Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Elsa Widding: WHO vill ensamt kunna införa klimatnödläge och “vaxtvång” i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2023
- NewsVoice redaktion
Elsa Widding
Elsa Widding

Riksdagsledamot Elsa Widding intervjuades av SwebbTV om allvaret i situationen där WHO vill kunna ta beslut över länders och folks hälsostatus. Högsta chefen för WHO kommer ensam att kunna ta beslutet om Sverige ska införa klimatnödläge eller tvångsvaccination under en pandemi.

Frågan är om Ulf Kristersson därför kommer att skicka in en reservation till WHO senast den 30:e november. Om inte Sverige skickar in en reservation kommer de rekommendationer som WHO ger bli legalt bindande, vilket innebär att en odemokratisk och överstatlig makt i formen av WHO tar kontrollen.

 

Elsa Widding:

“Det hela går så att säga under radarn. Man försöker kuppa igenom beslutet. WHO kommer att få rätt att utlysa ett så kallat internationellt hot mot människors hälsa, vilket då ger WHO extraordinära befogenheter över länder och deras befolkningar.”

SwebbTV skriver att Tedros Adhanom Ghebreyesus chef för WHO har en expertgrupp till sitt förfogande, men att han utan deras bifall ensam kan ta beslutet att stänga ner hela länder om han anser det vara befogat.

Relaterat: Philipp Kruse, Attorney: No Doubt a Massive WHO Power Grab is Happening – Speech from Swedish Parliament

Klimatnödläge

Det är inte bara en pandemi som kan ligga till grund för WHO:s införande av ”nödläge”, utan även om WHO bedömer klimatet som hotande kan ett nödläge införas, berättar Elsa Widding.

Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson har uttalat att hon stöder WHO i denna fråga eftersom ett sådant beslut i sin tur stödjer Agenda 2030.

Elsa Widding publicerar artiklar om brännheta ämnen på MyNewsdesk.

Intervju av Mikael Willgert, SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq