Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Om 3 personer dör i en skjutning blir det stora rubriker – Om 3 dör av vaccin blir det inga alls

Vaccindebatt

publicerad 22 februari 2024
Gunnar Jansson (Nakh.net). Pressfoto: Karl-Göran Fougstedt
Gunnar Jansson (Nakh.net)

I samband med ett homeopatiskt seminarium 2007 i Grekland fick jag en skrämmande rapport i min hand om riskerna med Gardasil. Tre unga kvinnor hade dött efter sprutan.

Eftersom jag ansåg det som en plikt att rapportera detta till allmänheten så skickade jag den till till Norrköpings Tidningar, Aftonbladet, Expressen och SVT. Jag fick ingen reaktion.

Detta uppfattade jag då som mycket märkligt och ännu märkligare idag då jag ganska regelbundet får in unga kvinnor som söker hjälp hos mig efter att de fått Gardasil-sprutan.

Rapporten från 2007 säger i klartext att tre unga kvinnor hade avlidit efter vaccineringen samt att en stor mängd andra negativa reaktioner uppkommit.

Om det skre en svår olycka i Sverige med tre stycken döda och många andra skadade blir det minst en helsida i våra dagstidningar. Blir tre gängmedlemmar skjutna till döds, blir det även då stora rubriker, trots att det numera är vardagsmat.

Om tre unga flickor dör efter en vaccinering med Gardasil, skriver man inte en enda rad om detta. Varför? Menar massmedierna att det är helt normalt att folk dör efter vaccinering och att nyttan överväger nackdelarna?

Text: Gunnar Jansson, homeopat, Nakh.pb.online (klinik och utbildning)

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Gardasil