Tucker Carlson kan drabbas av EU-sanktioner för Putin-intervju

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 februari 2024
- NewsVoice redaktion
Vladimir Putin och Tucker Carlson
Vladimir Putin och Tucker Carlson

Den amerikanske journalisten Tucker Carlson har meddelat att hans intervju med den ryske presidenten Vladimir Putin kommer att sändas kl. 24.00 svensk tid den 8 februari. Intervjun kommer med ett högt pris för Carlson.

Tucker Carlson hotas med likvidering av den ukrainska terrorgruppen Mirotvorets för att han intervjuar Putin. State Department i Washington funderar på att stoppa Tucker från att komma tillbaka till USA  och EU vill nu angripa Carlson med sanktioner, enligt RT och amerikanska Newsweek.

Utöver det drar “journalister” i Väst sin yrkeskollega i smutsen.

 

“Reaktionerna på Carlsons intervju med president Putin har spridit sig till Bryssel och EU:s lagstiftare varnar nu för att den amerikanske journalisten kan komma att drabbas av sanktioner”, skriver RT.

NewsVoice gissar på att hans intervju med Putin når 500 miljoner visningar på X och får ett så stort genomslag att den påverkar utgången av det amerikanska valet hösten 2024.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tucker Carlson mötte Putin och Snowden. Han vill försöka emigrera till Ryssland för att rädda sina barn. Tucker har sagt tidigare online att han kommer att “go off grid” så småningom. Om hundar och vapen ej skyddar honom i vildmarken i USA när vapnet EMP slår ut alla funktioner i landet. .
  Hans egna ord.

 • Tucker Carlsson hotas med likvidering, sanktioner från EU och State Department hotar med att stänga honom ute från hans hemland och “journalister” i kloakmedia är avundsjuka, kan det bli tydligare vilka som hör till vänsterträskets terrorism mot folket i den”fria världen”.

 • För att “hämnas” så kan väl en rysk journalist få intervjua biden, där kan det bli riktigt smarta svar….smile

 • Tja, är det någon med förnuft som betvivlat att EU är Sovjet 2.0 och som strävar efter sin globala agenda och med den följande “liberala” fascism är det dags att vakna nu? Bryssel har kastat masken och räknar kallt med att MSM-fulmedia hjälper till att tysta oppositionella oavsett var de kommer ifrån. Den som inte begriper nu måste tyvärr konstateras vara efterbliven eller någon typ av politiker som tänker söka en “karriär” i Bryssel…

  • Lustigt att EU blivit planekonomin Sovjet och Sovjet har blivit marknadsekonomin Ryssland. Rockard.

   • EU styrs av teknokratiska nazister. De vill införa digital kommunism för allmänheten och en feodal fascism för den styrande minoriteten. WHO med Bill Gates och CCP som största bidragsgivare kommer nästa år att förgifta vattnet inom EU. De kommer att kalla detta Disease X.
    Målet är Kalergiplanen och schweiziska zionprotokollet.
    V.a.k.n.a.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *