Memeinators mål: 1 miljard USD i börsvärde och att krossa sämre meme-mynt

publicerad 1 oktober 2023
Memeinator
Memeinator. Bild tillhandahållen av mediabyrå

Dogecoins (DOGE) börsvärde på 8,5 miljarder dollar har fått även de mest skeptiska kryptotvivlare att hicka till, eftersom de helt enkelt inte skulle kunna ha trott att en hundbaserad token kunde vara värd så mycket.

Som själva urfadern bland meme-mynt – och ursprungligen ett skämt – har Dogecoin banat väg för en delmarknad värd flera miljarder dollar inom kryptocommunityn.

Meme-mynt möjliggör snabba betalningar som kan skickas över hela världen på några sekunder, tillsammans med billigare avgifter än vad som kan hittas i äldre finansiella system. Utöver det gillar många förmögna individer att använda dessa finansiella system, som positivt nog saknar byråkrati.

Man kan på flera sätt säga att meme-mynt ofta går emot all logik, och vissa är definitivt mer galna, men också mer värdefulla än andra.

Ett utmärkt exempel på ett meme-mynt med hög potential är Memeinator (MMTR), som syftar till att krossa alla meme-mynt som inte erbjuder något extra värde för sina tokeninnehavare. Memeinator kommer inte att vara nådig i sin strävan mot att dominera meme-myntmarknaden.

Detta genom att bygga en armé av revolutionära anhängare och med tokenomik som fokuserar på framåtlutad reklam.

Här är allt som investerare behöver veta om denna 100x-pärla.

Mission? Att få bort värdelösa meme-mynt från kryptomarknaden

Tack vare det nya meme-myntets enorma nivå av inbyggd nytta har MMTR:s pre-sale redan fått snacket att gå i Web3. Projektet samlar flera stora decentraliserade applikationer på en enda plattform, och det har ett enda mål i åtanke: förstöra alla andra meme-mynt på marknaden.

Tidiga prognoser har antytt att MMTR skulle kunna nå ett börsvärde på 1 miljard dollar tack vare dess unika utbud av nöjen online. Teamet kommer också att investera kraftigt i marknadsföring för det nya meme-myntet, vilket kan hjälpa det att expandera över det decentraliserade ekosystemet.

Detta kommer att locka ett växande antal medlemmar till communityn med tidens gång.

Underlägsna meme-mynt som Pepe (PEPE) har inte mycket att sätta emot Memeinators järngrepp. Liksom många andra meme-mynt i kryptosfären saknar PEPE användbarhet för sina innehavare. Med tiden kan MMTR klämma fast PEPE i sina handflator av stål och klämma den lilla grodan som en insekt.

Allt som kommer att finnas kvar är en pöl av grönt slem och en armé av avhoppare som har hoppat av tåget för att istället bli en del av Memeinator-rörelsen.

Utöver att MMTR erbjuder en mängd olika dApps i sitt ekosystem, kommer det också att leverera flera viktiga DeFi-tjänster, inklusive token-insats. Memeinator-communityn har faktiskt redan börjat växa, och det bör inte dröja länge innan detta blir ett av de mest spännande meme-mynten i Web3-världen.

Vad är Memeinator?

Memeinator är ett communitydrivet meme-myntprojekt som har skapats mitt under björnmarknaden med ett mål i åtanke: dominans. Projektet syftar till att förstöra varje meme-mynt som tar värde från kryptocommunityn med avsikten att tillhandahålla en plattform som kan användas i många år framöver.

Teamet bakom varumärket Memeinator känner riktigt starkt sug efter att expandera. De har avsatt en stor marknadsföringsbudget så att MMTR kan marknadsföras överallt på kryptoforum – och detta på det mest optimala sättet. För att kicka igång allting kommer Memeinator att erbjuda en verklig resa till rymden via Virgin Galactics rymdfärd till en lycklig pre-saledeltagare. Ja, du hörde rätt.

Memeinators pre-sale ser ut att bli ett av de snabbast växande insamlingsinitiativen 2023, då en mängd människor redan registrerar sig för att få projektuppdateringar. Över 10 000 personer följer Memeinator på Twitter och mer än 2 000 är aktiva i Discord-communityn.

För ett sådant nytt projekt är dessa siffror imponerande – det är en påtaglig återspegling av den utbredda efterfrågan på nyttocentrerade meme-mynt.

MMTR:s pre-sale: låt äventyret börja

MMTR:s pre-sale satte igång med ett så lågt startpris som $0.01. Under de 29 stadierna av denna pre-sale kommer priset på krypton att stiga med 390 %, innan noteringspriset på $0.049 nås.

Alla tidiga MMTR-köpare har alltså möjlighet att göra betydande vinster utan risker under projektets pre-sale. Efter denna kommer myntet att lanseras på ledande kryptobörser.

En annan intressant aspekt är att endast 1 miljard MMTR-tokens kommer att skapas, och den deflationära aspekten av dess tokenomik kan skicka priset till stratosfären.

Det verkar som om Memeinator är redo att bli nästa stora pre-saleinvestering i Web3. Marknadsföringsinitiativen som lanseras av teamet har potential att producera exponentiell tillväxt när medvetenheten kring projektet ökar över tid.

Detta kan locka ett ökande antal användare till communityn och generera en enorm efterfrågan på myntet.

Det kommer att finnas en särskild instrumentpanel på Memeinators plattform som ger passiv avkastning till alla tokeninnehavare som drar nytta av denna. Avkastningen är generös och kommer att ge en passiv inkomst som kan betalas ut närhelst innehavaren bestämmer sig för att den vill ha belöningarna.

Värt att nämna är att utöver att denna insats säkrar infrastrukturen, kommer det också att ge verkliga ekonomiska fördelar till investerare.

Memeinator har också planer på att släppa en attraktiv samling av varumärkta NFT:er som kan användas som profilbilder på sociala medier, eller helt enkelt som samlarobjekt. Utöver det kommer projektet att utveckla ett blockkedjebaserat P2E-spel som tillåter användare att tjäna MMTR-tokens samtidigt som de klättrar vidare genom olika nivåer i en rolig spelupplevelse.

Kommer MMTR att nå $1 2025?

MMTR:s deflationära tokenomik och imponerande start på livet i Web3-världen ser ut som en lovande blandning. Med tiden, när fler och fler människor blir en del av i MMTR-rörelsen, kommer det begränsade utbudet av projektets egen krypto att bli alltmer tydlig, och värdet kommer oundvikligen att växa.

Experter har föreslagit att Memeinator har en verklig chans att nå den eftertraktade gränsen på 1 miljard dollar vad gäller sitt marknadsvärde. Detta skulle placera det bredvid dominanter som Pepe (PEPE) och Floki Inu (FLOKI) i toppen av meme-myntlistorna. Att MMTR har så pass mycket nytta kan göra myntet till ett av de bästa.

Om Memeinator når dessa höjder blir priset $1. Ja, för med 1 miljard tokens inbäddade i kodbasen måste varje token vara värd 1 USD om MMTR når sitt marknadsvärdesmål på 1 miljard USD. Och under tjurmarknadsförhållanden är detta en verklig möjlighet.

Är Memeinator värt att köpa?

De tidiga stadierna av Memeinators pre-sale kan vara den perfekta tiden att engagera sig. Från prisnivån på $0.01 under steg 1 skulle MMTR behöva stiga 100 gånger för att nå sitt långsiktiga mål. Dessa möjligheter är sällsynta, vilket gör Memeinator till ett givet komplement till de flesta människors investeringportföljer.

Den nyttan som finns i Memeinators ekosystem gör att det verkligen skiljer sig från andra meme-mynt. Det har potential att krossa alla befintliga meme-mynt på marknaden som saknar ett underliggande värde.

Detta eftersom nyttan lockar användare till plattformen på vilken användare behöver MMTR-tokens. Det blir en god cirkel! Gör vad du vill med denna information.

Du kan registrera dig för att få de senaste nyheterna och informationen om Memeinators pre-sale på projektets hemsida.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq