Celente: Covidkriget, Ukrainakriget och Israelkriget – Du får bara tro på den officiella sidan

publicerad 18 oktober 2023
Gerald Celente (Sep 1, 2021), own work
Gerald Celente (Sep 1, 2021), eget arbete

Det är inte längre tillåtet att tänka själv. Du får bara tro, upprepa och följa det “officiella” berättandet från politiker och byråkrater vars skitsnack säljs till allmänheten av presstituerade, mediahoror som ställer upp för sina företagshallickar och statliga hormästare.

Covidkriget: Stå två meter ifrån varandra! Vinden blåser i raka linjer på exakt två meter. Bär ett munskydd när du går på ett flygplan, men du kan ta av den när du äter och dricker eftersom covid inte kommer att attackera dig när du har mat i munnen. Den långa listan över idiotiska drakoniska covidmandat som tvingades på allmänheten var oändlig.

Ukrainakriget: Tjänstemännen kommer inte att berätta något om USA:s kupp 2014 som störtade den demokratiskt valda regeringen i Ukraina, NATO:s framryckning mot ryska gränser eller Ukrainas brott mot Minskavtalet etc.

Israelkriget: Tjänstemännen kommer inte att fördöma det öppna koncentrationslägret Gaza, Israels stöld av palestinsk mark i strid med internationell rätt, de rättsliga reformer som utlöste ett inbördeskrig i Israel eller att en av våra topptrender för 2023 varnar världen för att detta leder till en “härdsmälta i Mellanöstern”.

Det finns inget utrymme för debatt i väst längre. Du är svartlistad om du inte tror på den “officiella” sidan. Vi befinner oss i en kamp för överlevnad och leds av galningar till en kärnvapenkonfrontation som kan avsluta livet på jorden.

Text: Gerald Celente, Trends Journal


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Gerald Celente glömde det bedrägeri som ladde grunden för COVID-1984, alltså koldioxidlarvet.
  Vi tränades till att tro på absurditeter genom massiv propaganda, och det var först när exempelvis Nir Shaviv granskade utsagan som han fattade att han blev lurade. (Så även jag, förstås.)

  Koldioxid som den stora faran bäddade för lögnen on attentaten den 11 september 2001, som fick vetenskapligt sett fullkomligt galna bortförklaringar att bli förhärskande. The Patriot Act begravde genast det som fanns kvar av rättsstaten, även på denna sida av Atlanten.

 • Ääntligen någon inom media, som blir J..GT förbannad. Nu fattas det bara 80% av resten av västbefolkningen. Hmm, men det var ju 80% som injicerade sig med okända gifter (exkl de stackare som tvingades). Är det möjigt att någon % av dom som inte tvingades, kanske vaknar..

 • Konstigt, skulle inte Fredrik Reinfeldt vara ansvarig för tillståndet i Sverige efter invasionen av främlingar.
  Är det därför Carl Bildt inte heller är ansvarig för mordet på ESTONIA passagerarna?
  Oj, glömde visst Ingvar ”foten” Carlsson.

 • Presstitureade, mediahoror, företagshallickar och statliga hormästare finns det gott om i Sverige. Det finns ingen som ifrågasätter någonting som kommer från dessa kanaler, det finns helt enkelt ingen som har en avvikande åsikt utan “alla” måste gilla “allt” för att inte bli utfrysta. Ett samlande ord för detta är hjärntvätt och feghet. En avvikande åsikt är alltid ett sundhetstecken då en fråga granskas från olika håll.

 • Det är svårt att navigera rätt i dagens förljugna medialandskap men om man utgår ifrån att politiker och media ljuger för dig och att de alltid har fel så blir det lite lättare. Gör alltid tvärtemot vad politiker och media uppmanar dig till. Men framför allt SLUTA lyssna och läsa dessa skitstövlar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *