Skrattar hela vägen till banken: Shiba Memus tillväxt gör det till den bästa krypton att köpa nu

publicerad 8 september 2023
Shiba Memu bästa krypton
Shiba Memu bästa krypton.

Tävlingen om att bli utsedd till den bästa krypton att köpa nu har aldrig varit mer konkurrenskraftig, och meme-mynt är också med i detta race. Meme-mynt fick sin renässans med tokens som Pepe, och många projekt har gjort ett seriöst försök att bli den bästa meme-myntinvesteringen 2023.

Men det finns en ny aktör på meme-myntarenan som sannolikt kommer att kunna dominera framöver. Shiba Memu har nämligen sprungit in på scenen med en autonom marknadsföringskapacitet som drivs av AI-teknik. Det är i grund och botten det som skiljer projektet från sina konkurrenter.

I denna artikel går vi igenom anledningen till att Shiba Memus häpnadsväckande tillväxt i sin pre-sale gör det till den bästa krypton att köpa nu.

Vad är Shiba Memu?

Shiba Memu är det senaste tillskottet till den Shiba Inu-inspirerade (Shiba Inu, du vet, den söta, fluffiga hundrasen) meme-myntskullen. Här ges en ny twist till meme-mynt och lockar investerare i massor.

Istället för att förlita sig på word of mouth-marknadsföring eller underhållande memes med ett begränsat tilltal till marknaden, revolutionerar Shiba Memu meme-myntlandskapet med sin autonoma AI-marknadsföringskapacitet.

Teamet har på bästa sätt utvecklat den banbrytande funktionen som underbygger Shiba Memus potential att omdefiniera vad som är möjligt inom sektorn, samtidigt som projektet blir en genuin kryptopionjär.

Till skillnad från de flesta andra meme-mynt har Shiba Memu för avsikt att ha en lång livslängd på marknaden.

Shiba Memu har en långsiktig dragningskraft som ser till att tekniken utvecklas, lär sig, anpassar sig och förbättrar sin effektivitet. Här genomförs alltså imponerande marknadsföring utan att man behöver dussintals marknadsföringsexperter för att nå ut.

Shiba Memu är innovativ, vilket återspeglas i den banbrytande strategin i projektets ICO, som redan har samlat in häpnadsväckande $2.4m på bara 9 veckor.

I en allt mer konkurrenskraftig värld av memes i kryptorymden, tillåter Shiba Memus nya strategi den att positionera sig som en av årets utan tvekan bästa meme-myntinvestering.

Hur fungerar Shiba Memu (SHMU)?

Den lockande sammansmältningen av blockkedjan och AI-teknik drivs av Shiba Memus egen SHMU-token.

Genom att kombinera naturlig språkbehandling (NLP), sentimentanalys, prediktiv analys och maskininlärning förser denna innovativa AI-teknik Shiba Memu med sitt bultande PR-hjärta, vilket gör Shiba Memu till mästare.

Shiba Memu använder sina skarpa sinnen för att nosa fram omnämnanden av sig själv på sociala medieplattformar, onlineforum och i diskussioner inom communityn.

Förmågan driven av NLP hämtar in eventuella omnämnanden av SHMU innan man tillämpar sentimentanalys för att förstå den känslomässiga avsikten bakom varje kommentar. Detta innebär alltså att krypton lyckas med sentimentanalys.

Förutsägande analyser tillåter sedan Shiba Memu att börja bygga nya marknadsföringskampanjer i enlighet med dessa analyser. Allt för att marknadsföra sig själv på bästa sätt. Den här smarta hunden blir mer intelligent för varje dag och lär sig själv nya trick, just tack vare maskininlärning.

Det här kommer att förstärkas ytterligare när AI-tekniken fortsätter att utvecklas.

Varje online-interaktion hjälper plattformen och algoritmerna att lära sig, anpassa sig och bli mer effektiva samtidigt som de söker efter nya strategier och tekniker dagligen. Denna vovve nöjer sig aldrig!

Investerare kan naturligtvis bestämma sig för att ta en passiv roll i sitt tokenägande, men de som interagerar med denna spännande nya hund kan få fina belöningar.

Genom att observera Shiba Memus online-interaktioner genom den interaktiva AI-baserade instrumentpanelen kan innehavare ge feedback eller försiktigt knuffa plattformen i rätt riktning.

Varje gång ett förslag på en ny plattform att inrikta sig på antas, rullar SHMU-belöningar in i ägarens plånbok.

Denna innovativa strategi, som innebär att det är hunden som belönar matte eller husse istället för tvärtom, är fjädern i Shiba Memus hundhatt, vilket gör den till en av de bästa kryptovalutorna att köpa nu.

Shiba Memus revolutionerande pre-sale

Som om inte allt detta vore nog har vi mer finfint att bjuda på! Projektets ICO är nämligen gåvan som fortsätter att ge och ge under sina 120 dagar. Detta då den levererar dagliga prishöjningar till sina investerare.

Efter lanseringen på $0.011125 har investerare tjänat på en fast daglig prisökning på $0.000225 för att nå en total ökning på över 240 % per dag när SHMU:s pre-sale avslutas efter 120 dagar.

Och ännu bättre nyheter för de som är lite senare till festen är att Shiba Memu nyligen har tillkännagivit en 60-dagars förlängning av sin ICO. Detta gör att investerare som hoppar ombord idag kan ta del av prisökning på nästan 120 % innan myntet listas på börser.

Dessutom kan befintliga, ännu tidigare investerare dubbla sina pengar innan SHMU gör sin efterlängtade offentliga debut på den populära kryptobörsen BitMart. Inte konstigt att många listar Shiba Memu som den bästa krypton att köpa nu, eller hur?

Prisprognos för Shiba Memu – bästa krypton att köpa nu

SHMU-token är för närvarande tillgänglig till ett pris på bara $0.025975, ett riktigt undervärderat pris för ett mynt med en så hög nivå av inneboende användbarhet och ett communitydriven idé.

Experter är redan imponerade av Shiba Memu, och flera identifierar det som årets bästa meme-myntinvestering.

Shiba Memus prisprognos kanske inte matchar andra meme-mynt som Pepe, som ökade med mer än 7 000 % under veckorna efter lanseringen trots sitt brist på användbarhet. Dock ska i sammanhanget sägas att priset snabbt föll lika dramatiskt.

I kontrast till detta hjälper Shiba Memus högre lanseringspris projektet att behålla sitt värde på marknaden samtidigt som det förblir ett fynd för investerare som söker en toppkrypto att köpa just nu.

Experter som analyserar den potentiella utvecklingen för Shiba Memu när myntet väl har listats på offentliga börser, har tagit fram prisprognoser på cirka $0.50 till 2025.

Detta motsvarar en iögonfallande avkastning för alla pre-saleinvesterare som köper sina tokens under projektets ICO.

Shiba Memu: Årets potentiellt bästa meme-myntinvestering

Nedräkningen för investerare att tjäna på sina garanterade vinster i SHMU:s pre-sale kantas av ännu mer glädje i och med tillkännagivandet av att projektets ICO förlängs. Detta gav även Shiba Memus nya fans en chans att komma över krypton till de bästa tillgängliga priserna.

Direkt efter att projektets pre-sale är slut kommer Shiba Memu att listas på BitMart-börsen, där priset mycket väl kan komma att stiga exponentiellt när plattformen växer.

I och med att $2.4m redan har investerats i projektet kan Shiba Memu göra ännu mer betydande vinster under resten av ICO.

All den potential som Shiba Memu sitter inne på gör det alltså till ett av de bästa meme-mynten att köpa nu. Det kan vara värt att överväga att komma in tidigt för att börja tjäna pengar och vara en del av något revolutionerande!

Du kan delta i SHMU:s pre-sale här.


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq