Tucker Carlson intervjuar Alex Jones och diskuterar Jones prognoser

publicerad 8 december 2023
Alex Jones och Tucker Carlsson
Alex Jones och Tucker Carlsson.

“Alex Jones har en kuslig förmåga att förutse stora händelser innan de inträffar. Han har gjort det om och om igen”. Det skriver Tucker Carlson i inledningen till sin senaste intervju där han ställer frågor till legenden Alex Jones.

“Hur är det möjligt? Det är svårt att säga säkert, men det är säkert att det inte finns någon bättre man att fråga än Alex Jones själv…”

Alex Jones säger att läser rapporterna från Pentagon, tankesmedjor och elitforum. Han lyssnar på långa briefings, läser böcker och inspelningar från kongressen och liknande. Han menar att han inte ställer prognoser utan snarare håller sig välinformerad och sedan projicerar händelser baserade på fakta och planer en bit in i framtiden.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Skrika “kontrollerad opposition” när man inte håller med är på samma nivå som att skrika “fascist”.

  • Jones är en sucker, trodde på individen innan när han var anti-c19, men när han sa att Gaza skulle bombas o etniskt rensas enl hans..strategi..då är det solklart att han är kontrollerad oppos.

    Att sedan Tucker intervjuar individen, gör det hela ytterligare tveksamt. För Tuckers del alltså

    Går inte att vara nog försiktig idag. ‘De’ är trängda nu, men tyvärr inte inmålade i ett hörn. Vill de ska bli desperata, på samma sätt som ‘de’ gjort mänskligheten förvillad och desperat i miinst 300år

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *