Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Polen förbereder sig för krig mot Ryssland – Du har 6 timmar på dig om du kallas in

publicerad 17 januari 2024
Defender 23. Amerikanska soldater under Defender 22-övning i Polen, 2022.
Defender 23. Amerikanska soldater under Defender 22-övningen i Polen, 2022.

Den 13 januari 2023 antog Polen ett radikalt värnpliktskrav anpassat för blixtsnabb mobilisering inför ett krig. De som kallas får endast 6 timmars marginal att inställa sig. De som inte gör det bestraffas. Detta visar att Polen verkligen förbereder sig för krig, menar Armstrong.

Text: Martin Armstrong (Armstrong Economics). NewsVoice publicerar ett något redigerat längre utdrag från debattartikeln “Poland – You have 6hrs to Report for Duty”. Översättning: NewsVoice

 

Regeringarna i Europa säljer nonsens om att Putin vill ta över Europa. Det vanliga ryska folket vill inte ha krig mer än den genomsnittlige europén. De vanliga människorna förlorar allt, eliten tjänar på det, och det hela löser aldrig någonting. Hermann Göring hade helt rätt.

Allt detta är stor teater, och det är ett desperat försök av de neokonservativa och deras högra arm, NATO, att genomföra sin förstörelse av världen innan de dör. Nato fruktar att bli irrelevant och avfinansierad om det blir fred med Ryssland.

De öppnar upp i Asien för att starta krig med Kina.

Donald Trump hade rätt – avskaffa NATO. Dessa människor har ägnat hela sina liv åt att hata kommunister. Kommunismen kollapsade, men de slutade aldrig att hata.

Det var Victoria Nuland som var utan makt under Trumps administration, och det var hennes man som startade detta skitsnack i Washington Post, att Trump är en diktator, allt för att han var emot deras oändliga krig.

Washington Post är så partisk; de hejar på världens ände bara för att ha rätt. Även New York Times skrev om den här familjen: Familjen Kagan: Vänsterinriktad och frispråkig.

Martin Armstrong (2017) - Eget arbete
Martin Armstrong (2017) – Eget arbete

Familjen Kagan ägnade sig åt politisk hat-taktik, där man inspirerar till hat mot en motståndare för att distrahera alla från sin egen agenda. De använde detta mot Trump, och de gör det mot Putin, allt för att rättfärdiga sin lösning – förintelsen av Ryssland och Kina.

Det var Nulands ledning av USA:s stöd till Maidan-revolutionen i Ukraina. Det läckta telefonsamtalet där hon sa “fuck the EU”, hon var ansvarig, skyllde hon på att Putin avlyssnade hennes linje för att avleda vad hon sa.

Det var hon som beordrade den handplockade interimsregeringen att starta sin “antiterrorist”-operation, som invaderade Donbas avsiktligt för att tvinga Putin att försvara ryssarna där.

Dåvarande vicepresident Joe Biden var hennes syndabock då för att ge ukrainarna en “at-a-boy” bekräftelse på hennes planer. Hon pressade den ukrainska icke-valda regeringen efter Majdan att starta hela inbördeskriget.

Text: Martin Armstrong (Armstrong Economics)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq