Islamister och socialister slåss om makten i Sverige men islamisterna får stöd från socialisterna för att vinna

Hans Jensevik analyserar islamiseringen i Sverige.

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 november 2023
- NewsVoice redaktion
Hans Jensevik, oktober 2023. Foto: SwebbTV.se
Hans Jensevik, oktober 2023.

Mikael Willgert på SwebbTV intervjuar nationalekonomen Hans Jensevik om hur islamismen och socialismen går som parallella spår i Sverige och om hur de likartade ideologierna slåss om makten, menar Jensevik.

Hans Jensevik jämför situationen för Sverige med den för Israel som är omringat av stater som följer Islam, men Israel visar ett kompakt motstånd mot dessa. I Sverige är situationen den omvända. Sverige är ett land som välkomnar Islam, samarbetar med Islam och politiker låter svenska myndigheter och organisationer infiltreras av islamska intressen.

Islamismens uppdrag utifrån Koranen och imamerna är att ta makten, varnar Jensevik. Ungefär 10% av den muslimska befolkningen på 1-1,5 miljoner muslimer i Sverige har denna målsättning.

Socialdemokraterna är redan infiltrerade av Muslimska Brödraskapet. IS-återvändarna jobbar inom vård och barnomsorg. Förstår riksdagsledamöterna vad som händer i Sverige? Det frågar sig Jensevik retoriskt.

För islamisterna finns bara en vinnare, de själva.

Han säger att Sverige redan har ett lågintensivt inbördeskrig och att det typiska för ett inbördeskrig är att det går att leva utan större problem om man undviker vissa områden, vägar och situationer.

Text: NewsVoice. Källa: SwebbTV

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq