Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Konsumentorganisation i Malaysia kräver omedelbar indragning av mRNA-vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 december 2023
- NewsVoice redaktion
PPIM

Konsumentorganisationen Muslim Consumer’s Association (PPIM) i Malaysia höll den 28 december 2023 en presskonferens om den dåliga säkerheten och effektiviteten med Covid-19-vacciner. PPIM kräver att dessa vacciner omedelbart återkallas efter flera rapporter om att vaccinerna är skadliga.

Dr Kenny Yong, som själv haft Covid-19 och är läkare och arbetar med försäljning och distribution av vaccin, sa:

“Den här produkten är inte bara en dålig produkt, utan måste faktiskt återkallas eller dras tillbaka för utvärdering eller feedback eller en total översyn eller tillbakadragande.”

“Patienter ringer mig och säger: ‘Doktorn, du injicerade mig med tre doser och nu har jag fått covid-19 för fjärde gången’. Den här feedbacken kommer inte bara från en läkare som pratar slentrianmässigt eller någon som medvetet är emot vaccin.

Efter fyra år av feedback och produktrecensioner har den här produkten verkligen en dålig meritlista; det finns olika biverkningar och problem.”

Toxikologen professor Mustapha Ali, känd för sitt engagemang i internationella läkemedelsprövningar och för sin rådgivande roll inom WHO, betonade allvaret i situationen:

“Vårt folk dör. Överallt ser vi människor dö, de flesta av dem lider och kan inte arbeta.”

“Efter att vi vet att dessa vacciner medför betydande skador, efter att ha vetat det, ser politikerna inte, eller hur? Och nu har världen fått veta att detta vaccin inte är säkert, vacciner är inte säkra; de bör stoppas omedelbart och används i nödsituationer, vilket innebär att de fortfarande studeras.”

Den religiösa muslimske ledaren Ustaz Noor Azman, som deltog under presskonferensen sa:

“…idag har vi fått många klagomål från människor som känner sig mycket sjuka nu. Några av dem är nu OKU (personer med funktionsnedsättning). Vissa av dem kan inte arbeta alls. En del av dem har till och med dött”.

Spikproteiner från mRNA-vacciner är särskilt skadliga

Professor Aziz Al-Safi, tidigare universitetstalare som för närvarande driver sin egen praktik, gav en detaljerad redogörelse för de problem som tillskrivs det spikprotein som finns i vacciner:

“Spikproteinet är farligt eftersom det kan gå igenom blodbarriären och nå alla delar av kroppen och orsaka blockeringar i hjärnan så att människor får stroke, det går till hjärtat och orsakar hjärtattacker, och även till njurarna, lungorna. Alla dessa organ påverkas”.

Han beskrev vidare alternativ för att stärka immuniteten, såsom naturliga ämnen som C-vitamin, honung och svartkumminolja, vilket tyder på att dessa potentiellt kan fungera som säkrare förebyggande åtgärder mot Covid-19.

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq