Bombdåd i Hässelby – flera bostäder brinner

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 oktober 2023
- Torbjörn Sassersson
Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice
Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice

Omfattande brand i radhus efter bombdåd. Flera bostäder brinner på Rädisvägen 84 i Hässelby. Brandkåren kämpar med att begränsa branden.

Texten uppdaterad kl 10:59

Bomben detonerade ca kl 06.27. Det finns 4 bostäder i den radhuslänga som brinner. Minst 3 är direkt påverkade av branden.

Utryckningen av räddningstjänst, polis och bombgruppen var omfattande. Det handlar om ett 30-tal fordon.

En boende säger att det tog nästan en halvtimme innan brandkåren kom.

På Rädisvägen bor Billy Linder, 22 år, som häktats misstänkt för mordet i Jordbro förra veckan är skriven på adressen, skriver Expressen som fortsätter:

“Det var strax före midnatt i onsdags som två män sköts i Jordbro i Haninge kommun, söder om Stockholm. En av dem, en 23-åring, dog medan den andre fördes till sjukhus med lindriga skador.”

Expressen var först med att publicera foto på Linder.

Flera intilliggande bostäder utrymdes. Ingen av de som evakuerades uppges ha skadats. Polisen vet ännu inget om någon ska ha befunnit sig i bostaden där explosionen skedde, men bostaden är totalförstörd.

På adressen finns två personer registrerade. Förutom Billy Linder finns även en kvinna, E. Linder (21 år).

På X uppges att Billy Linder lämnat Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) och gått över till utbrytargruppen Nordic Force som skapades som en mer militant grupp av NMR-avhoppare.

Watch the video on Youtube

Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice
Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice
Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice
Bombdåd i Hässelby (Rädisvägen), 2 okt 2023. Foto: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det handlar inte om terrorister, det handlar om fegispolispolitik och korrumperade politiker som har sålt Sverige och svenska folket till mördarorganisationer. Som vanligt är det ”problem, reaction, solution” som gäller. Kriminalitet är problemet, reaktionen är ilska pga alla brott, sedan kommer lösningen i form av massövervakning, tvångsvaccinering, smart cities (kill-cities) och totalt tyranni och slaveri. När ska folk vakna?

  • Ligger allt för mycket sanning i dina rader!
   Söndra och härska är det som tyvärr gäller.
   Fungerar mot ett blekt intellekt, och medias fallsarier i’tid och otid som borde visa vilka förrädare dom är.
   Men för detta måste man vara vaken!

 • “Mitt i natten blev en 23-årig man skjuten till döds i Jordbro – i en misstänkt felskjutning” (Expressen). Han på bild sitter nu häktat men är skriven på adressen.

  Borde då inte polisen ha koll på den adressen? Det var väl en av dom mest förväntade sprängningarna, efter han (han ovan på bild) blivit uthängd med namn och bild i expressen.

  Min spekulation, men här kan medierna peka ut en person med namn, bild och adress och vips. Finns här en rasifiering? Han var vit och svensk, men knappast nasse då (från Flashback) “Han är inte nasse, han är wigger som hänger med blattar från orten och kör hela rap-programmet. Han VAR låtsasnasse tidigare”.

  Frågan kvarstår. Här har medierna makt att publicerad namn, bild och adress. Sedan var det sprängs är inte deras gröt.

 • SVENNE BANAN BOMBAR I HÄSSELBY!
  Sverige undergår nu ett visst mediaståhej avseende den importerade brottsligheten. Risken är liten för att någon form av effektiva åtgärder för att stävja våldet skulle genomföras. Trots detta kan man tänka sig att förövarna bakom den etniska rensningen börjar fundera om åtgärder som kan minska densamma, skulle kunna uppstå i vågorna efter mediakäbblet. Vad som behövs i detta läge är att skifta focus från den importerade brottsligheten till svensk sådan.

  Precis som vid de så uppmärksammade knivmorden på IKEA 10 aug. 2015, där en svensk ‘terrorist’ strax efter (22 okt. 2015) gick in i en skola i Trollhättan och sköt ihjäl 3 personer (gärningsmannen tystades lägligt av poliskulor), och därmed flyttade focus från invandrad brottslighet till inhemsk, så kan man i nusituationen med all focus på invandrad brottslighet, avläsa ett behov av att på samma sätt flytta focus till någon inhemsk individ. Vilken tur då för det etablissemang som styr media och som med alla medel vill värna om den etniska rensningen, att en tvättäkta svensk individ som nyligen häktats för mord är skriven på adressen. Men inte nog med detta, utan som grädde på ‘Expo-moset’ så har den här svennen också kopplingar till NMR.

  Kan det bli mycket bättre? Nej, knappast. Khazarjudiska Mossad, el. vilka det nu är som drar i trådarna bakom svensk samhällsomstörtande politik, har återigen excellerat i en operation som neutraliserar och flyttar över aktuellt mediafocus från importerad brottslighet till svensk sådan. Därmed kan ‘våra’ politiker återgå till sin huvuduppgift att förstöra Sverige genom massimport av ekonomiska flyktingar. I sammanhanget kan också noteras att Säpos egna khazarjudiska mediaorgan Expressen, inte alls ser något behov av att avpixla svenska invivider, som normalt är vad som gäller då det handlar om importerad brottslighet. Men ser nu i en kommentar på Samnytt att den här svennen redan utpekats som nazist i både Expressen och Aftonhoran. Så jag hade fel, receptet kunde visst bli bättre.

 • Kriget kommer allt närmare och svensken fortsätter att kolla på Lets Dance.

  Welcome to Sweden the safe Harbor for terrorists!!!!

 • En del människor måste brinna och dö så att andra vaknar upp och kräver politiskt ansvar. This is the way…

 • Tankarna skrivande haft i minst en generation har blivit ett tragiskt faktum. Nu borde socialdemokraterna med sina röster stå där med skägget i brevlådan.
  Mitt Europa byggde ju inga murar.

  En mycket talande länk vill jag dela till både dom sovande och vakna, utan att ge någon skuld, för det är ju tillåtet att vara ovetande/naiv, för att inte bli kallad rasist.

  https://detgodasamhallet.com/2023/10/02/bitte-assarmo-dom-vill-ha-det-sa-har/

  • 100% enig med Bitte Assarmo. Citerar:

   “Skulle jag ha råkat ut för samma sak hade Aftonbladets reporter fått beskriva mig som ”rasande, ursinnig och hämndlysten” och jag skulle sannerligen inte ha utstrålat ett stoiskt ”det som har hänt har hänt”

   Tack för den länken!

 • Ja… Vad finns mer att säga än det som redan är sagt här på NewsVoice.

  Det finns en agenda och den är synkroniserad i alla sin infiltrerade delar.

  Välkommen till statusupplösningen. Halleluja, there we come – the new world.

  • .. och total mediablackout om Elsa Widdings seminarium i riksdagen i fredags om covidvaccinerna, demonstrationen i Stockholm för utträde ur WHO, WHO:s “Pandemic Treaty”, etc. Till råga på allt tilldelas upphovspersonerna bakom mRNA-vaccinerna mot Covid årets nobelpris!!! Nä, jag får nog ta av mig foliehatten. Annars läser jag allt som i en öppen bok när i själva verket inget har med vartannat att göra och tillvaron består i en rad med varandra orelaterade händelser ..

   Tänk vad bra det skulle vara med en militärdiktatur. i synnerhet om t ex banksystemet rasar ihop.

 • Om det används bomber i civilsamhället är det inte snack om bombdåd, utan det är en krigshandling iscensatt av infiltrerad fiende.
  Redan här ser man hur man skalar ned gärningen till det mindre illa klingande ordet “dåd”. Om ett helt kvarter förstörs, är det en krigshandling eller dåd?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *