FN:s Världshälsoorganisation WHO vill ha totalkontroll över dig nästa pandemi

Debatt

publicerad 31 januari 2024
Elsa Widding och Christer Nilsson
Elsa Widding och Christer Nilsson

I maj 2024 kommer WHO med dess generalsekreterare, Tedros Ghebreyesus att försöka genomdriva ett nytt pandemifördrag samt en revidering av de internationella hälsobestämmelser som ger honom och WHO diktatoriska befogenheter och fria händer att stänga ner en hel värld eller en region och utlysa en pandemi för vilket influensavirus som helst.

Förslagen är många, har stora konsekvenser och kommer – ifall de godtas – att under pandemier inverka kraftigt på svenskt självbestämmande, underminera vår demokrati samt ett flertal mänskliga rättigheter.

Detta betyder i praktiken att alla världens regeringar och deras folkhälsomyndigheter kan tvingas ålägga sina medborgare och myndigheter att:

  • beordra ansiktsmask, karantän, medicinska undersökningar och vaccinpass,
  • stänga skolor och arbetsplatser,
  • förbjuda resor, sammankomster och publika evenemang som sport, teater, konserter, bio- och restaurangbesök.

Vi vill påminna om hur det var under den tidigare pandemin, 2020-2022, när dåvarande socialministern Lena Hallengren (S) lydigt i SVT Rapport fällde det famösa yttrandet:

”Det handlar om att göra hemläxan och försöka kartlägga vilka som inte är vaccinerade, var de bor, vad de gör, hur gamla de är”.

Lena Hallengren: Var är dom? (de ovaccinerade). Foto: SVT1 Rapport, 23 december 2021
Lena Hallengren: Var är de ovaccinerade? Foto: SVT1 Rapport, 23 december 2021

Detta är inget annat än ett mardrömsaktigt skräckscenario.

  • Hur många svenskar har förstått att vi står inför detta omedelbara hot?
  • Har ens regering och riksdag förstått?

Vår suveränitet är direkt hotad. Under utfrågningar och interpellationer i riksdagen under hösten har jag, Elsa Widding, förstått att de ansvariga ministrarna är märkligt okunniga och dåligt pålästa inför denna tickande bomb.

Här bör främst nämnas socialminister Jakob Forssmed (KD) och sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson (KD) som båda har visat en förbluffande ignorans och likgiltighet. Forssmed påstår att WHO inte kommer att ges några utökade befogenheter trots att detta tydligt framgår i en lång rad paragrafer i förslaget.

Socialminister Jakob Forssmed konfronteras:

Statsministern Ulf Kristersson (M) erkände den 16 november under frågestunden att han inte är insatt i den för Sverige så viktiga revideringen som WHO tänker göra av IHR (sin agenda).

Vem är då denne Tedros Ghebreyesus, WHO:s generalsekreterare som förväntas få en sådan enväldig makt över alla medlemsländerna? Han växte upp i Tigray i Etiopien och blev ledare för Etiopiens pro-kinesiska kommunistparti. Han tjänstgjorde först som hälsominister sedan som utrikesminister. 2017 valdes han till WHO:s generalsekreterare.

I december 2020 anmäldes han till Internationella domstolen i Haag, anklagad för medhjälp till dödande och tortyr av upproriska etiopier när han var ansvarig för säkerhetsstyrkorna från 2013-2015. Även om han förnekar detta är det graverande att samma person förväntas leda hela världens folkhälsa.

WHO är inte längre en organisation med mottot hälsosam mat, motion, god sömn, vitaminer, rent vatten och sunt leverne som sammantaget leder till ett starkt immunförsvar. I stället är WHO numera helt fokuserat på att injicera världens befolkning med så mycket undermåligt testade preparat som möjligt.

Under den gångna pandemin plågades vi med andningshämmande munskydd som inte hindrade virus från att spridas eller hindrade oss från att bli smittade. PCR-testen blev själva sinnebilden för en övertro på ett test som resulterade i mängder av falska positiva provsvar.

Till och med testets uppfinnare Kary (Karl) Mullis ansåg att PCR-testet var olämpligt och missvisande för att fastställa en infektion, eftersom testet inte kan skilja på levande och döda virus som redan är bekämpade med immunförsvaret.

Det är symtomatiskt att de två största bidragsgivarna till WHO:s budget är USA respektive Bill Gates Foundation – mannen som ensam står för 88 procent av allt privat bidragsgivande.

Sedan år 2000 har Bill Gates pumpat in mer än 22 miljarder kronor i WHO, vilket gett honom ett stort inflytande över agendan.  Han är också mannen med privat ägande i vaccinindustrin och som säger sig ha som mål att hela världen ska vaccineras mot Covid-19.

Vi vill att denna artikel ska vara en ögonöppnare för hela svenska folket. Vi tänker inte acceptera att WHO ges diktatoriska befogenheter att utlysa en ny pandemi.

Signerat

Elsa Widding, författare, riksdagsledamot
Christer Nilsson, författare, medicinhistoriker

Relaterat

  • NewsVoice: Dan Ahlmark: WHO som exekutiv organisation kan bli förödande för Sverige


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • DET VIKTIGASTE ATT FÖRSTÅ ÄR ATT MAN ALDRIG HAR BEVISAT ATT “VIRUS” FINNS.
    Grunden till det medicinska tyranniet är just det att de skrämmer oss med ”virus”.

    Äntligen har även Mike Adams pratat med Alec Zeck och Mike Winner (de som producerat ”The End of Covid”):

    https://www.brighteon.com/e387935b-9c40-4ac0-aba7-82963c363e56

    (PS. Vid 29 min fram till 32 min, pratar de om hur mäktiga dina tankar är.)

    Mike Adams visar serien gratis på sin site mellan 10 och 22 februari:

    https://brightu.com

    Dessutom: Christine Massey i Kanada har skickat frågor till över 200 institutioner i ca 40 länder (inkl. två svenska) och alla har varit tvungna att erkänna att, nej, de har inga bevis på att ”virus” existerar.

    https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

  • Det vore idealiskt med den största gatumanifestationen någonsin i Sverige under april månad där vi samlas för att stå fria från WHO. Detta är, som artikeln ovan korrekt beskriver, en av de största frågorna för svenska folket någonsin.
    Den allra mest lämpade huvudarrangören vore Läkaruppropet, som är politiskt neutral och inte har positioneringar i andra frågor. Även Sjuksköterskeuppropet som medarrangör vore ett drömlag. Deras respektive kontaktnät är svårslaget och de skulle kunna få med ypperliga och sakkunniga talare från hela världen.
    Sedan skulle alla så kallade alternativa medier och kanaler kunna sluta upp bakom detta event och sprida uppmaningar till sina följare, utan planer på att själva göra sin sak synlig under manifestationen.
    Detta skulle kunna ge en enorm energivåg som skulle få uppmärksamhet utöver det vanliga.
    Hjälp till att kontakta Läkar- samt sjuksköterskeuppropet.

  • Den styrande 1 % av västvärlden vet och förstår att en gång till går inte ens dom mest sovande på bluffen med jabs. Det enda som gäller då är tvång, vilket inte kommer att lyckas.
    När whos makt, wefs sjuka ideer vädras i media, så glöms överdödligheten, sjukdomars eskalering, dom civila dödsoffren i krigen.
    Det rustas upp febrilt i väst, nån blir rik, nån får betala.

  • Heja Elsa hon är fantastisk och vill Sverige väl. Att ändra den ondskefulla och destruktiva politiken som drivs av oligarkin kommer till slut att lyckas med starka Eldsjälar som Elsa och andra.

    World Economic Forum har fått en hel del stryk från alla möjliga håll under årets Davos möte. Ingen verkar sugen på att äta insekter och inte äga någonting. Folk börjar vakna. Bondeuppror i Hollan, Tyskland, Frankrike. Lastbilskonvojer i Canada och Europa för två år sedan. Det rör på sig, kanske blir det revolution och alla oligarker och politiker avrättas. Den som lever får se.

  • Det är avgörande att förstå: propaganda är inte en historisk tillfällighet, det är en strukturell konsekvens av rationalism.

    Om du överväger den psykologiska strukturen i vår nuvarande samhälle är det rätt att säga att propaganda är det övergripande ledande principen.

    På ett anmärkningsvärt sätt ledde strävandet efter rationalitet under upplysningens tradition inte till ett mer sanningsenligt tal, som grundarna av denna tradition trodde.

    Vetenskapen skulle ersätta tvivelaktiga religiösa och andra myter; samhället skulle slutligen organiseras enligt pålitlig information istället för subjektiva spekulationer.

    Nu, några århundraden senare, visade det sig vara en illusion. Det har aldrig funnits så mycket opålitlig information som nu i det offentliga rummet.

    Den materialistisk-rationalistiska synen på människan och världen ledde på ett märkligt sätt snarare till det motsatta av vad den förväntade sig. Så snart vi började uppfatta människan som en mekanisk, biologisk varelse, för vilken det högsta uppnåbara målet var överlevnad, blev det ganska omodernt att försöka tala sanning. Att tala sanning, de antika grekerna visste det mycket väl, maximerar inte dina chanser till överlevnad. Sanningen är alltid riskabel.
    Därför, inom en materialistisk-rationalistisk tradition, är det dumt att tala sanning. Bara idioter gör det. Det är så den fanatiska strävan efter rationalitet ledde oss vilse, rakt in i Dante’s mörka skog, ‘där den rätta vägen är helt förlorad och borta’.

    https://twitter.com/DesmetMattias/status/1740266276314866011

    • Det var aldrig meningen att upplysningen skulle ha några positiva konsekvenser för folket. Den filosofiska traditionen uppmuntrades av Venedigs inflytandeagenter för att motverka renässansens ide om den moderna nationalstaten. Och upplysningsfilosoferna var finansierade av oligarkiska kretsar. Voltaire var under Venedigs inflytande. Han medverkade till omständigheterna som hjälpte fram Britternas oligarker att organisera franska revolutionen. Ur det kom Napoleon som spelade en roll som oligarkins krigsherre och till sist förlorade programenligt efter att ha förbrukats.

      Rousseau uppmuntrade kolonialfolk till att förbli primitiva.
      Dvs det handlade om att underlätta oligarkins koloniala plundring.
      Dessförinnan hade Leibniz utmanövrerats av oligarkin. Han, som förlöjligades av Voltaire, var en genuin upplysningsfilosof och förespråkade samarbete med Kina
      Till skillnad från oligarkins ‘upplysningsfilosofer’ såg han det gudomliga som förenligt med det moderna rationella. Detta hånades han för av de andra.

  • Angående citatet av Lena Hallengren ”Det handlar om att göra hemläxan och försöka kartlägga vilka som inte är vaccinerade, var de bor, vad de gör, hur gamla de är”.”

    Jag vill påminna om att det i USA för hundra år sen i ‘land of the free’ utspelade sig samma sak. Man hetsade mot ovaccinerade och när en sån besökte sjuka och inte själv blev sjuk anklagades hon för att vara smittbärare och låstes in i 28 år. Antagligen därför att det faktum att en ovaccinerad inte blev sjuk utgjorde ett farligt exempel. Hetsen var analog med Hallengrens yttrande och man använde i pressen öknamn som typhoid Mary.
    Man kunde tänka sig motsvarande namn Covid-Greta här 2020
    Det handlade då liksom nu om att US/UK imperiet inte klarade den marknadsekonomiska konkurrensen och behövde få in pengar oavsett metod.
    Oligarkins medicinska tyranni tog särskilt sin början 1910 och inget har blivit normalt sen dess.

    • Jag försökte googla fram vem (?) det var som ska ha låsts in 28 år som vaccinförvägrare, lyckades icke att filtrera bort alla covidträffar så tänkte du kanske svarar här ist

      Iaf så finns ju inget nytt under solen ska en vis person sagt. Det här med vaccinhest är ju inget nytt och om inte minnet spelar mig ett spratt så läste jag en artikel som handlade om prewar (1&2) där poliser med läkare sprang runt i husen och tvingade på folk vaccin (då var det ”modernt” att rispa ett sår och applicera bajs från sjuka människor )

      • “The practical, net result of this ridiculous medical theory of
        “carriers” is no laughing matter, however, to the helpless
        victims of it.
        There was the case of “Typhoid Mary,” a maidservant of the better class in New York City, who in the summer of 1907 during the absence of her regular employer, was working temporarily in a place where several cases of
        typhoid fever developed.
        Because Mary did not fall ill with the fever though in contact with the patients, the only explanation the “medical science” which controls health
        boards could offer for such a phenomenon, was that the
        woman was “a typhoid carrier.”
        There was absolutely no proof of it except the health officer’s guess, and much contrary evidence was offered by Mary and her friends.
        She was arrested, charged with being “a menace to the public health,”
        branded as “Typhoid Mary” in the newspapers, and imprisoned in the Isolation Hospital on North Brothers Island, where she remains to this day—a feeble, muttering old woman, the victim of morose melancholia after twentyeight years of solitary confinement.” [Ingen identitet framgår]
        THE MEDICAL VOODOO (1935) by ANNIE RILEY HALE

      • Mary Mallon AKA “Typhoid Mary” sattes två gånger i tvångskarantän där hon andra gången avled efter ett antal år. När hon obducerades så hittade det tyfoidfeberbakterier i hennes gallblåsa. Att hon sattes i karantän ska ha berott på att hon vid upprepade gånger påstods ha smittat människor varav några dog. Dock står det ingenting om någon vaccinvägran. https://sv.wikipedia.org/wiki/Mary_Mallon

  • Bra talat. Jag ska försöka sprida länken på den här artikeln till så många som möjligt. Ja en gång i tiden handlade WHO faktiskt om hälsa.

  • Att tvinga alla bära mask, begränsa rörlighet, vaccinpass och allt annat, kunde alla regeringar göra utan nån jävla mandat och order från nån.

    Och varför ingen jävel ens pratar om det extrema våldet som användes vid minsta lilla protest som omöjliggjorde att folket ens kunna säga eller göra nåt det.

    Har Elsa ingenting att säga om sexualisering av små barn på dagis och förskolor för 3-åriga och uppåt?

    Elsa, vakna upp!
    Vi lever redan under moderna totalitära system i EU/USA och du och sådana som du KAN aldrig ändra nåt genom att tjata om demokratiska värderingar och metoder i ett system som redan blivit totalitärt!

    Tänk om bara 5% hade fattat detta, då hade vi blivit ett motstånd som var värt namnet och kunde verkligen ändra situationen på riktigt!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *