acute disseminated encephalomyelitis

  3 Transverse myelitis

  4 Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/ meningoencephalitis/meningitis/ encepholapathy
  5 Convulsions/seizures
  6 Stroke
  7 Narcolepsy and cataplexy

  8 Anaphylaxis
  9 Acute myocardial infarction
  10 Myocarditis/pericarditis

  11 Autoimmune disease
  12 Deaths
  13 Pregnancy and birth outcomes
  14 Other acute demyelinating diseases
  15 Non-anaphylactic allergic reactions
  16 Thrombocytopenia

  17 Disseminated intravascular coagulation
  18 Venous thromboembolism
  19 Arthritis and arthralgia/joint pain
  20 Kawasaki disease
  21 Multisystem Inflammatory Syndrome in Children

  22 Vaccine enhanced disease

   • Ja, Tors vrede, vi kan bara tro och hoppas. Lyssnade på radion idag i bilen. I samband med publicerandet av årets Nobelpristagare talades det om hur många liv Corona-“vaccinerna” skulle ha räddat. Potemkinkulissen hålls upp för folken.

    “I lögnens värld är sanningen en sjukdom.”
    – Gianni Rodari

 • per skriver: 1 oktober 2023
  Trots att jag haft Kina som mitt fasta hem i över 50 år har jag aldrig känt något “järngrepp”, vilket jag mycket tydligt kände när jag en gång bodde i Sverige. Kina har demokratiska beslutsordningar, i alla steg ända upp till Nationalkongressen. Även i Politbyrån och Det Ständiga Utskottet majoritets röstar man.

  • Om du har varit och är bosatt i Kina, har du missat rätt mycket om hur samhället, kulturen och människornas synsätt förändrats de senaste 10-15 åren.

   Du får exempelvis helst inte prata/skriva om Kinas framgångar och absolut inte om hur landet verkligen styrs!

   Att berätta hur Kina verkligen styrs väcker ilskan hos alla som är i greppet av dess massformation. Detta gäller i allra högsta grad även de som kallas “VAKNA” och även av dessa kommer du att få alla möjliga nedsättande Kina-epitet i pannan!

   Bara ett tips med all välmening!

  • Det var 2011 när WHO tillkännagav planen Decade of Vaccines, som syftar till att avfolka världen med cirka 15 procent. Den siffran uppgår till cirka 700 miljoner människor.

   Tillbaka i augusti 2021 uppskattade Dr. Robert Young att 500 miljoner människor över hela världen redan vid den tiden hade skadats av stöten, med möjligen 35 miljoner dödsfall.

   Den senaste augusti kastade Steve Kirsch ut en mer konservativ siffra på 12 miljoner dödsfall till följd av covid-jabbing, baserat på en uppskattning av ett dödsfall per 1 000 doser.

   “Vi dödar nästan 10 000 människor varje dag”, skrev Kirsch.

   “Det kommer att bli mycket värre”, varnar Martin

   Samma månad slog Peter Halligan ihop data som tyder på att så många som 20 miljoner människor hittills har dött av skotten, medan hela 2,2 miljarder har drabbats av minst en skada.

   Allt detta tyder på att saker bara har börjat när det gäller nedfallet från dessa mystiska injektioner. Om vi ​​antar att bara 20 miljoner människor har dött är vi bara cirka tre procent av vägen dit till hela dödstalet.
   https://www.naturalnews.com/2022-10-07-david-martin-covid-vaccines-will-kill-700m.html

  • För att tro på detta måste vi först acceptera att man har kartlagt sars-cov 2 sekvensen, vilket verkar tvivelaktigt med tanke på alla FOIA förfrågningar. Sedan att människan kan klippa och klistra in nya egenskaper som de vill.

   Om nu Moderna har patent på ett syntetiskt Furin Protease, alltså ett enzym som klyver och aktiverar många proteiner, är det i sig inte så märkligt för ett läkemedelsbolag. Ett sådant enzym skulle dock kunna orsaka många typer av sjukdomar, så man får hoppas att det inte råkar hamna i vaccinet.

   Således utgör artikeln ingalunda 100% bevis för något ”skapat virus”. Däremot lite näring till att fortsätta diskutera påvens skägg.

  • Och här är två artiklar (av en annan mycket klok och omtänksam människa), som – även de – SANNERLIGEN förtjänar att läsas, begrundas, internaliseras och vidareförmedlas!!! till alla människor ni känner, som står upp för sanning, rättfärdighet och godhet:

   https://newsvoice.se/2021/03/margareta-skantze-coronakrisen/

   https://newsvoice.se/2021/05/skantze-ar-covid-19-ett-biologiskt-vapen/

   ALLA välvilliga behöver hjälpas åt för att spräcka den skickligt uppmålade “potemkinkuliss”, som nu lamslår folken.

  • Såg detta redan 2019 är de började blocka läkare med erfarenhet av virus, på tuben och frånta deras licenser/jobb, och att det var något lurt på gång.
   ————
   Och statister stod i kö utanför akuter i USA för vaccinet för agendan.
   Blev filmat av amatörer som bevis och de fick inte komma in på akuten för att se de sjuka?
   Gamla filmer från akuter i Italien visades i MSM.
   —————–
   Så, nej jag gick inte på bluffen, lika svininfluensan som gjorde folk sjuka med narkolepsi tidigare, och Sverige har inte än betalat för skadorna….
   Kommer ihåg dessa köer som stod och väntade på sin “spruta” mot svininfluensan.(var ett test innan det stora).
   Folk är så godtrogna och tänker inte kritiskt eller realistiskt…..
   Globalisterna gick ju ut ett par veckor innan plandemin uppstod…sure.
   Ta nu era 6-8 mackor om dagen…

   • Toppen, Roger, och jag hoppas på många fler med RÅG I RYGGEN, som bidrar till avslöjandet av alla falska lögner”!

    Stan Monteath, min läromästare:

    “Bringing you the Story behind the Story, the News behind the News. Hoping to convince you that reality is usually scoffed at and illusion is usually king, but in the battle for the survival of Western civilization it will be reality and not illusion or delusion that will determine what the future will bring.”

 • Med det här “vaccinet” har läkemedelsmaffian och politiker troligtvis tagit livet av fler än vad de gängkriminella har gjort. Kan vara bra att få ut militären innan folk fattar det här.

  • Johnny Andersson skriver: 29 september 2023
   Viruset fanns bevisligen i USA, Spanien och Italien upp till 9 månader innan det identifierades i Kina.

   Först började USAs utvecklingen av Covid viruset i Wuhan, finansierat av amerikanska pengar, av två amerikanska ”gästforskare”.

   —Fauci lied, people died – Musk
   https://www.rt.com/news/568075-musk-prosecute-fauci-gain-function/

   Man ville släppa ut det som ett ”experiment” för att studera spridningen, men både Kinas och USAs myndigheter stoppade tilltaget. Då flyttade man till Fort Detrick, som är militärt och behöver inga tillstånd. Min uppfattning idag är att det var en avsiktligt utsläpp i full avsikt att skapa sjuka och en marknad för det amerikanska medicinindustriella komplexet och det investeringsindustriella komplexet, och The University of North Carolina och Professor Ralph Baric.

   Sedan har man genomfört att förbjuda all konkurrens av välbeprövade mediciner sin Ivermectin, hydroxychloroquine, TCM, etc för att hårdsälja det verkningslösa falska farliga vaccinet, vilket förstör kroppens eget virusförsvar och immunitet, och sedan måste offren kontinuerligt köpa medicinindustriella komplexets artificiella skydd mRNA, som ger ett mycket kortvarigt skydd. Sådan var uppenbart affärsplanen.

   Bill Gates, med flera, säger att det kommer fler pandemier. Hur vet han det, det kan bara betyda att han och hans gelikar redan har nästa pandemi virus redan klart, och motsvarande vaccin. Sedan har man ”köpt in sig” i WHO och FN, som nu används för att marknadsföra det mycket farliga mRNA vaccinet som är verkningslöst mot sjukdom och smittspridning. Bill Gates har naturligtvis redan ett virus för nästa Covid pandemi färdigutvecklat, vilket utfördes i de hemliga bio labben i Ukraina. Samtidigt har man ett motsvarande vaccin även klar.

   Pfizer har redan erkänt planen i en intervju med dold kamera.

  • Det spännande är att jag märkte själsliga förändringar av ett helt oväntat slag i mid oktober 2019. Dessa höll i sig fram till i våras och då började
   verkligheten att bitvis komma tillbaka. Sedan i somras så har det skett ytterligare en förändring som kan bero på användningen av 5G på ett olämpligt sätt (vi vet sedan 1950-talet att mikrovågar kan påverka vår hjärna utan att vi kan härleda dem till just 5G. Men eftersom ingen annan förklaring finns, så blir det 5G som hamnar i skottgluggen).
   Man kan bli lätt förtvivlad när man dagligen på kommunala färdmedel ser folk hypnotiserade av sin “smart”phone.

 • WHO:s prognos för vaccinerade
  November 2020: 95% Protection

  Januari 2021: 70% Protection

  Februari 2021: 50% Protection

  Mars 2021: No protection, but reduces the spread

  Aug 2021: Doesn’t reduce the spread, but reduces severity

  Dec 2021: Doesn’t reduce the severity, but reduces hospitalization

  Feb 2022: Doesn’t reduce hospitalization, but you aren’t going to die

  Sep 2023: Ok, you die, but we have a deal with God and vaccinated go to heaven.

  • Ha, ha… Bra där Reza.

   Läste dessutom att de vaccinerade hade högre intelligensnivå, på grund av det är ett komplext beslut att ta – underförstått: bara intelligenta kan ta komplexa beslut. Argumentationen blir självuppfyllande: hurra jag är intelligent för jag tog jabben, för de som vaxxade sig säger dom är intelligentare.

   Vilka dumheter.

   Beslutet huruvida människor skulle vaccinera sig eller inte togs nog blixtsnabbt i det omedvetet i samma stund som de första propagandafilmerna kom från det kinesiska kommunistpartiet kablades ut i SVT där folk föll ihop på gatorna och polisen spikade igen dörrarna och folk blev liksom galna.

   Det är intelligens det, att man vet, innan man vet.

 • Vill åter påminna om USAs försåtliga maktutövningen där europas politiker och medier är konditionerade till en stenhårt lojal inställning att bara förmedla lögnimperiets propaganda. Samtidigt kanaliserar USA en del av informationen genom Epochtimes eftersom den är avsedd att hetsa oss till hat mot Kina i en fortsatt aggression mot Kinas och det globala syds frigörelse.
  Epochtimes är en otäck propagandamegafon men den tillåts säga en del som våra dikaturens kreatur inte får säga.
  Därför tillvänjs även den kritiska altmediapubliken vid att fortsätta se upp till USA-personligheter och USA-styrda mellanhänder så att många är tillgängliga för att hypnotiseras mot Kina.

  Vi konditioneras ofrivilligt som Pavlovs hundar.
  Vi vänjer oss och bondar med storebrors mellanhänder.
  Det är förförelse.

  Psykologiskt är det en knepig situation att både lyssna på valda delar och ändå samtidigt behålla i medvetandet att det ingår i en ful och tyrannisk agenda som gör att man ska behålla en starkt kritisk grundinställning

  Och att fortsätta känna stark indignation mot att våra företrädare hindras av USAs gäng att informera oss. Och inte bara se våra företrädare som en självständig aktör.

  För det är precis vad USAs elit vill.

  Vi ska hata varandra och se upp till nån amerikansk källa.

  Det är kallblodigt uttänkt av USA att släppa fram en del hedervärda individer som sker även om våra slavmedier döljer det.

  Och det visar också hur medvetna USAs ideologer är om att dom annars kan förlora greppet.

  • Det tidigare revolutionshärjade Kina är en diktatur, mest sannolikt sedan lång tid tillbaks infiltrerad och ytterst styrd av samma angloamerikanska oligarker som sedan länge styr USA. Detta på samma sätt som angloamerikanska oligarker störtade den ryska tsarfamiljen, finansierade den ryska revolutionen och därefter höll Sovjetunionen under armarna så länge det gagnade deras Kalla kriget-styrning av världen.

   Idag har vi en nykonstruerad Kalla kriget-balans, där Kina tillsammans med Ryssland förment utgör Västs motpol. Vanliga människor stirrar sig alltid blinda på vad som rapporteras i medierna, men anar inte spelet högre upp i hierarkin, där bland annat bankmakthavare ifrån Kina och andra BRICS-länder gör gemensam sak med bankmakthavare ifrån den angloamerikanska oligarkin. Väst försåg för övrigt Kina med den teknologi som möjliggjorde landets stora ekonomiska språng.

   Kina verkar vara en experimentverkstad och testbana för hur den västliga oligarkin skall kunna lägga under sig resten av världen med hjälp av teknologi långt mer avancerad än vad gemene man förstår.

   Folk inser inte att till och med Hitlertyskland i hög grad möjliggjordes, finansierades och styrdes av den angloamerikanska oligarkin, men “togs ner” eftersom Hitler fick storhetsvansinne och “slet sig”.

   Satsar du på USA eller satsar du på Kina? Det spelar ingen roll vilket, båda hästarna travar på mot samma destination: Globalt tyranni, en slavstat som skall omfatta alla jordens länder och människor.

   • Fel teori av dig. Kina är pragmatiska och låter inte ideologi stå i vägen för det som funkar.
    I själva verket var Mao också för en kapitalistisk utveckling men under statens kontroll
    Deng Xiao Ping drog slutsatser att man inte fär stirra sig blind på jämlikhetsideer utan individer som har talang måste nationen frambringa och uppmuntra.
    Marxismen har i praktiken genom klasskampen bromsat sånt och Kina har därför skippat klasskampen. Men dom bekämpar korruption.
    Dom bekämpar oligarker som tar sig för mycket friheter.
    Han som ägde Alibaba sattes på plats och föll av sina höga hästar.
    Kinas ledarskap och styrelseskick är mkt mer gynnsamt för att det ska gå att lära sig av misstag och förbättra systemet och därför vill de verkligen ha kritik men det ska vara konstruktiv kritik.
    Angloamerika låg bakom kommunismen både att den kom till makten och själva ideologins uppkomst.
    Och det var britterna som gjorde att en anglofil elit i USA kom att delta i detta. Men Kina genomskådade inte helt dubbelspelet. Vare sig Chiang Kai Shek eller Maos sida.
    Och aristokrater som sa sig vara socialister gjorde intryck på Kinas socialister. Deras verklighetsuppfattning var antagligen att socialismen är en så briljant ide att alla – tom kapitalisterna inser att det är det framtida systemet.
    En sån hök och Sovjethatare som Brzezinsky – skrev likväl 1969 positivt om marxismen.
    Den fiendskap som kom att uppstå mellan Kina och Sovjet efter Stalin var också en följd av att Kina inte hade full insyn i anglosaxernas dubbelspel och det är fortfarande bara en minoritet av amerikanerna själva som har korrekt historisk insikt om sig själva.

    När Anthony Sutton avslöjade hur USA hade hjälpt fram bolshevismen sa en insider i USA, CFR historikern Richard Pipes, att Sutton hade rätt men att historiker undviker det för att det är generande!

    Men det är mer än generande det är ett iskallt dubbelspel och CIA sa ju att vi vann inte kalla kriget för att vi är the good guys utan därför att vi är bättre pokerspelare.

    Dom är dubbelnaturer dvs en del av dom kunde under 1900-talet hålla till synes motsatta ideer igång samtidigt och det kommer antagligen efter det att britterna började ta efter Venedigs oligarki när den förflyttade sig till Holland och England.
    Ibland kallas därför brittiska imperiet för Veneto-brittiska imperiet
    USA har helt styrts av Cecil Rhodes angloamerikanska elitsällskap som britterna lanserade för att behålla anglosaxisk hegemoni.
    Det var i stort sett okänt för omvärlden och för en minoritet av välinformerade utanför den eliten var det först på 60-talet som de hörde talas om det trots att det pågått sen 1890

    • “Kinas ledarskap och styrelseskick är mkt mer gynnsamt för att det ska gå att lära sig av misstag och förbättra systemet och därför vill de verkligen ha kritik men det ska vara konstruktiv kritik.”

     Du vet innerst inne hur det förhåller sig, Peter, de kinesiska ledarna, som ytterst styrs av Västoligarker långt över människornas huvuden, tillåter kritik om denna är i enlighet med vad den kinesiska staten kategoriserar som “konstruktiv kritik”.

     I Kina får man lov att kritisera styret på vilket sätt man vill, så länge kritiken är acceptabel för de som styr.

     • per skriver: 30 september 2023 Kritik är faktiskt inte vanlig i Kina för man hinner fixa problemet innan kritiken kommer igång. Däremot är förslag om förbättringar det normala och mycket frekventa. Detta citat från ett amerikanskt program.

      Kina ser ett problem, då fixar dom det. “Väst” klagar, kritiserar och debatterar det.
      Kina bygger en damm, väst debatterar vad den skall heta.
      I San Francisco tog det tio år att få två busslinjer genom miljögranskning.
      En tunnel i Boston tog sexton år att färdigställa.
      Kina byggde en femtiosju våningars skyskrapa på nitton dagar
      Kina rev och byggde om Sanyuan-bron i Peking på fyrtiotre timmar
      När US covid slog till i Wuhan byggde staden ett karantäncenter med fyra tusen rum på tio dagar och de behövde knappt använda det eftersom de snabbt arresterade spridningen av sjukdomen
      Kinesiska arbetare bygger järnvägsstation på bara nio timmar.

      Det är skillnaden.

      • Kina är effektiva, men liksom USA och Ryssland till syvende och sidst en diktatur. De styrandes järngrepp på befolkningen gör, att man kan bortse ifrån demokratiska beslutsordningar och därmed beta av infrastrukturella projekt i en rasande fart. Detta faktum fick västoligarkernas lille känslomässigt störde springpojke Justin Trudeau att uttrycka sig omåttligt uppskattande om diktaturen Kina, en hållning som naturligtvis hade varit i säck innan den kom i påse.

   • Jag har kommit till samma insikt som du, Per, när det gäller toppstyret i USA och Kina. Båda hänger ihop – inte minst ekonomiskt.

    “The world is a stage.”
    – W. Shakespeare

    • Jag vill inte promota mig själv i onödan, men ännu en gång ber jag er att läsa om hur USA, redan i sin linda, kom att bli närmast totalt kontrollerad av Vatikanen. Abraham Lincoln och JFK försökte att frigöra nationen från detta så onda styre, men båda lönnmördades.

     Jag vet att min senaste artikel om de OFATTBARY ONDA människor som styr i världen är rätt svårläst och ovanligt lång – för att vara en Newsvoice-artikel – men jag hoppas att ni här har tålamod nog att ta till er av det jag avslöjar där, för då förändrades världen, och sedan har det endast gått utför.

     Om ni orkar:
     https://newsvoice.se/2021/09/jesuiterna-infiltrerade-tidigt-usa/

     För övrigt (även för Newsvoice, kanske?):
     Det är i stort sett omöjligt för någon som inte är initierad att hitta mina artiklar längre. Skulle uppskatta om möjligheten återinförs (av redaktionen?)

     • Hans, du plockar lite som du vill i historien. Det fanns många goda krafter du utelämnar som såg till att amerikanska frihetskriget slutligen segrade 1776. Man gjorde stora ansträngningar för att säkra individens fri och rättigheter framgent genom bland annat ”Bill of rights” Ben Franklins geni och enorma internationella nätverk av republik sinnade patrioter lyckades genomföra detta trots motstånd från bland annat katolikerna.

      Det var ingalunda ett öppet mål, frihetskämparna vann och patrioter håller ännu stånd, om än decimerade. Allt är inte alltid oligarkernas och katolikernas fel. Goda krafter finns och är starka. Och som Shakespeares Cassius en gång sa till Brutus “our fate… is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.”

      Ben Franklins stora inspiration kom från Konfucius läror och om bara människan slutade se sig själv som undersåtar och i stället som fria stolta individer kanske deras drömmar om en värld utan tyranni ännu kan bli verklighet.
      Saxat från
      https://canadianpatriot.org/2023/04/17/the-international-dimensions-of-1776-and-how-an-age-of-reason-was-subverted-3/

      • Visst är det tänkvärda ord som Shakespeares Cassius en gång sa till Brutus “our fate… is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings!

       Och visst fanns det säkerligen många goda krafter i det amerikanska så kallade “frihetskriget”. Benjamin Franklin kanske var en av dem, men många av dem insåg sannolikt inte att frihetsidealen användes som en kil av Jesuitorden för att etablera sin makt i landet som kom att bli USA – precis som godhetsidealen idag används på liknande sätt av samma organisation för att medelst migrationen bryta sönder den kristna kulturen i Sverige och andra länder med protestantisk tradition.

       Det har nog varit öppet mål när det gäller hierarkiska toppar, men visst kan vi som befinner oss lite närmare gräsrotsnivåerna spela en viktig roll – och framför allt goda krafters inverkan.

     • Hej Hans,
      Kanske kunde folk ta till sig den oerhört viktiga informationen du försökt förmedla om Jesuiter, om läsarna förstod att den amerikanska imperialismens styrelserum består enbart av Jesuiter.

      Också om läsarna förstod att Jesuiter styr på nationellnivå i somliga Europeiska stater och självklart på EU-toppen är också de som drivit linjen att göra Europa till att bli totalitär på EU och nationellnivå och som styrs idag mot sitt förfall, i enlighet med imperialismens order(jesuiterna).

      Jesuiternas nya/gamla plan för Europa förverkligas framför våra ögon i skrivande stund men deras namn(jesuiter) och personerna bakom nämns aldrig i media, ens altmedia!

      Ovanstående kopplingar mellan Jesuiterna och pågående världshändelser är inte lätt att förstå.

      Inte heller det faktum att Jesuiterna är de som av konspirationsteoretiker benämns som “The Deep State”.

      Hur många vet ens om att Jesuiterna är “The Deep State”?

      • Du använde uttrycket bisarr i ett sammanhang där det inte hörde hemma.
       Men i detta sammanhang hör det hemma.
       Det är bisarrt att tro att anglosaxerna permanenta krig och förtryck av en hel värld kan skyllas på katolikerna.
       Ignatius Loyola var under Venedigs inflytande redan från början
       Och samtidigt med att Loyola utbildades i Paris började Venedigs oligarki transplanteras till England.
       Venedigs intrigmakeri hade fått tio länder att nästan krossa dem 1508 så dom behövde byta bas. Till Holland och England.
       Loyola och John Calvin var två olika grenar av Venedigs inflytande för att kunna kontrollera den kristna kyrkan för oligarkins intresse.
       Anglosaxer som debatterar och skriver om Vatikanens makt ungefär som Hans tiger ihjäl det angloamerikanska etablissemangets enorma inflytande sen 1890.
       Och undviker även det som rör Venedigs roll.
       Det är det de inte vill prata om som avslöjar dem.
       Först 1966 kunde Carroll Quigley publicera en begränsad upplaga där 10 % av boken handlade om det ämnet.
       Förläggaren förstörde sen tryckplåtarna så att det inte gick att nytrycka.
       En piratkopia kom ut först 1994.
       Quigley hade försökt att 1949 ge ut en speciellt avslöjande bok men den kunde inte ges ut förrän 4 år efter hans död 1981.
       1966 hade det ihjältigna etablissemanget hunnit med att iscensätta två världskrig och kommunistrevolutionerna.
       Deras makt var avsedd att genomsyra utbildning politik medier och att med centralbanker styra alla andras ekonomi över deras demokratiers huvuden.
       Och det genomfördes och påverkar alla västländer. CIA var från starten under överinseende av den eliten.
       Vatikanen och katolikerna har bara varit följebåtar i det sammanhanget.
       Venedig däremot har spelat roll både beträffande bolshevikrevolutionen och fascismen. Även om huvudmakten då fanns hos anglosaxerna.
       Däremot finns inga som helst tecken på att anglosaxerna på minsta vis har styrts av Vatikanen.
       Att dom är jesuiter innebär ju att de infiltrerar katolikerna. Full spektrum dominans. Cecil Rhodes elitsällskap som jag nämnde ovan var tänkt att göra som jesuiterna men för det anglosaxiska imperiets intressen.
       Anglosaxerna har totalt förtrampat de katolska länderna överallt.

      • Ja, det är min övertygelse att Jesuitordern spelar en synnerligen central roll i maktutövningen i världen, inklusive “The Deep State”.

       Skulle vilja rekommendera boken ” The Secret History of the Jesuits” av Edmond Paris för att få en överblick.

      • @ petergrfstrm

       Du har uppenbarligen inga problem med att kritisera Jesuitordern, men ständigt tar du Katolska kyrkan / Vatikanen i försvar.

       Katolska kyrkan / Vatikanen har en tvåtusen års blodig historia av den grymmast tänkbara förtryck – och Jesuitordern är Vatikanens intellektuella, enormt elitära militära gren i symbios med Katolska kyrkan.

       Det är mycket möjligt – och troligt – att kopplingar finns till Venedigs aristokrati, och även till övrig aristokrati och till även det brittiska kungahuset och andra kungahus.

       De är alla del av den medeltida feodala ordning, som då tyranniserade alla de hade makt över och som nu håller på att återinrätta sin forna suveränitet med hjälp av hemliga ordnar av alla slag och med infiltration av i stort sett allt som är hierarkiskt organiserat.

       Och Carroll Quigley var för övrigt själv jesuit.

       7

      • PG, du skriver:
       “Hans tiger ihjäl det angloamerikanska etablissemangets enorma inflytande sen 1890”

       Inget kunde vara mer fel!

       Jag har i ett otal kommentarer påtalat och starkt kritiserat det angloamerikanska etablissemangets enorma inflytande, men ofta då även hänvisat till den styrning av dessa nationella maktcentra genom Vatikanen, som du tycks vilja beskydda till varje pris.

    • Hans Dahl skriver: 29 september 2023
     Du har lika underliga uppfattningar om Kina som så många andra som hjärntvättats av USA propagandan. Kina är folkstyrt, inte toppstyrt som väst”demokratier”. Styrningen sker genom nio folkrörelser, som väst kallar ”partier”, trots att det inte är några politiska partier. Det största kallas i väst för kommunistpartiet, trots att det varken är kommunistisk eller ett politisk parti. Kina och USA har starka ekonomiska band, men även stora konflikter, som du tycks ha missat. USA ser för mig ut som en döende diktatur, Kina utvecklas alltmer som en folkstyrd folkrepublik i ordets sanna betydelse.

     • Karl W / Karl Wang, både du och PG hänger runt på alternativmedia och saluför Kina, förminskar risker med elektromagnetisk strålning och promotar auktoritär centralstyrning och ni är båda kunniga, men – i mina ögon – otillförlitliga.

      • Så vi hänger runt.
       We hang around. Du har verkligen även språkligt blivit indoktrinerad av dina idoler anglosaxerna så att du använder deras uttryck också istf vanlig lågvenska.
       Hmm
       Hur kan vi beskriva Hans Dahls internetverksamhet?
       Är det lite mer elegant?
       Som att du rider in på en vit springare kanske under det att härolden förkunnar din högvördiga ankomst?

      • Gjort samma iakttagelse.

       Karl(whatever)Wrong är nog den sämsta kommunist jag någonsin träffat. Klarar inte ens av att göra reklam för Kina.

      • Ja, lite tragiskt för Wang, kanske. Nu blir det möjligen att avyttra yatchen han seglat runt med på Sydkinesiska havet och skaffa sig en cykel igen…?

     • Karl Wu Wang
      Bara för att du kanske genomgått en korrespondenskurs i politisk korrekt vetenskapsideologi för besserwissers, betyder det inte att du vet allt om någonting i den riktiga världen. Ledsen att behöva berätta det för dig. Som internet-troll fungerar du dock alldeles utmärkt och lyckas sabotera de flesta seriösa diskussioner du inte begriper ett dyft av. Lycka till i fortsättningen.

      • nils-ola holtze skriver: 30 september 2023
       Igen, det vore trevligt om du kunde komma med lite snsadesakliga inlägg baserade på fakta istället för dessa ständiga vilda personangrepp.

   • per skriver: 29 september 2023 kl 17:43
    Efter att ha läst ditt inlägg är min första fråga, hur mycket betalt fick du av CIA för att skriva det. Kina är idag världens mest avancerade demokrati, innevånarna har ett verkligt reellt inflytande på besutten, och man väljer eller avlägsnar de individer som fattar besluten. Inga partier.

    Inga oligarker tillåts styra i Kina, Jack Ma historien visar detta. I Kina tillåts endast en nationell makt, regeringen, som skall följa folkviljan, eller bli avlägsnad och ersatt. USA kräver totalitär makt över jordens alla innevånare,Kina vill samarbeta, och samarbetar, på lika villkor.

   • Eller lite förenklat:
    -Människor är som människor är och samhället -oavsett hur det ser ut- ser ut som det gör pga av att människor är som människor är.
    Det kan aldrig vara på något annat sätt.
    När evolutionen förändrar människan förändras deras samhälle.
    Så luta dig tillbaka om du har möjlighet och njut av resan och underhållningen (lite Carlin där).

    • Människan är vad hon programmeras att vara.

     Det finns ingen Gud utan enbart ett programmeringsbart medvetande men medvetandet ÄR Gud. Om du tror det, eller inte tror det spelar ingen roll för du har alltid rädd.

     • Jag ska citera några ord av en mycket klok människa:

      “Det går väl en röd tråd genom mänsklighetens historia där vi fört en ojämn kamp mot ondska och girighet. Platons grott-liknelse illustrerar det hela väl. Illusionisterna är väl lite olika men troligtvis tillhör de samma sociopatiska släktled. Det är nog som Monteith säger, vi har för många ledtrådar. Säkert uträknat för att ytterligare förvirra.

      Man bör kanske inrikta sig på vad de säger och vad de gör samt vilka konsekvenserna blir. De vill exempelvis ta bort CO2, och fixerat kväve, inga bevisbara skillnader i temperatur, men garanterat mindre växtlighet med svält och sänkt 02 som följd. Det ockulta inslaget är nog det svåraste för de flesta att ta till sig och förstå. Oavsett om man tror på Gud, så gör de det. Och de hatar gud och skapelsen.”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *