Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

År 1908: När skall vaccinationsbrotten mot mänskligheten upphöra?

Debatt

publicerad 6 januari 2024
Polio-vaccination i San Diego 1955.
Polio-vaccination i San Diego 1955

Homeopaten Gunnar Jansson skriver till NewsVoice att han läst om vaccinskador i en bok skriven av homeopat N. Liljequist år 1909. “Det som var aktuellt då är lika aktuellt än idag”. Det konstaterar Jansson som citerar från artiklar om vaccinskador publicerade 1908.

Tidningen Volkswille, Hannover den 23:e oktober 1908:

”Efter vaccination dog sistlidne söndagsmorgon den 1 ¾ årige sonen till handlaren Lutterloh. Den fullständigt friske gossen hade vaccinerats den 21 september. Strax efter vaccinationen inställde sig svår inflammation i den ympade armen jämte höggradig feber. Barnet ropade dag och natt ”mamma mamma hjälp mig”.

Trots läkarbehandling försämrades tillståndet så att gossen den 7 okt., måste föras till sjukhus där han efter 10 dagars svårt lidande och flera operativa ingrepp dog. Munnen hade blivit becksvart och vid sidan av armen på bröstet gapade ett 6 cm långt sår. I onsdags ägde begravningen rum”

I tidningen Die Lebenkunst från den 16:e november 1908 skriver läraren Adolf Rehse, Hannover.

”När skall detta brott mot mänskligheten upphöra?”

”Och snart kommo nya anmälningar angående skador genom vaccination. Ett barn dog därav efter 14 dagar. Inom loppet av tre veckor anmäldes 23 fall med en mängd variga utslag”.

Universitetsprofessorn dr Geman i Leipzig skriver:

”…avskaffandet av vaccinationstvånget är den viktigaste angelägenheten för vårt tyska fädernesland.”

Vaccinationsbrotten fortsätter

När jag läser detta förundras jag hur är det möjligt att detta vansinne med vaccinationsbrotten kan fortsätta och dessutom belönas med nobelpris?

Gunnar Jansson, homeopat
Gunnar Jansson, homeopat

Jag får nästan varje vecka patienter som söker hjälp för svåra besvär som de anser har uppkommit efter olika typer av vaccineringar. Ofta lyckas jag, med mina homeopatiska läkemedel, hjälpa dem.

Se gärna på den 4,5 minuter långa filmen av Anna Böhlmark om Isabelle med autism, som botades med homeopatica. Strax innan jul hade jag en patient, en flicka på 12 år, som blivit sjuk efter Gardasilvaccinering, som, enligt min uppfattning, givit en tydlig personlighetsförändring.

Jag erinrade mig då om den artikel, om Gardasil, jag fick i min hand på ett homeopatiseminarium i Grekland. Jag tyckte då, i juni 2007, att det var angeläget att sprida kännedom om detta och skickade därför artikeln till SVT 1 och SVT 2 samt Expressen, Aftonbladet och Norrköpings Tidningar, men ingen publicerade artikeln.

Text: Gunnar Jansson, nakh.pb.online


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq