Ny studie: mRNA-vaccinerna har startat pandemi av VAIDS – ett allvarligt skadat immunförsvar

publicerad 11 september 2023
- av Kristoffer Hell
Vaccination med mRNA-vaccin kan ge autoimmun sjukdom.
Vaccination med mRNA-vaccin kan ge autoimmun sjukdom.

Forskare slår nu larm om att covidinjektioner med mRNA har orsakat en global epidemi av Vaccinförvärvat immunbristsyndrom, förkortat VAIDS.

Studien i fråga gjordes vid ett barnsjukhus i Australien och påvisar hur Pfizers COVID-19 mRNA “vaccin” orsakade VAIDS hos de som injicerades.

Pfizers “vaccin” fungerar alltså precis som vid AIDS. Det angriper och degraderar kroppens eget immunsystem och gör den sårbar även för vanliga småinfektioner.

Den skadliga effekten är allvarligare för barn, men även vuxna drabbas – som den amerikanska journalisten Megyn Kelly som offentligen berättat att hon själv drabbades av VAIDS efter att ha “vacinerats” mot Covid.

Förkortningen AIDS kommer från engelskans Acquired Immunodeficiency Syndrome. När orsaken till AIDS är ett vaccin kallas det populärt för VAIDS.


Referenser och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: VAIDS
 • När mRNA från ett så kallad vaccin kommer in i våra celler, ger det instruktioner till dessa celler att tillverka ett specifikt protein från viruset, spike-proteinet.
  När detta protein produceras av våra celler, blir det tekniskt sett ett “kroppseget” protein eftersom det har tillverkats av våra egna celler.

  Men eftersom detta protein är främmande för kroppen känner immunsystemet igen det som något främmande och genererar en immunrespons mot det.

  Detta är likheten med många autoimmuna sjukdomar: i båda fallen reagerar immunsystemet på proteiner som produceras av kroppens egna celler.

  Redan i mitten av 2020 varnade läkare/forskare att denna teknik kommer att skapa en tsunami av autoimmuna sjukdomar.

  Medicin och injektionen Humira för behandling av en del autoimmuna sjukdomar blev världens mest sålda medicin! Fram till 2020 och innan mRNA-vacciner iaf!

  Varje injektion av Humira kostar 10,000:-kr och den normala är 2 injektioner per månad, i reste av patientens liv!
  Prata om kassako!

  Och av en rent slump, precis efter covid-bluffen har det nu kommit flera nya dyra mediciner för autoimmuna sjukdomar och antalet patienter ökat med mellan 20-50% i länder med hög antal mRNA-vaccinerade!

  Wow! Ännu större kassako med patienter som ska använda autoimmun injektioner resten av livet!

 • Ytterligare en artikel som bekräftar att AIDS är vad man påstår att det är.

  Det finns många hål i AIDS-narrativet som gör att just AIDS är särskilt tacksamt att ifrågasätta, men det tarvar en egen artikel.

  Angående blodtransfusioner fick cirka 15 tusen i USA med blödarsjuka HIV av misstag innan man började testa blodgivarna. Ingen explosion av AIDS har skett i denna grupp trots detta förutom just i riskgrupper: bögar och narkomaner och gayvärlden är liberal även droglibelal.

  Mycket bygger på antaganden som i sin tur bygger på PCR-tester. Säg någon virustest som inte bygger på PCR-tester? I Afrika har många HIV (enligt tester) sedan födseln men få utvecklar AIDS.

  Läser man historien om AIDSuppkomsten framträder en annan bild. Men detta är en lång historia.

  Det man borde göra är att koncentrera sig på själva testets alla steg. Blir väl en artikel någon gång.

 • Kommer socials media att mörka detta och kalla det för “desinformation”? Mycket troligt, tyvärr. Det sker på överhetens uppdrag, förstås.

 • Och ändå fortsätter de att administrera giftsprutan. Om vi vet det här så är ju myndigheterna än mer välinformerade och ändå gör de ingenting.

  Vid endast misstanke om t.ex. Listeria så återkallar de hela livsmedelspartier. Vid upptäckt Salmonella har de i ett par omgångar slaktat värphöns så vi numera har äggbrist. Utbrottet av påstådd Afrikansk Svinpest kommer ju också slå hårt mot svensk grisköttsproduktion. Nästa “hoppsan” blir troligtvis Mul- och Klövsjuka så de även kan gå in och sabba får- och nötköttsproduktion. Här är myndigheter inte helt handlingsförlamade eftersom det här är i linje med Agenda 2030 och “you will eat zee bugs”.

  Det är ju i detta groteska sammanhang som även giftsprutan har sin plats. Där det är tänkt att de som överlever ska vara “vaccin”-skadade veganer eftersom insekter går under veganradarn.

 • Varför är det så svårt att förstå, att det finns en grupp som vill/har velat/tänker göra, ta bort stora delar av mänskligheten. De säger ju för böveln det själva..Så vaarför har vanliga normala människor så svårt att förstå vem Fienden är. Jo såklart, fienden äger hela infosektorn. Som en rysk professor sa; människor läser o de tar in vad de läser, det de tar in det o “lär de sig av” det.och sedan kommer deras “slutsatser”..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *