Tidigare rysk president: Ryssland vill inte ha ett krig med NATO eller EU, men…

publicerad 8 februari 2024
Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedev

Sunak, Scholz, Macron, Norwegen, Finland, Polen och andra NATO-bossar tjatar om att “vi måste vara redo för krig mot Ryssland”. Trots att Ryssland många gånger har understrukit att en konflikt med Nato och EU:s medlemsländer inte finns med i planerna, fortsätter det farliga babblandet. Orsakerna är uppenbara.

Denna text extraherades den 7 februari från Medvedevs X-konto, @MedvedevRussiaE. Medvedev (1965-) var tidigare vice ordförande i Rysslands säkerhetsråd 2020, Rysslands president 2008-2012 och Rysslands premiärminister 2012-2020

Text: Dmitrij Medvede

Det är nödvändigt att distrahera väljarna för att motivera mångmiljardutgifter för det besvärliga Bandera i Ukraina. Gigantiska summor pengar spenderas inte på att lösa sociala uppgifter, utan på krig i ett döende land som är främmande för skattebetalarna, med en befolkning som är utspridd över Europa och som nu terroriserar sitt folk.

Det är därför som ledarna för dessa stater betonar det dagligen: det är absolut nödvändigt att göra sig redo för ett krig mot Ryssland och fortsätta att ge stöd till Ukraina, vilket är anledningen till att det är nödvändigt att tillverka fler stridsvagnar, missiler, drönare och andra vapen.

Men inte alla europeiska chefer ljuger cyniskt för sina medborgare. Om – Gud förbjude! – om ett sådant krig bryter ut, kommer det inte att gå enligt scenariot för särskilda militära operationer. Det kommer inte att utkämpas i skyttegravar med hjälp av artilleri, pansarfordon, drönare och EW.

NATO är ett enormt militärblock, den totala befolkningen i alliansens medlemsstater uppgår till cirka 1 miljard människor, och deras sammanlagda militärbudget kan uppgå till 1,5 biljoner dollar.

Eftersom vår militära kapacitet är så ojämförbar kommer vi helt enkelt inte att ha något val. Svaret kommer att vara asymmetriskt.

För att försvara vårt lands territoriella integritet kommer ballistiska missiler och kryssningsmissiler med särskilda stridsspetsar att användas. Det är baserat på våra militära *doktrindokument och är välkänt för alla och det är just detta som är apokalypsen. Slutet på allting.

Det är därför västerländska politiker måste berätta den bittra sanningen för sina väljare, och sluta ta dem för hjärndöda idioter; förklara för dem vad som verkligen kommer att hända, och inte spela det falska mantrat om att göra sig redo för krig mot Ryssland om och om igen.

 

Text: Dmitry Medvedev, @MedvedevRussiaE

Relaterat

*Rysslands kärnvapendoktrin

Scenarier där Ryssland förbehåller sig rätten att använda kärnvapen kan beslutas om:

 • Ryssland angrips med ballistiska missiler,
 • Ryssland angrips nukleärt,
 • Rysslands kärnvapenarsenal angrips eller
 • angrepp med konventionella vapen som hotar ryska statens existens.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • VARFÖR sägs detta inte högt och klart på svenska och EU-media?

  RYSSLAND VILL INTE HA KRIG MED NATO, EU ELLER USA!

  Ryssland arbetar intensivt tillsammans med Kina för att skapa samarbete och fred i det globala syd, de fattigare länderna på vår jord. De tidigare kolonierna.

 • Det är onödigt att nämna, men gör det ändå; 1914 sa Kaiser Wilhelm att han inte ville ha krig (han var dessutom drottn Victorias favoritsläkting och hon dog i hans armar) med england.
  Han fick det ändå och 1916 hade Tyskland besegrat england, men erbjöd ändå krigshetsarna fr city of london/londonistan fred. De accepterade inte förnedringen utan bad om hjälp av sionisterna i washington..

  Samma 1938; Hitler sa gång på gång att han inte ville ha krig men att de inte accepterade morden på etniska tyskar i västra polen, fd östra Tyskland. 1938 genomfördes brombergmassakern på
  50 000 tyskar, utfört av bolsjeviker utklädda till polacker. Tyskland var då tvunget att ingripa för att skydda tysk minoritetsbefolkning, och i ‘väst’ ‘media’ anklagades Tyskland för att vara aggressor.

  Putin har sagt att han inte vill ha krig. I ‘väst’ ‘media’ anklagas han för än det ena, än det andra. Trots att krigsenklaverna i vest massmördat Östukrainare sedan 2014 och Putin bara gjort sin plikt för att skydda Östukrainarnas liv.

  I västasien massmördar nethanjuu Palestinska barn, medan 80% av israhellerna klappar bifall, och deras ‘väst’ ‘media’ håller käft

  • Vad jag hitta på nätet så skall denna masaker hänt mellan 3 och 4 sep 1939 altså några dagar in på Nazi Tysklands invasion på Polen. Nyfiken på vad hände 1938?

 • Läs transcript från Tuckers intervju med Putin! Utdrag: alla sidor i konflikter av potens styrs från City of London och målet är befolkningsreduktion (fritt tolkat). Alltså, inte att vinna land!

  • Så är det.

   Målet är att reducera jordens befolkning, helst till 500 miljoner, som de skrev på Georgia Guidestones.

   Bill Gates skröt, på flera seminarier för makteliten, om att han skulle kunna reducera jordens befolkning med 10-15% genom bland annat vaccinationer. Det blev (hittills) endast 17 miljoner döda och ett antal vaxzin-steriliserade, tack vare hjältemodiga läkare, som Peter McCullough, Sucharit Bhakti, Luc Montaigner och tusentals andra. Dessa inte bara informerade allmänheten, de tog även fram alternativa behandlingar mot gifterna. Därigenom har läkemedelskoncernerna, BigPharma, bränt sitt förtroendekapital och allt färre vill nu ta emot deras gifter.

   Det vi ser nu är hur massmördarna nu försöker skapa svält över hela jorden, genom att förfölja bönder, förgifta åkermark (tågolyckan i Ohio) och bränna födoprocessindustrier. Ukraina, med Europas bördigaste åkermark, har man lamslagit genom ett tio år långt krig, vilket tömt landet på halva dess befolkning. Bönder reser sig nu mot förföljelsen i hela Europa och EU-packet är skräckslaget.

   I tvåhundra år har liberaler och kommunister konstant bedrivit krig mot kristendomen. I sina kontrollerade media har de konstant sablat ned den, samt nästan förstört alla kyrkor och samfund genom infiltration och perversiteter. Människor, som berövats sin tro skulle därmed bli lättstyrda zombies var förstås tanken, men dessa vaknar nu upp ur den sataniska dvalan.

   De fanatiska människohatarna står nu med ryggen mot väggen. Inget av det de gör tycks kunna leda till den massutrotning av människor de eftersträvar. De har snart bara ett vapen kvar: Kärnvapenkrig. Och de verkar vara tillräckligt galna för att starta det.

   • Bara en liten kommentar till “TRO”, eftersom det ämnet är enormt mycket större än kyrkobyggnader etc. Vi människor med kroppar lever i ett frekvensspann som är mycket begränsat till de kroppsliga perceptionerna. Ta t.ex. röntgenstrålning, den finns men kan inte ses med ögat. Som andligt väsen har människan en potential att uppleva mer än det kroppsliga.
    Nu efter en tid börjar det skönjas att vaxxinet har en mental “fängelse-effekt”. Vaxxat folk fastnar i en mental frekvens på fientlighet. Med lite kunskap om mentala effektnivåer syns det hur tydligt som helst. Samma mentala nivå över hela linjen – ingen skillnad. Där har Kill Gates et cortes verkligen lyckats. Folket kan svårligen dra jämnt med o-vaxxade. En konstlad “söndra och härska” metod. Föregångaren i modern tid om frekvenser var Nicola Tesla.

 • Kan det vara underförstått här av Medvedev att korsa den ryska gränsen och man möts av den brända jordens teknik i atomålderns era. Man använder taktiska kärnvapen på egen mark? Vad kan NATO säga om det?

  • Det är nog snarare frågan om att som svar på ett anfall från Nato jämna alla större städer i västvärlden med marken. Hur skulle ett anfall från Nato se ut med stora trupper på hundratusentals man som dras samman vid Rysslands gräns för anfall? De skulle bli utplånade med taktiska kärnvapen långt innan de kan gå till attack…Finns ju inte en chans att man kan inleda ett konventionellt krig idag mot en kärnvapenmakt om man inte är beredd att ta enorma förluster! Detta vet man om i t ex Nordkorea som fått vara i fred från USA p g a sina kärnvapen som Kim inte skulle tveka att använda.

 • NATO länderna är överens om det falska narrativet som skall motivera rånet av skattebetalarna. Politiker och media driver på propagandan och folket får betala och oligarkin tjänar pengarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *