Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Tulsi Gabbard: Varken USA eller Europa bör offra liv för NATO i ett krig mot Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 februari 2024
- NewsVoice redaktion
Tulsi Gabbard - Pressfoto: US Congress, Public Domain
Tulsi Gabbard

Tulsi Gabbard som tidigare var kongressledamot på Hawaii och presidentkandidat 2020 ifrågasättter i en Fox News-intervju nyttan för USA och amerikanska medborgare likväl som europeiska medborgare med NATO.

Tulsi Gabbard:

“Trump ställer en viktig fråga till alla NATO-länder: Vad är värdet av medlemskapet för er? Är det värt kostnaden i pengar och eventuellt livet för era nära och kära?

Andra länder bör inte förvänta sig att USA ska offra våra skatter och eventuellt våra nära och käras liv för att skydda länder som inte är redo att göra liknande uppoffringar.

Hillary Clinton och den krigshetsande eliten vägrar att ta itu med denna fråga, och tar i stället till skrämselpropaganda och smutskastning.”

 

I det längre klippet nedan från samma intervju säger Tulsi Gabbard att viljan för amerikanska medborgare att slåss för europeiska länder i ett krig mot Ryssland är låg.

Hon frågar även hur troligt det är att människor vill ställa upp i ett krig mot Ryssland med vetskapen om att Ukraina redan offrat nästan en halv miljon människoliv.

Källa: Tulsi Gabbard: Trump is forcing NATO to be confronted with serious questions


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq