Frågan om WHO:s makt över Sverige avgörs inte 30 nov utan i maj 2024

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 11 november 2023
- Torbjörn Sassersson
Michael Zazzio, 2020. Foto: Jesper Johansson
Michael Zazzio

Michael Zazzio som satt sig in i hur WHO försöker ta makten över medlemsstaternas folkhälsobeslut under en pandemi säger att den 30:e november 2023 inte är ett avgörande beslutsdatum för Sverige. Istället tas ett mer slutgiltigt beslut om Sverige ska lyda under WHO i maj 2024.

Det betyder att svenska politiker har mer tid på sig än vad många trott för att motsätta sig maktövertagandet, men om svenska politiker förblir passiva i frågan fram till i maj 2024 kommer Sverige att tvingas följa WHO:s dekret vid en pandemi.

Då kan WHO tvinga Sverige till lockdown och att Folkhälsomyndigheten måste införa ”tvångsvaccination”, tex med experimentella injektioner av typen ”covidvaccin”.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq