Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Prognosmakaren Gerald Celente: Förvänta dig en false flag i Ukrainakriget

publicerad 21 februari 2024
Gerald Celente, 18 mars 2020. Foto: eget arbete
Gerald Celente

USA förkastade den 20:e februari en FN-resolution om eld upphör i Israelkriget. Det är tredje gången som en fredsåtgärd förkastades av Biden-administrationen.

Text: Smakprov ur Gerald Celentes senaste nummer av Trends Journal

Situationen i Gaza är katastrofal. Över 100.000 palestinier har dödats eller skadats. Över 700.000 står på randen till svält. Cirka 75 procent av Gaza har bombats till ruiner, men det är okej för USA.

Linda Thomas-Greenfield, USA:s FN-ambassadör, fotograferades när hon räckte upp handen för att blockaden mot Gaza skulle fortsätta – med en kanna med rent isvatten framför sig. Det är anmärkningsvärt med tanke på att bara 4 procent av färskvattnet i Gaza är drickbart och havsvattnet är förorenat av avloppsvatten.

Tredje världskriget har börjat, och nu när USA ger Israel rätt att fortsätta med folkmord kommer Israel att utvidga det till Mellanöstern när de trappar upp sina krig mot Syrien, Libanon och Iran.

På Ukrainakrigets front, gör dig redo för en stor false flag eller en ukrainsk attack på ett kärnkraftverk eller i hjärtat av Moskva så att Ukraina kommer tillbaka i nyheterna och fortsätter att få mer pengar och vapen för att hålla kriget igång.

Text: Gerald Celente och Trends Journal, 20:e februari 2023


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq