Motarbetat seminarium i Riksdagen: Hur säkra och effektiva är covidvaccinerna?

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 september 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Climate scientist Elsa Widding. Photo: Riksdagen.se
Elsa Widding.

Elsa Widding arrangerar ett seminarium i slutet av september i Riksdagen där frågor om vaccinets säkerhet och effektivitet kommer att diskuteras. NewsVoice anmälde sig via mail, men mailet nådde inte fram utan studsade.

När NewsVoice ringde upp svarar Widding att ingen journalist från systememdia ännu visat intresse. Hon konstaterar även att arrangemanget bjudit på “motstånd” i Riksdagen trots att det tar upp mycket viktiga folkhälsofrågor. Intresset borde vara enormt, men det är ännu nära noll. Widding befarar därför att seminariet aktivt tystas ner.

Hon skriver i inbjudan att det nu har gått drygt två och ett halvt år sedan massvaccineringen mot Covid-19 inleddes och att WHO har avblåst pandemin, men att Folkhälsomyndigheten trots det rekommenderar fortsatt vaccinering för personer över 50 år och för så kallade riskgrupper.

I dag den 5 september meddelar regeringen att den avsatt hela 792 miljoner kronor för att “säkerställa tillgången” på vaccin mot Covid-19 under hela 2024 och för 2025 beräknas investeringen ligga på 429 miljoner kronor.  Regeringen vill alltså, som en kollektiv enhet och i blindo, fortsätta köpa in ännu mer vacciner för över en miljard innan dessa ens kvalitetssäkrats.

Regeringen är uppenbart ovillig att ta till sig nya statistiska och vetenskapliga rön om vaccinernas egentliga effektivitet och säkerhet. Detta problem tar Widding upp i sin inbjudan till ett seminarium som ska klarlägga hur lyckade de första massvaccinationerna egentlig var.

Hon skriver:

“Sedan vaccinkampanjen inleddes har data sammanställts från myndigheter i olika rapporteringssystem och oberoende forskning har presenterat tusentals granskade artiklar i olika vetenskapliga tidskrifter från världens alla hörn. Bilden av vaccinets säkerhet och effektivitet mot Covid-19 och hur vaccinerna har fungerat och inte fungerat börjar således klarna.

Widding skriver att innan Sverige röstar för att ge WHO ytterligare befogenheter och större mandat att styra över framtida pandemiåtgärder samt vaccinationsprogram måste vaccinernas effektivitet och funktion säkerställas.

Det är därför viktigt att politiker och journalister har tillgång till bäst tänkbara information om vaccinerna och deras biverkningar. Uppföljningar och nya vetenskapliga rön måste beaktas.

Widding:

“Det är också nödvändigt att få klarhet i hur processen, att snabbt lansera de nödgodkända vaccinerna till olika länder har gått till samt få inblick i diskussionen och argumenten kring huruvida det fanns verkningsfulla mediciner mot Covid-19 när pandemin bröt ut eller om massvaccinering med ett nödgodkänt vaccin var den enda och rätta vägen, såsom WHO fortfarande hävdar.”

Allt detta är viktiga punkter för att undvika att fel och brister återupprepas vid en eventuell ny pandemi. Allt måste kvalitetssäkras och vi vet idag att vaccinerna medförde många och även allvarliga hälsoproblem för de som injicerats. Dessa hälsoproblem misstänks uppta stora vårdresurser i ett redan vårdansträngt Sverige.

“Genom olika rapporteringssystem har ett stort antal allvarliga biverkningar konstaterats som en följd av Covid-19 vaccinering. I det största av dessa rapporteringssystem, VAERS, i USA har det visat sig att Covid-vaccinerna har fler svåra biverkningar än alla andra vacciner sammantagna under 32 år”, skriver Elsa Widding.

Experterna som kommer att delta under seminariet

Professor Michael Palmer från Kanada har genom patologiska undersökningar sett att spikproteinerna, som vaccinerna programmerar cellerna att massproducera, ansamlas i kroppen och att de gör skada. Palmer är läkare patolog och specialiserad i molekylär biologi. Hans föredrag handlar om giftigheten med mRNA-vaccinet.

Sacha Latypova från Ukraina som numera är verksam i USA, har arbetat med kliniska tester för 60 olika läkemedelsbolag. Hon har en MBA-examen och 25 års erfarenhet av kliniska tester. Latypova kan koppla ihop biverkningar med tillverkningsserier av covidvaccinerna. Hon berättar att det finns en stor variation i biverkningar mellan olika lots, vilket strider mot de kvalitetskrav som ställs på medicinska preparat.

Dr Pierre Kory har vid två tillfällen vittnat inför senaten i USA rörande behandling av Covid-19. Han är även medförfattare till en metaanalys som drog slutsatsen att det väl beprövade läkemedlet ivermectin är effektivt mot Covid-19.

Advokat Philipp Kruse från Schweiz kommer att tala om vad förändringarna av de aktuella internationella hälsobestämmerna innebär och hur WHO i framtiden kan få rätten att centralstyra folkhälsopolitiken för hela nationer.

Andrew Bridgen från det brittiska parlamentet kommer att kort redogöra för hur diskussionen om covidvaccin gått i det engelska parlamentet och i brittiska medier.

Endast inbjudna politiker och journalister har möjlighet att delta på seminariet. Kontakta Elsa Widding på Riksdagen vid intresse.

Sammanställning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Hörde först den glada nyheten här:
  https://swebbtube.se/w/cRqs85f9snkpXvBvZ6rbhC

  …och sedan länkade Fritjof Persson, som jag valsamverkar med och kör direktsänt med varje fredag. Gott att ni alla uppmärksammar Elsa!

  Hon är partilös, men trots hennes goda karaktär och höga intelligens har hon ännu inte förstått att hon bör starta nytt parti och valsamverka brett mot massmördare och landsförrädare.

  Hon är å andra sidan inte ensam om detta. Många är de som inte förstår att vi bör organisera oss brett om vi skall lyckas.

 • Tack Elsa, fortsätt kämpa. Vi är många som står bakom dig även om vi inte får höras eller synas alls.
  Och vi kommer att bli fler och fler när folket får upp ögonen för vad makten gjort mot oss alla. Jag håller på dig.

 • “Mass formation” verkar fungera utmärkt! Att tänka självständigt och inte bara följa “minsta motståndet lag” blr allt mer sällsynt. Alla vill tillhöra “det vinnande laget”.
  En strategi som passar en gruppvarelse som människan. Lägg därtill nästan obegränsade finansiella resurser för att “övertyga de klentrogna”! Politiker både till höger och vänster låter sig “köpas” med pengar och positioner. De demokratiska valen förlorar i betydelse för varje år. Risken ökar för en tragisk upplösning. Vi behöver lämna WEF, WHO, IMF och ytterligare FN organisationer då dessa verkar vara drivande i denna skrämmande utveckling!

 • All heder åt denna kvinna. Till skillnad från övriga riksdagsledamöter besitter hon kompentens och sakkunskap. Lägg därtill att hon driver frågor för att belysa oegentligheter och uppmuntra till diskussion gör att hon utgör en egen klass i en för övriga inkompetent, till stor del korrumperad, men framför allt för Sverige skadlig skara individer.

  Hon kämpar i motvind men jag hoppas hon drivs av ett kall som ingjuter kraft och tilltro till den välbehövliga vitamininjektion hon utgör i sak och anda. Förhoppningsvis är hon väl medveten om den friska fläkt hon utgör och det stöd hon har ute i landet.

  Ett dussintal som henne i riksdagen så kanske vi fått ett paradigmskifte och en möjlighet att bygga ett nytt system där allt elände som styr landet förpassas till den plats som förtjänas. Hon är för ädel i sin framtoning för något av de etablerade partierna.

 • Elsa Widding en sann hjälte, har hennes Klimathotet i bokhyllan. Alla de andra i riksdagen framstår som ryggradslösa fegisar i jämförelse med Elsa Widding.

 • Inför konferensen bör Elsa skriva ner vad den handlar om och ge lite detaljer om vaccinerna. Så pass att om de läser ska de inte kunna förneka att de vet något om dessa.
  Om de inte läser och det är väl det troliga så vet man att de har undvikit information om vaccinerna. Och man kan fråga sig varför.
  Kanske man brukar ge förhandsinformation om vad det handlar om men jag känner inte till rutinerna i riksdagen.

 • Elsa Widding har gjort ett otroligt arbete och hennes röst blir tyvärr nedtystad för att andra maktgalna människor har en sjuk agenda.

  Att mail från Newsvocie inte nådde fram kan bero på MSB eller andra aktörer som vill störa det här.

  Tack för alla som kommenterar och att vi har Newsvoice!!!

  Ha en bra dag och ta hand om er!

 • MYCKET MYCKET BRA av Elsa Widding! Pinsamt tydligt och ett solklart bevis för att MS media, regeringen och oppositionen är mutade och korrupta och vill medverka till att avliva svenska folket för det är exakt vad det här resulterar i. Detta är den största skandalen och bedrägeriet i Sveriges(världens) historia!! Schwab står ju och säger…vi har penetrerat dom flesta regeringar…Jo vi har märkt det.
  Det är hög tid för ett uppror från folket då samhällskontraktet är brutet och demokratin inte längre existerar och där en främmande makt styr vårt land som inte vill folket väl utan EXAKT TVÄRTOM!

 • Enligt tidigare information från EU och FHM skulle vaccinerna mot covid utvärderas hösten 2023. Ännu har inte ett enda ord om detta hörts i vare sig media eller EU, FHM, riksdag, regering eller någon enda annan inblandad aktör inom området. Var allt detta en enda lögn bland alla andra? Man borde omedelbart återinföra riksrätt och tjänstemannaansvar retroaktivt. På samma sätt som man utreder Lundin Oils ansvariga chefer bör även hanteringen av covid-pandemin utredas retroaktivt.

 • Tack Elsa!!
  Så viktigt och nödvändigt. Man måste alltid utvärdera det med gjort, speciellt nya obeprövade grejor, det gör man alltid. Speciellt om man då gjort något på så himla många människor och haft socialt krav dessutom…

 • Vilka kompetenta föreläsare som Elsa Widding fått ihop. En eloge till Elsa som tagit initiativ till detta och till Torbjörn Sassersson som skriver om det.
  Utan Newsvoice och andra alternativa media hade vi över huvud taget inte känt till detta. Att journalisterna på MSM inte visat sitt intresse är som det brukar vara. De har sina uppdragsgivare att tänka på.De sköter sitt jobb.
  Utan deras samvetslösa skrämselpropaganda och skrupelfria marknadsföring av pandemin och vaccinet hade vi inte märkt någon pandemi. Det var inte fler döda år 2021 än under vanligt år med ett influensautbrott.
  https://jonrappoport.substack.com/p/covid-death-total-this-is-my-bombshell.

 • Varför diskuteras inte sådana här saker längre, varför verkar allt uppgjort innan?

  Vänligen sök på följande, vill inte posta länkar.

  Stefan Löfven WEF

  Magdalena Andersson WEF

  Ulf Kristersson WEF

  Oja, våra folkvalda är både köpta och betalda, alla har naturligtvis varit på Bilderbergmöten, Magdalena till detta IMF.

  Vad haver detta med vaccin att göra då?

  Anthony Fauchi WEF

  Bill Gates WEF, första årskullen Young Global Leaders, samt styr hela WHO genom mycket stora och givmilda bidrag.

  Så om Klaus Schwab vill pusha tvångsvaccinering, digitala vaccinkort så lyder alla direkt, fattas annat.

  Var kommer alla WEFs pengar ifrån, det är inte billigt att leka weltfuhrer med fina möten?

  Bara sök på Vattenfall WEF, jodå vårt statliga bolag Vattenfall är sponsor och “stakeholder” för WEF, plundras på okända miljarder årligen.

  När togs det riksdagsbeslut om att vi skall göda en NGO som WEF med våra skattemedel?

  Samt naturligtvis Anna Borg VD Vattenfall och “penetrerad” av WEF.

  Miljonlön av oss, samt okända summor från WEF.

  Saken är den, att vi inget har med något, vi är benämnda som “värdelösa ägare” och skall avlivas vid första bästa tillfälle.

  Vad våra skattemedel används till, har vi absolut inget med att göra.

  Och nästa steg vet nu alla, nya lockdowns, nu med tvångssprutor, allt är redan betalt och klart, vår uppgift är enkel, bara lyda och dö.

  • Snälla använd shift+enter efter varje mening.
   Det kallas paragraf-brytare och gör att det blir…
   en enkel mening istället

   för..

   så här…
   Ett supertips från ett…halvt semi-proffs.
   Shift+enter=schysst läsbart innehåll, även om det förekommer
   ett och annat stavfel, men det beror på att jag skriver lika fort
   som jag talar, kursetta i stavning…

   Sprutorna har aldrig aldrig varit tvång.
   Och kommer aldrig bli det.
   Bibeln beskriver (appropå content-manager) att de kommer vara
   ekonomiskt övertygande på ett snillrikt och smart sätt,
   så att de (DNA) till slut blir övertygande.
   Ledsen och förstöra eran Q-Anon bubbla.
   Men jag litar mera på Bibeln än DeFria, (eller ska jag säga de osnytna).
   -Glöm inte shift+enter!…

   • Ber om ursäkt för stavning och radbrytning, skriver detta på en telefon som inte kan stava, eller göra andra vettiga saker med, tyvärr.
    Om detta med Q-Anon – gå in på just din kommuns hemsida, titta efter Agenda 2030, jadå även just din kommun har skrivit under att följa Agenda 2030.
    Vilken organisation står bakom denna agenda, vad innebär den just för dig personligen?
    I fråga om tvångsvaccinerng, i Sverige var vi lite snällare, men i många delar av världen hade du att välja mellan avsked eller vaccin.
    Och just nu har WHO mandat att tvångsvaccinera alla, inklusive dig.
    Så något lär dom sig varje gång.
    Tror tyvärr att många kommer snart att få ett bryskt uppvaknande, vi är i slutfasen av TGR, snart är det fullbordat.
    Och dom som står bakom detta är redan segerrusiga och glada, dom har vunnit och vi har förlorat allt, inklusive vår frihet och våra liv.

    • När Fredrik själv klagar på andras svårlästa texter kan det också tolkas som ett visst mått av självironi.

  • Jag minns när jag jobbade på golvet på en Ericsons fabrik för över 40 år sedan så pratade jag med arbetskamrat som var från Tjeckoslovakien. Hon sa då så här. Om ledningen kallar in oss till möte och säger att ni ska halshuggas i morgon kl 3 så säger vi, TACK så mycket. Så har vi (de andra) gjort när det gäller vaccinerna. De är ofta dödliga och om vi upprepat tar dem så dör vi. Det är avsikten med dem.

 • Man kan undra hur det kommer sig att det tog flera månader innan exitwho.se hade samlat 10 tusen namnunderskrifter?

  WHO, som höll hela världen i sitt grepp och med sina lögner tvingade in giftinjektioner i de flesta.
  WHO, som tillsammans med FN har nu lanserat sexundervisning för barn från 3 års ålder.
  WHO, som driver genderagendan i halsen på alla.
  WHO, som …………….

  Trots allt detta och mycket mer och trots att Altmedia har skrivit utan uppehåll om farhågorna med WHO, ändå, tog det flertal månader innan 10,000 hade skrivit på!
  Varför?

  Hur kommer det sig att vi vakna är sååå oorganiserade?

 • Det finns ingen annan i riksdagen som jag litar på än Elsa Widding. Jag har skrivit till många, men få har ens svarat. Jag hade en tid kontakt med den nuvarande sjukvårdsministern, Acko Ankarberg Johansson, men hon tystnade fullständigt alldeles före lanseringen av vaccinerna.

 • Bra att Elsa Widding nu också effektivt arbetar för att sanningen ska fram om den största medicinska skandalen genom tiderna. Allt ljus således på detta och på WHO:s agerande tidigare och hur man där nu försöker implementera en sorts generalklausul att det är fritt fram för WHO att utfärda ett dekret om en ny farlig pandemi som alla stater har skyldighet vidta åtgärder emot. Ett fruktansvärt övergrepp på mänskligheten som till varje pris måste bekämpas.

  Bra Torbjörn att du trummar ut budskapet och att du kan vara en journalist
  som bevakar och bjuds in till Widdings seminarium. Det här kan bli stort!

 • Bra gräv Torbjörn. Det var länge sedan jag brydde mig om riksdagens arbete osv. Ordet “Rutten demokrati” kommer till mig.

  Jag känner mig inte besviken på SD för har aldrig röstat på dom. Hade jag lagt min röst åt det hållet skulle besviken vara ganska destruktiv i dag.

  Heja Widding! Mycket bra initiativ. Fortsätt kämpa.

 • Ett bra initiativ av Elsa Widding. Hon gör ett bättre arbete än alla andra knapptryckande riksdagsledamöter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *