Tucker Carlson intervjuar Alex Jones och diskuterar Jones prognoser

publicerad 8 december 2023
Alex Jones och Tucker Carlsson
Alex Jones och Tucker Carlsson.

“Alex Jones har en kuslig förmåga att förutse stora händelser innan de inträffar. Han har gjort det om och om igen”. Det skriver Tucker Carlson i inledningen till sin senaste intervju där han ställer frågor till legenden Alex Jones.

“Hur är det möjligt? Det är svårt att säga säkert, men det är säkert att det inte finns någon bättre man att fråga än Alex Jones själv…”

Alex Jones säger att läser rapporterna från Pentagon, tankesmedjor och elitforum. Han lyssnar på långa briefings, läser böcker och inspelningar från kongressen och liknande. Han menar att han inte ställer prognoser utan snarare håller sig välinformerad och sedan projicerar händelser baserade på fakta och planer en bit in i framtiden.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq