Så kan XRP:s prisrally ge en inblick i Shiba Memus potential och magiska framtid som meme-mynt

publicerad 3 oktober 2023

Kryptovärlden håller på att återuppväckas från sin dvala inducerad av den heta björnmarknaden 2022. En av händelserna som utlöste marknadens återhämtning var XRP:s prisuppgång. Tack vare en gynnsam dom som dess emittent Ripple Labs fick från en domstol i New York, steg altcoins som XRP och meme-mynt i värde.

Domstolsbeslutet på Manhattan menade att försäljningen av Ripple Labs XRP-token på offentliga börser överensstämde med federala värdepapperslagar, vilket ledde till att XRP-priset skenande med nästan 96 % omedelbart.

Ett av meme-mynten som är väl positionerat för att stiga i kölvattnet av denna utveckling är Shiba Memu (SHMU) – ett revolutionerande nytt meme-mynt med hundtema som verkligen är unikt.

Projektet, som kombinerar den charmiga, oemotståndliga dragningskraften hos internetmemekultur med artificiell intelligens (AI), har redan genererats $3.4m i investeringar på bara 14 veckor, före den offentliga försäljningen.

Vad innebär det förbättrade marknadssentimentet som utlöses av XRP:s prisuppgång på kryptor som Shiba Memu 2023 och framåt? Läs vidare för att ta reda på det.

Vad är Shiba Memu (SHMU)?

Ett av de största dragplåstren i kryptovärlden är meme-mynt. Dessa humoristiska tokens, märkta med internetmemes som alla kan relatera till, är ansvariga för att de som inte är supervassa på krypto har kunnat ta sig in i Web3.

Meme-mynt tilltalar communities som hajpar upp dem – som Shiba Inus ”Shib Army” – och den virala potential som nämnda memes har. Men, meme-mynt är i slutändan bara så bra som deras hajpmaskiner är.

När den initiala euforin försvinner och investerarnas intresse minskar på grund av försvagade marknadsföringsinsatser, tenderar meme-mynt att dö naturligt.

Det är där Shiba Memu skiljer sig från 99, 9% av meme-mynten på marknaden idag. Shiba Memu använder nämligen AI-driven sentimentanalys för att leta igenom internet efter omnämnanden med syftet att avgöra vad folk säger om det.

Sedan använder protokollet naturlig språkbehandling (NLP) för att skräddarsy innehåll och distribuera det online för att engagera communities och påverka hur andra uppfattar projektet.

Shiba Memu styr i huvudsak sina marknadsförings- och PR-strategier på egen hand – något som inget annat meme-mynt har gjort tidigare.

Det är ett nytt användningsfall för AI på meme-myntmarknaden, som placerar det över alla andra meme-mynt som är starkt beroende av mänskliga insatser för att upprätthålla sitt momentum och sin efterfrågan.

Dessutom har Shiba Memu integrerat en daglig prishöjning på $0.000225 i sin pre-sale som nyligen förlängdes på grund av hög efterfrågan. Tokens pris började på $0.011125 och kommer att nå $0.0379 när denna pre-sale slutar.

Denna dagliga prishöjning säkerställer att de som kommer in tidigt kommer att börja se sina tokens värde öka på ett fantastiskt sätt.

Hur fungerar Shiba Memu?

Shiba Memus SHMU-token ger tillgång till projektets användargränssnitt, där användare kan spåra sentiment online, milstolpar, marknadsföringsstrategier och kampanjmål – härledda från projektets sofistikerade AI-algoritmer.

Den AI-drivna instrumentbrädan kommer att tillåta användare att interagera med algoritmerna för att förbättra deras noggrannhet över tid. De kommer också att kunna se på vilka plattformar Shiba Memu för närvarande implementerar sina marknadsföringsstrategier.

Instrumentpanelen kommer att visa uppdateringar om marknadsföringsaktiviteter i realtid, samt visa dess konversationer med användare över onlineplattformar.

Dessutom kan SHMU-innehavare använda sina tokens för att satsa för att tjäna passiv avkastning. De kan också få SHMU-tokens för att de bidrar med sin feedback och engagerar sig med communityn samt de potentiella investerare som kanske ännu inte har hört om projektet.

Prisprognos och Shiba Memus potential: Kommer Shiba Memu nå $1 till 2025?

Paraboliska prishöjningar är inte alls omöjligt för meme-mynt som Shiba Memu, vilket framgår av projektets “kusiner” Dogecoin och Shiba Inu. Kom ihåg att PEPE Coin lyckades med en ökning på hela 7 000 % inom tre veckor efter lanseringen. Dock tappade projektet kort därefter farten och försvann från rampljuset.

Skillnaden mellan SHMU och andra projekt är att inget annat meme-mynt utnyttjar AI så kreativt som Shiba Memu gör. Inte Dogecoin, Shiba Inu eller Pepe – som alla sköt i höjden i pris. Föreställ dig hur mycket mer en token med en självförsörjande marknadsföringsmotor som SHMU kan uppnå när den väl är listad. När tjurmarknaden 2025 anländer verkar $1 helt rimligt.

Men mer konservativa uppskattningar placerar Shiba Memu mellan $0.40 till $0.50. Det är inte heller illa, med tanke på att SHMU-token lanserades till $0.01. Ett pris på $0.50 skulle motsvara en imponerande ökning på 4 900 % från lanseringspriset.

Vad är XRP?

XRP är en token utvecklad av Ripple Labs som en värdeförvaring och ett sätt att underlätta globala betalningar snabbt och effektivt. XRP:s transaktioner sker nästan direkt, och här kan användare även ta del av robust skalbarhet och försumbara transaktionsavgifter.

XRP-priserna har ökat rejält sedan 2014 och har tagit sig från $0.002 till cirka $0.50 idag, vilket representerar en vinst på nästan 24 900 %. Idag är XRP den femte största kryptovalutan efter marknadsvärde. Det har absolut etablerat sin position bland de främsta i kryptovärlden.

Prisprognos för XRP: Kommer XRP att nå $1 2025?

Sedan projektets vinst i striden mot SEC är prisprognoserna något spretiga – allt från det mer eller mindre självklart uppnåbara till det rätt så orealistiska. $1 är dock en realistisk förutsägelse av XRP-priset mellan nu och 2025. Om XRP lägger sina SEC-problem bakom sig för gott, sätter hausseartade uppskattningar XRP-priset till cirka $2.50.

Shiba Memu vs. XRP: vilken krypto är den bästa investeringen 2023?

Oavsett om Ripple vinner sin juridiska strid med SEC eller inte, hämmas XRP av dess redan enorma börsvärde på 27 miljarder dollar. XRP måste överstiga Ethereums börsvärde på 200 miljarder dollar för att överträffa 2018 års rekordnivå på $3.40 dollar. Var skulle de pengarna komma ifrån?

Samtidigt har Shiba Memu, som en krypto sin ICO-fas, en större potential att öka än XRP, just eftersom det fortfarande är i sin pre-sale. 50x är inom räckhåll, vilket tokens som Pepe Coin och Shiba Inu redan har bevisat.

Till nuvarande tokenpriser på $0.031600, skulle det vara svårt att hitta ett bättre meme-mynt på dagens marknad som erbjuder en så stor potential som Shiba Memu.

Du kan delta i SHMU:s pre-sale här.


Relaterat

Shiba Memus potential


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq