Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

ExitWHO-manifestation för Sveriges suveränitet och lämnadet av WHO

publicerad 6 oktober 2023
Manifestationen ExitWHO den 1:a oktober 2023. Foto: Stockholmsfyren.se
Manifestationen ExitWHO den 1:a oktober 2023.

En manifestation för Sveriges suveränitet och utträde ur WHO ägde rum den 1 oktober i Stockholm. Den arrangerades av ExitWHO. Över 1500 personer slöt upp för att uttrycka sin oro över förslagen att ge Världshälsoorganisationens (WHO) mandat att besluta över frågor som tvångsvaccinering och lockdown vid framtida hälsokriser.

Demonstrationens arrangör, Andreas Sidkvist, var nöjd med uppslutningen på cirka 1500 deltagare.

Den brittiska politikern Andrew Bridgen hyllade Sverige för beslutet att inte följa WHO:s rekommenderade lockdown och särskilt stängningen av skolor under covidpandemin 2020-2023. Han påpekade den långvariga negativa effekten av lockdown på samhället och betonade farhågorna kring experimentella vacciner.

Sasha Latypova, en forskningsledare med bakgrund inom läkemedelsindustrin, uttryckte sin glädje över antalet deltagare i demonstrationen och delade hennes iakttagelser av liknande rörelser i USA. Latypova kommer snart att resa till Island för att diskutera problemen med WHO.

ExitWHO

Med över 20 000 insamlade underskrifter som uppmanar riksdagens ledamöter att reflektera över de föreslagna förändringarna, är det tydligt att dessa frågor fortsätter att resonera starkt bland många svenskar, skriver ExitWHO.

Sidkvist avslöjade att fler liknande demonstrationer kan vara på gång.

 


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: exitwho