Islamister och socialister slåss om makten i Sverige men islamisterna får stöd från socialisterna för att vinna

Hans Jensevik analyserar islamiseringen i Sverige.

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 november 2023
- NewsVoice redaktion
Hans Jensevik, oktober 2023. Foto: SwebbTV.se
Hans Jensevik, oktober 2023.

Mikael Willgert på SwebbTV intervjuar nationalekonomen Hans Jensevik om hur islamismen och socialismen går som parallella spår i Sverige och om hur de likartade ideologierna slåss om makten, menar Jensevik.

Hans Jensevik jämför situationen för Sverige med den för Israel som är omringat av stater som följer Islam, men Israel visar ett kompakt motstånd mot dessa. I Sverige är situationen den omvända. Sverige är ett land som välkomnar Islam, samarbetar med Islam och politiker låter svenska myndigheter och organisationer infiltreras av islamska intressen.

Islamismens uppdrag utifrån Koranen och imamerna är att ta makten, varnar Jensevik. Ungefär 10% av den muslimska befolkningen på 1-1,5 miljoner muslimer i Sverige har denna målsättning.

Socialdemokraterna är redan infiltrerade av Muslimska Brödraskapet. IS-återvändarna jobbar inom vård och barnomsorg. Förstår riksdagsledamöterna vad som händer i Sverige? Det frågar sig Jensevik retoriskt.

För islamisterna finns bara en vinnare, de själva.

Han säger att Sverige redan har ett lågintensivt inbördeskrig och att det typiska för ett inbördeskrig är att det går att leva utan större problem om man undviker vissa områden, vägar och situationer.

Text: NewsVoice. Källa: SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Frågar i alla väderstreck, VEM ELLER VILKA FRÅNTOG SVENSKA FOLKET RÄTTEN ATT SPARKA KORRUPTA POLITIKER? Svar får vi ungefär som med VÄXTHUSGASEN, ingen kan definiera en växthusgas. CO2 är ingen VÄXTHUSGAS, vad vi fick lära oss i skolan utan CO2 dör vi.
  I den s k RIKSDAGEN finns just nu 348 s k ledamöter valda av svenska FOLKET, sägs det? De är nominerade av “GÄNGKRIMINELLA” och inget annat.
  Resultatet har ju blivit därefter.
  (Elsa Widding är faktiskt nu den ende FOLKVALDE)

 • Alla är väldigt bra på att definiera problemet, men jag ser ingen som kommer med en lösning. Grundproblemet är den föråldrade så kallade ”demokratin”.

  Ordet demokrati kommer från grekiskan. Demokrati betyder bokstavligen folkmakt. Grekiska δημοκρατία, som är ett sammansatt ord av delarna δῆμος och κράτος, ”demos” och ”kratos”, vilket betyder ”folk” och ”makt”. Idag saknas folkmakt helt i Sverige, alltså har Sverige inte alls någon ”demokrati”. Det finns ingen folkmakt.

  En folkmakt hade kunnat med omedelbar verkan avlägsna odugliga kakistokrater.

  Tredje Riket med Josef Goebbels och Adolf Hitler demonstrerade klart att ”demokratier” kan styras dit makteliten vill. Verktyget heter ”propaganda”, som levereras intensivt dagligen och timligen via vanliga media. Det är precis vad som sker i Sverige just nu. De facto representanter för de våldsbejakande Zionisterna har dominans, nära nog kontroll, av media i Sverige. Public Service är inte neutrala, utan tungt infiltrerade. Socialdemokraterna är kärnan i kontrollen.

  —“Wallenberg och USA styr Sverige”
  https://www.friatider.se/wallenberg-och-usa-styr-sverige

  Det är här förändringarna måste börja.

  • Liten tuva fäller stort lass KarlW..Dvs, jag ser inte att du heller kommer med något direkt användbart så se dig för så du inte snubblar på skosnöret.

   För det första heter det egentligen demos-krati (folkets styre), inte demo-krati. Men eftersom det är ett visst gäng som formulerar och styr narrativet, och därmed folket (80%, el motsvarande som ‘kavlade upp’), så har ‘de’ valt att mata in ordet ‘demokrati’. Demo betyder skräck, alltså tyrannernas krati. Men det får vi såklart inte ha reda på..

   Det andra är att ett skräckstyre aldrig självklart, accepterar annat än att ‘de’ har full koll på de som ‘väljs’, ie selekteras att företräda de oftast dolda tyrannerna. Så då får det bli indirekt demokrati. En mildare form av direkt skräckstyre. Dvs den typ av demokrati som fanns i ddr, sovjet, maokina, polpotkambodja osv.

   Vill du ha en lösning så är den enda direkt folkstyre, cut out the middleman, där varje fråga av stor och mindre stor vikt direktröstas på av folket. Ja, det innebär att folket måste engagera sig. Men det är inget problem. Folk engagerar sig ju i så mycket ändå, så det blir bara naturligt att ta direkt del i politiska beslut som rör dom själva.

   • jonnyjonson skriver: 2 november 2023
    Jag har verkligen kommit med förslag, men uppenbart läser ingen, eller förstår ingen. Några exempel.
    —Välj personer, inte partier. Ansvariga till valkretsen, inte partiet.
    —Rätten att avlägsna politiska personer vid behov – omedelbart.
    —Direkt påverkan på beslut i enskilda frågor.
    —Inför personliga krav och ansvar för journalister.
    —Inför att journalister skall arbeta under licens, precis som läkare, med personligt ansvar, och skall kunna åtalas.
    —Inför direkt kommunikation mellan politiker och väljare.
    —Gör spridandet av falska och oriktiga rykten straffbart.
    —Stäng av utländsk propaganda, som idag dominerar alla inflytelserika media.

   • Jag bodde och arbetade en gång både i DDR och Sovjet, och jag kan personligen vittna av egen erfarenhet om att båda hade mer demokrati, folkpåverkan och folkstyre, än Sverige idag.

    • Hmm, intressant att du har bott och arbetat i två bolsjevikdemo-kratier vars ledningar saknar motstycke i historien kring att förfölja och mörda ländernas egen befolkning. Rekordet slås bara av maokina och polpotisterna i Kambodja. Dock, blanda inte ihop dagens Kina el Ryssland med gårdagens. Alltid en fälla att inte ha läst historia ur mer än en vinkel

     • jonnyjonson skriver: 4 november 2023
      Ja – och jag kan personligen vittna av egen erfarenhet på plats att propagandan ljuger. Verkligheten, både idag och då, är och var mycken annorlunda.

 • Måste bara ställa en fråga till ledningen!
  Min klocka på datorn är i denna stund 22;21.
  Men läser inlägg som är publicerade 1 november 2023 kl 22:57 kl.
  Sedan vad gällande konflikten, Islael-Gaza så visar mina studier att allt kan handal om en False flag.
  Allt är styrt för att rättfärdiga dom som befriades från lägren 1945. Men! Stämmer det som vi har fått höra sedans dess? (Känslig fråga)

 • ‘Hur kan det komma sig’ att det viftas hej vilt med sionistflaggan, men inte med Palestinas i västländer… ‘Varför’ slår fransk och brittisk polis ned på proPalestinska manifestationer, men accepterar proisraeliska. Har verkligen inte swebbtv och Hans Jensevik kommit längre i sin utveckling, än att de endast ‘förstår’ det som är synligt.

  Vidare är islamism antitesen till islam. På samma sätt som judaism är motsatsen till judendom. Eller ‘krist’sionism är motsatsen till Kristendom. Detta borde de ha förstått, och att de inte gjort det är ett lågvattenmärke

  • Kristna Sionister är väldigt mäktiga. De är ännu värre sekt än Islamister som vill tar över. Dom vill att det blir Harmagedon och några utvalda ser ljuset. Kanske familjen Rotschild är en av dom.

  • Internet är fullt av kritik mot judar och judiska bankirer,
   Hela polariseringen mellan judar och alla andra är önskad och regisserad av britterna sen 1800-talet för att britterna skulle kunna hålla kvar kontrollen över bankväsendet trots att Tyskland Ryssland Frankrike mfl länder hade varit ett bättre och fredligare alternativ.
   US/UK dominerar totalt och dom vill inte stoppa den nuvarande typen av bankväsende. Dom vill bara se till att ingen annan kan dra samma fördel av det
   Israel skapades för att britterna skulle hindra judar att knyta fruktbara relationer med andra.
   US/UK är tacksamma för vad du vill dra uppmärksamheten till och de tjänar på det.
   Zionister säger ‘vi stärks av hatet mot oss’. Så skulle det inte vara om de vore en självständig part. Utan det beror på att andra mäktigare kretsar då kan behålla makten och beskydda zionisterna.
   Den kristna zionismen skapades av britterna innan judarna kom med på tåget
   Och bakom allt detta låg äldre kulturer som hade Venedigs oligarki som arvtagare. Även dom tycks ha använt judar som underlydande.
   Venedigs oligarki hade en intelligentia som har haft stort inflytande över Europa utan att historiker berättar. Den flyttade sitt system till Storbritannien och dom i sin tur har omformat USA efter sina behov.
   Om Israel vore en självständig nation skulle de ha bemödat sig om goda relationer till omgivningen i stället för att utgöra en patetisk fascistisk provins i angloimperiet. Den nuvarande skurken Netanyahu har i 30 år varit inblandad i en serie förbrytelser mot mänskligheten vart och ett tillräckligt för att motivera livstid eller avrättning.
   Hans far var sekreterare till fascisten Jabotinsky som ville att Palestina skulle bli 7de domänen i brittiska samväldet.
   En annan gren av zionismen ville bli en provins i naziimperiet.

 • Sällan nämner SwebbTV vilket land som kan få ministermöte på mindre än ett dygns varsel. Detta gäng som styr Sveriges politik från skuggorna och som tycker andra länder ska ha mycket invandring av rasfrämlingar. Men starkt emot det i sitt land.

  • De har, liksom många andra som absorberat anti-woke frustrationer utan att ha rent mjöl i påsen, börjat låta masken trilla av i samband med att Satans utomordentliga Squatters, blivit nervösa.
   Nu är frågan om de är välkomna åter ens i Syndagoggan, eftersom på tok för många insett mycket mer hårresande saker än de vågar penetrera på SwebbTV.

 • Det är helt enkelt en fråga om vem som lyckas bäst med att roffa åt sig mest av de utplundrade SKATTEPENGAR socialisterna driver in?
  Muhammedaner eller Arga Andersson er Cie?

 • De flesta i swebbTV-kretsen är svaga för US/UK och vill inte låtsas om att muslimska brödraskapet hela tiden har varit ett verktyg för just dessa anglosaxiska kusiner.
  Ej heller vill ni låtsas om att kommunismen också härrör från samma imperium.
  Lycka till med er fortsatta analys utan att nämna elefanten i rummet.

  Jag har respekt för att människor väljer sina strider och ni kan ha era skäl.

  Den självständiga nationalstaten är kanske det viktigaste civilisatoriska framsteget och allt det vill US/UK riva ner. Medan Kina och Ryssland vill stärka det.

  • Va befinner sig den muslimska världen på nationalstatsskalans plus till minus?

   Vad är det farligaste just nu för människor i Europa – Frankenstein eller monstret han var med om att skapa?

   • ‘Araberna och perserna’ är bättre än begreppet muslimer. Nasser och familjen Assad hade ambitionen att bygga en panarabisk union vilket har bekämpats med alla medel av elefanten i rummet US/UK = Frankenstein.
    Irans islamiska revolution organiserades av samma Frankenstein.

    Dagens Iran försöker värja sig mot samma fiende och dom uppträder
    ganska pragmatiskt men de har handikappats av att Frankenstein lyckades radikalisera dem.

    Liksom Ryssland pådyvlades kommunismen av samma Frankenstein är det ett handikapp när utomstående tvingar igenom förändringar.

    Ryssland har rest sig ur det handikappet liksom Kina.
    Iran har fortfarande en del nackdelar av det.

    Det är deras problem och inget skäl för att bekämpa dem men det skulle vara enklare för det globala syd att hålla ihop om man lät religionen vara en privatsak.
    Givetvis gäller den kritiken i högsta grad Israel men dom är också och i än högre grad ett resultat av Frankensteins ondskefulla intriger.

    Massor av terrorism orsakad av Frankenstein underlättas av att radikal islam kan utnyttjas.

    Bäst att inte tolerera intoleransen. Och det skulle vara bra för det globala syd som ju ständigt angrips av Frankensteins radikala islam.

   • Tvärtom det är du som är lurad av Elefanten US/UK
    Deras koloni Israel och de anglosaxiska kristnas – dvs inte judarnas zionistiska lära har för imperiets geopolitiska vinning omformat världen i en ond riktning. Om britterna hade släppt tanken på världsherravälde och dominans och i stället hade accepterat att Tyskland tog mer plats och likaså Ryssland hade vi sluppit det onda 1900-talet. I det sammanhanget var judarna bara en spelbricka inte någon spindel i nätet som elefanten i rummet har lurat i dig.

    • Jag pratar aldrig om judar, eller muslimer eller kristna. Utan om judaisterna, islamisterna, de ‘kristna’sionisterna. De äär extremisterna och de styrs av de som du kallar us/uk. Men du har missat parasiterna i samhällskroppen, som styr uk/us. Annars har du rätt. Hade churchill inte varit i ekonomiskt trångmål (en dag knackade det på hans dörr, och utanför stod en rotschildlakej, bernard baruch, och erbjöd honom att bli skuldfri om han fick med uk gov i att krossa Tysklands ekonomiska framgångar.

     Det är likadant idag, fast nu är Ryssland och Kina måltavlorna. Och vi människor. Vi ska också krossas därför folk vet för mycket om vem parasiterna är. Och detta ska ske genom ‘WHO’

     • Enligt judarnas synsätt var Churchill av judisk börd.
      Churchill som hade en rik judisk mor i USA påstås ha varit i trångmål därför att han lånade av en judisk bankir.
      Påstods.
      Du vet inte om det verkligen var ett trångmål.
      Mycket mer sannolikt är det att det bara var en bekväm förevändning som underlättade för Churchill att hjälpa fram kontrollen av bankväsendet genom att binda finansmännen till Israelprojektet.
      Han sade 1904 att han ville att Palestina skulle befolkas med 3-4 miljoner av en intensivt patriotisk ras. Dvs ett litet land i behov av imperiets beskydd som därmed utgjorde en hållhake på bankirerna.
      1907 hotade kung Edward VII Rothschilds och sa att de inte var välkomna om de inte följde hans instruktioner.
      Och som jag tidigare berättat och som du envist blundar för inträffade runt 1888 en serie händelser som tydligt stärker att anglosaxiska ‘kristna’ pådyvlade judarna zionismen parallellt med ett frimureriskt dödshot mot hela Rothschildklanen. Och per implikation ett hot mot hela finansvärlden.
      Det var under det hotet som bankirerna skapade FED i USA 1913 i stället för att fortsätta samarbeta fredligt med Tyskland och Ryssland, vilket hade varit mycket enklare och bättre för alla utom anglosaxerna för vilket världsherraväldet var mer attraktivt än global utveckling och välstånd

      Jag skrev ‘kristna’ inom citattecken därför att den kristna zionismen är en pseudokristen sekt uppfunnen av bla J N Darby som verkade för Ostindiska kompaniet. Det kompaniet hade ett särskilt universitet där ett flertal kända intellektuella planerade för britternas imperium sen länge.

      Donald Wagner som är en mer traditionell kristen kritiker av den kristna zionismen har berättat den långa förhistorien.
      Alla dom du vill se som högst upp i hackordningen är underhuggare eftersom Israel fortfarande är en svag kolonial utpost till angloimperiet.
      Leo Strauss som ibland kallas neokonservatismens fader sa att man måste själv bli tyrann för att slippa tyranni.
      (I verkligheten var andra från Oxford University en viktig intellektuell bakgrund till neokonservatism och Trotskism.)
      Dvs taktiken är att identifiera sig med en stark makt.
      Det innebär inte att dom har makt som de kan använda hur dom vill.
      Dom ansluter sig opportunistiskt till imperiet.
      Man kan säga detsamma om hela EUs nationella parlament inklusive Sveriges.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *