Iran: USA kommer inte att skonas om folkmordet i Gaza fortsätter

publicerad 27 oktober 2023
Hossein Amir-Abdollahian
Hossein Amir-Abdollahian.
ArcanumSkolan

Hossein Amir-Abdollahian, Irans utrikesminister, sa på torsdagen att USA hanterar  folkmordet i Gaza och varnade för att landet inte kommer att skonas från eldgivning om det fortsätter, skriver Gerald Celente som hänvisar till FN:s generalförsamling i New York på torsdagen där Abdollahian talade.

Text: Gerald Celente, Trends Journal. Översättning: NewsVoice

“Detta är vårt hem och Västasien är vår region”, sa han. “Vi kompromissar inte med något parti och någon sida och har inga reservationer när det gäller vårt hems säkerhet”.

Abdollahian fortsatte:

“Det är en stor skam att den amerikanske presidenten meddelade att USA skulle skicka hundratals flygplan, fartyg och lastbilar fyllda med militär utrustning till de ockuperade områdena för att stödja det massmord som Israel begår i Gaza, men har lyckats samordna planer för endast 20 lastbilar med humanitär hjälp att komma in i den belägrade enklaven.”

I maj 2022 genomförde Israel och USA en tre veckor lång övning över Medelhavet kallad “Chariots of Fire”. Rapporter visade att en israelisk attack mot en iransk kärnanläggning sannolikt skulle involvera en specialiserad F-35 som kan bära den ammunition som behövs för att tränga in i dessa anläggningar.

Femte generationens stridsflygplan har förmågan att bära GBU-57-bomben, som kan plöja igenom minst 200 meter jord innan den detonerar, rapporterade AP med hänvisning till den amerikanska militären. Trends Journal har rapporterat om hur Israel och USA har förberett sig för ett krig med Iran långt före Hamas-attackerna den 7 oktober.

Text: Gerald Celente, Trends Journal


Relaterat

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *