Frågan om WHO:s makt över Sverige avgörs inte 30 nov utan i maj 2024

publicerad 11 november 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Michael Zazzio, 2020. Foto: Jesper Johansson
Michael Zazzio

Michael Zazzio som satt sig in i hur WHO försöker ta makten över medlemsstaternas folkhälsobeslut under en pandemi säger att den 30:e november 2023 inte är ett avgörande beslutsdatum för Sverige. Istället tas ett mer slutgiltigt beslut om Sverige ska lyda under WHO i maj 2024.

Det betyder att svenska politiker har mer tid på sig än vad många trott för att motsätta sig maktövertagandet, men om svenska politiker förblir passiva i frågan fram till i maj 2024 kommer Sverige att tvingas följa WHO:s dekret vid en pandemi.

Då kan WHO tvinga Sverige till lockdown och att Folkhälsomyndigheten måste införa “tvångsvaccination”, tex med experimentella injektioner av typen “covidvaccin”.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Här finns en bra beskrivning. Det är inte bara en fråga utan ett helt stort paket. (Tänk på att Schwab sagt att han vill läsa våra tankar och drömmar, att fri vilja är borta och att samexistens inte är aktuellt. Sannolikt förbjuds att äta kött, vistas i naturen, äta näringsrik mat eller och vi alla ska räknas som sjuka för att medicineras.)

  Hemlighetsmakeri och utan debatt. Man måste protestera! Se denna: https://www.youtube.com/watch?v=UScNk39xUTk

  • Man får väl såvitt jag kan se försöka hålla sig kvar tills pension och sedan flytta till USA när Donald Trump kommit tillbaka om man vill slippa bli tvångsvaccinerad.Det är ju bara att titta på köerna där alla idioter frivilligt köar för att få en ny dos “vaccin” för att inse vilket dårhus man lever i fram till pensionen…idioterna i dom köerna tycker i dom flesta fall att tvångsvaccinering är en jättebra idé . ( vet hur valserna,,gick i Karlstad under pandemin)

 • Om detta Narrativ går igenom med lagstftat mandat så kommer de sannolikt att utöva tvångsåtgärder och krav på vaccinering! Vi vet att de som tagit skotten kommer att gå en för tidig död tillmötes och då är frågan när polis eller företrädare för staten knackar på för att tvång vaccineras vad göra då? Jag själv reflekterar instinktivt att ta till vapen och oskadliggöra antigoanisterna för att själv dödas av dessa sjuka människor som inte är värda att kallas människor! Inbördes krig och en kollektiv farsvarsalians är då ett måste i Sverige där alla upplysta själar gör kollektiv motstånd! Nu är jag ju en kristen frälst människa men detta var min första reflektion över detta cenarium som kan förvisso hända i vårat dysfunktionella land Sverige!!!!!

 • Tvångvaccination, då är vi ju tillbaka till WWII och josef mengele och hans experimentarande på fångarna i konc.läger.

 • Ingen ny plandemi förrens nästa år då?

  Trodde nästan de skulle köra en till stöt nu, börjar lukta “covid” ute igen.

  Sverige har ju inget att vinna på att ställa sig under varken EU, WHO, eller FN. Tycker man de kommer med bra rekomendationer är det ju bara att lagstifta om det själv.

  Varför man går med på tramset är ju enbart för ansvarsfriheten. Höjdarna har ju diplomatisk immunitet och kan begå vilka folkrättsbrott som helst. Och det är ju så man vill ha det!

  Så SVeriges nickedockor till politiker kommer aldrig att säga nej. De har inget intresse för att ta ansvar för någonting!

 • Intressant snack. Men svenska politiker brukar väl aldrig gå emot något från FN, EU o.s.v. eftersom det är där de förväntar sig få egen försörjning när det nationella förräderiet nått vägs ände.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *