Celente: Covidkriget, Ukrainakriget och Israelkriget – Du får bara tro på den officiella sidan

publicerad 18 oktober 2023
Gerald Celente (Sep 1, 2021), own work
Gerald Celente (Sep 1, 2021), eget arbete

Det är inte längre tillåtet att tänka själv. Du får bara tro, upprepa och följa det “officiella” berättandet från politiker och byråkrater vars skitsnack säljs till allmänheten av presstituerade, mediahoror som ställer upp för sina företagshallickar och statliga hormästare.

Covidkriget: Stå två meter ifrån varandra! Vinden blåser i raka linjer på exakt två meter. Bär ett munskydd när du går på ett flygplan, men du kan ta av den när du äter och dricker eftersom covid inte kommer att attackera dig när du har mat i munnen. Den långa listan över idiotiska drakoniska covidmandat som tvingades på allmänheten var oändlig.

Ukrainakriget: Tjänstemännen kommer inte att berätta något om USA:s kupp 2014 som störtade den demokratiskt valda regeringen i Ukraina, NATO:s framryckning mot ryska gränser eller Ukrainas brott mot Minskavtalet etc.

Israelkriget: Tjänstemännen kommer inte att fördöma det öppna koncentrationslägret Gaza, Israels stöld av palestinsk mark i strid med internationell rätt, de rättsliga reformer som utlöste ett inbördeskrig i Israel eller att en av våra topptrender för 2023 varnar världen för att detta leder till en “härdsmälta i Mellanöstern”.

Det finns inget utrymme för debatt i väst längre. Du är svartlistad om du inte tror på den “officiella” sidan. Vi befinner oss i en kamp för överlevnad och leds av galningar till en kärnvapenkonfrontation som kan avsluta livet på jorden.

Text: Gerald Celente, Trends Journal


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq