Elsa Widding: WHO vill ensamt kunna införa klimatnödläge och “vaxtvång” i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2023
- NewsVoice redaktion
Elsa Widding
Elsa Widding

Riksdagsledamot Elsa Widding intervjuades av SwebbTV om allvaret i situationen där WHO vill kunna ta beslut över länders och folks hälsostatus. Högsta chefen för WHO kommer ensam att kunna ta beslutet om Sverige ska införa klimatnödläge eller tvångsvaccination under en pandemi.

Frågan är om Ulf Kristersson därför kommer att skicka in en reservation till WHO senast den 30:e november. Om inte Sverige skickar in en reservation kommer de rekommendationer som WHO ger bli legalt bindande, vilket innebär att en odemokratisk och överstatlig makt i formen av WHO tar kontrollen.

 

Elsa Widding:

“Det hela går så att säga under radarn. Man försöker kuppa igenom beslutet. WHO kommer att få rätt att utlysa ett så kallat internationellt hot mot människors hälsa, vilket då ger WHO extraordinära befogenheter över länder och deras befolkningar.”

SwebbTV skriver att Tedros Adhanom Ghebreyesus chef för WHO har en expertgrupp till sitt förfogande, men att han utan deras bifall ensam kan ta beslutet att stänga ner hela länder om han anser det vara befogat.

Relaterat: Philipp Kruse, Attorney: No Doubt a Massive WHO Power Grab is Happening – Speech from Swedish Parliament

Klimatnödläge

Det är inte bara en pandemi som kan ligga till grund för WHO:s införande av ”nödläge”, utan även om WHO bedömer klimatet som hotande kan ett nödläge införas, berättar Elsa Widding.

Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson har uttalat att hon stöder WHO i denna fråga eftersom ett sådant beslut i sin tur stödjer Agenda 2030.

Elsa Widding publicerar artiklar om brännheta ämnen på MyNewsdesk.

Intervju av Mikael Willgert, SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tvång är förbjudet enligt kultens religion. Vi har alla en fri vilja, vi kan ge vårt medgivande eller vi kan säga NEJ. Våra politiker har samma rättighet. Vi får alla ta konsekvenserna av våra egna beslut – ingen annan gör detta för oss.

 • Det här är en Kupp, preecis som den som genomfördes dec 1913. Då handlade det för globaslisterna om att få totalkontroll över dollarn som de tänkte göra till en ‘världsvaluta, vilket de ju i stora drag..lyckades med. Nu handlar det om att få totalkontroll över den sista biten (penningen först som gav möjlighet att köpa upp all media, och det mesta av fysiska tilgångar i väst till dumppris, efter att de riggat sina världskrig 1 o 2, samt sina inflationsattacker som också är en form av världskrig principiellt sett). Nu i tredje vågen handlar det om att neutralisera Mänskligheten till oigenkännlighet, dvs göra människan till slavar..åt ‘dom’. ‘de’ säger det själva. Bara o läsa på, o göra hemuppgiften..

  Altmedias Viktigaste Uppgift är Alltid att bistå läsarna och kommentatorerna/de som replikar på forumen, i att lägga fram Alla pusselbitar så helheten kan komma att förstås. Ingenting kan få stå ivägen för det, pga att konspiratörerna redan har helheten klart för sig. Den ‘dom’ så infernaliskt förnekar Folket, genom att söndra för att kunna dominera

 • Tack Elsa Widding för ditt mod att säga ifrån. Men var försiktig Elsa, du kan råka illa ut som John F Kennedy.

  Under Covid19 som var en test period såg vi hur folkets liv förstördes pga en biologisk krigföring. Denna gång har eliten lärt sig vad de ska göra den här gången när en (ny pandemi) bryter ut. De kommer att attackera oss genom att vägra oss Bankid och kanske frysa våra bankkonton.
  De har många alternativ för att göra livet surt för oss.

  • Kom ihåg att det var tvångsvaccineringar redan på 1800- talet, det kallades för “ympningsplikt” och fortsatte åtminstone till mitten av 1930-talet (enl den litteratur jag har läst). Ordet “plikt” är ett av de allra tidigaste ” nyorden” och ska låta lindrigare än Tvång! Och gör det verkligen, än idag! Effekterna av vaccinerna var mkt tveksamma om man studerar statistiken, däremot var biverkningarna talrika!

 • Numera USA styrda WHO har dessutom blivit en försäljnings organisation för USAs BigPharma, att tvinga Sverige att betala för mer ”vacciner”. Liknade gäller för ”klimatåtgärder”. Genom WHO beslut kommer världen att tvingas att betala USA.

 • Vi skippar Sion vises protokoll i denna efterdebatt. Off topic-kommentarer om ämnet raderas. Ta det i andra forum.

 • Stort tack Elsa! Vi vet redan att den svenska representanten kommer rösta för WHOs beslutanderätt, men det innebär inte att svenskarna blint kommer lyda kommande påbud, ta alla sprutor mm. När Ghebreyesus tar detta enväldiga beslut kommer det vara människor i många länder som vägrar följa påbuden.
  Här i Sverige kommer det inte finnas tillräckligt med personal att tvångsspruta alla som vägrar eller stänga inne alla som protesterar och den skaran kommer växa lavinartat när påbuden kommer. Världens folk kommer avslöja och vända sig mot sina korrupta politiker och eliter istället.
  Jag håller med Sten B. Jag tror att så mycket kommer uppenbaras de närmaste åren, att en kritisk massa kommer vakna andligt och den massan behöver inte vara hälften, utan det räcker med betydligt färre. När vi vaknar andligt upphör rädslan, för den tillhör den fysiska välden.
  Jag är övertygad om att eliten, som inbillar sig vara Guds ställföreträdare, kommer att avslöjas och falla redan före 2030, kanske redan inom några få år. Så håll dig informerad, vidta de åtgärder du behöver och ha tillit till processen i Guds plan för mänskligheten 🙂

 • Åter en stor eloge till Elsa! Det behövs denna typ av politiker som vågar stå emot etablissemanget och inte räds den smutskastning som följer på det. Engagemanget är som en ljussabel i den mörka strukturen. Det är naturligtvis ingen tillfällighet att Elsa har den position hon har och det gläder mig att hon får löning efter gärning.

  Men det är inte där Svensson ska söka “räddning”. Var och en måste värna och stå upp för sin egen sanning – säga nej och inte vika ned sig! Det är en världslig utveckling men även en andlig dito. Gör så och allt som är “Elsa” växer och får större genomslag.

  För egen del räds jag icke något i den fysiska tillvaron. Inte på grund av att jag anser jag bokstavligen kan hantera vilket motstånd jag än möter utan för att jag väljer det som är min sanning och viker aldrig en tum från det. Då kan det aldrig gå fel eftersom jag är på rätt spår och då krävs inget som ändrar riktning.

  Så, kära Svenssons, varför är ni så förbenat rädda i alla möjliga sammanhang? Vad är det som är så obehagligt med att sticka ut hakan eller ge ett kraftfullt svar på tal? Kraften sitter inte i den yttre manifestationen utan det som finns där inne i dig och som du känner igen om du lyssnar – hur känns det när du gör rätt?

  Att ge Jakob Forssmed (socialminister och mörk lakej) en råsop skulle nog för vissa uppfattas som en tillfredsställande gärning men både han och resten av hans likar tynar bort innan dess om Svensson finner sin inre styrka och står upp för sig själva oavsett hur stormig det än blir. Då har Forssmed, WHO eller vad nu mörkret fäktar med spelat ut sin roll.

 • Det är intressant att tänka att det INTE finns och inte kommer att finnas ett kontrakt skrivet mellan varje enskild privatperson och WHO.

  Svenska regeringen kan säkert underkasta sig WHO, men då borde ju det principiellt endast gälla de som godkänner att underkasta sig dvs våra politiker.

  Håller detta resonemang är de endast politikerna som godkänner att låta tvångsvaccinera sig själva och det vore ju ganska komiskt.

 • Svenska politiker är makalöst okunninga. Nej inte Elsa, alla de andra.
  KD verkar ha de sämsta, farligaste politikerna i Sveriges regering.
  Kan det vara ett resultat av den trångsynta Johan Ingerös tid som partisekreterare?

 • WHO får rekommendera vad de vill, men ingen övertalighet.
  Ingen bestämmer över mig vilken spruta eller medicin jag skall ta. Om tvångsvaccinering införs i Sverige kommer jag att lämna landet direkt eller strida med vapen med alla andra revolutionärer.

 • “…när jag gav akt på allt vad som händer under solen, i en tid då den ena människan har makt över den andra, henne till olycka.”

  (Predikaren 8:9)

 • Globalisternas flyttar fram sina positioner hela tiden i västvärlden.I Sverige såg politikerna “detta inte komma” vilket är en ren lögn. Svenska politiker i toppen fikar bara efter välbetalda låtsasjobb inom internationella organisationer och de “jobben” delas ut av globalisterna! Se bara på Löfven som exempel!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *