Regnigt, kallt och tomt när svenska flaggan hissades på NATO:s högkvarter

Redaktionen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 mars 2024
- NewsVoice redaktion
NATO:s högkvarter, 11 mars 2024
Svenska flaggan hissades på NATO:s högkvarter, 11 mars 2024.

Den var ett ödesmättat dåligt väder och på en nästan tom NATO-platta som svenska flaggan idag hissades i Brüssel. En lite skara åskådare tittade på varav de flesta var fotografer som tog några bilder.

Regeringskansliet skriver:

“Måndagen den 11 mars hissades Sveriges flagga vid Natos högkvarter i Bryssel. Tillsammans med statsminister Ulf Kristersson deltog flera statsråd i regeringen vid ceremonin.

Från Sverige deltog även H.K.H. Kronprinsessan Victoria, överbefälhavare Micael Bydén samt partiledarna för Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Centerpartiet.”

Kärnfrågorna är nu:

ArcanumSkolan 2024
 • Blev Sverige tryggare eller bara fattigare och osäkrare?
 • Kommer snälla USA att rädda Sverige från de onda ryssarna?

Årsavgiften till NATO ligger på runt 600 miljoner kronor. Svenska skattebetalare ska även betala för mer vapen till landet.

På andra sidan Östersjön riktar Ryssland in kärnvapenmissiler mot Stockholm, Malmö, Göteborg samt stora broar och militäranläggningar.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bilden som inleder denna artikel när svenska flaggan hissades på Natos högkvarter fångar ögonblicket när den befinner sig på halv stång.

  Det kanske finns en oavsiktlig symbolik i det?

  Tankarna går till slutorden i Mikael Wiehes fina låt – Titanic (andraklasspassagerarens sista sång):

  “Vi har förlorat den allra sista gnuttan hopp
  Vi går till botten där vi står
  Men flaggan, den går i topp”

 • “ödesmättat dåligt väder och på en nästan tom NATO-platta”

  Låter som en kommunbetald begravning för en hemlös utan närmast sörjande.

 • Fattigare, osäkrare och otryggt!

  På väg mot undergången, för att inte tala om andens fattigdom.

  Bilden är väl ett fint bevis på vem det är som är “med” i NATO. Fullständigt odemokratiskt beslut från början till slut. Snart åker de väl till sina bunkrar och beskådar skådespelet.

 • Då var det klart, ett till steg mot WW III i Europa.

  Första försöket med att införa en kommunistrevolution i västvärlden var den s.k. covid pandemin.

  Gick ju sådär, viruset var inte tillräckligt dödligt för att kunna ta full kontroll över folket.

  Nu snart är det dags för andra försöket, innan slutet på detta året har vi fullt krig i Europa, med miljoner döda bara i Sverige.

  Överlevarna kommer vara tacksamma och glada för att inget få äga, bara dom får något att äta och en varm plats att sova på.

  Vid detta laget helt ostoppbart, bara eliten som har sina bunkrar och matlager klara.

  En detalj, som folk inte verkar förstå är att Ryssland är fullt med på detta, även dom är helt klara och med på tåget mot TGR.

  Vinnare kommer att vara Kina, dit all viktig produktion sedan länge flyttats till.

  • Ryssland är knappast frivilligt med på detta men kommer att ge tillbaka om de blir attackerade det kan vi nog räkna med. Ryssland är stort och många kommer att överleva värre blir det i västvärlden som blir utplånat. Frågan är bara hur mycket stoft som kommer upp i atmosfären av alla atombomber och bränder som kommer att starta i städerna, hur många som kommer att dö av svält och umbäranden m m?

  • “Ryssland är fullt med på detta (På The Great Reset)”
   Du Jan Öst är lurad av propaganda som styrs av US/UK
   Ryssarna är pragmatiska och kommer överens om saker men de vill ju sälja fossilt. Så nej de är inte för samma åtstramningar som västoligarkin driver på.

   • När det gäller världens ledare så bevisar dom hela tiden att dom tillhör en annan klass där du å jag är just – plantation slaves. Kriget i Ukraina uppstod inte helt plötsligt utan var planerat under många år. Som av en händelse så sattes det igång när pandemin förklarades avslutad. Tajming – distraktion. Man snyter inte fram typ 50-60 tusen granater och bomber PER DAG hursomhelst vilket ryssen uppskattades förbruka. Och Ukraina (väst) Nato-utbildade helt öppet en över 600 000 tusen stark arme, delvis nazistisk. Världens ledare måste vetat om detta , men inte du å jag för nyheterna styrs som sagt. Det finns ju nåt som kallas underrättelsetjänster.

    Ryssen kan lura skjortan av oss i detta. Putin är utåt visserligen den mest vuxna i ”rummet” av världens ledare men ….. skenet kan bedra. Jag hoppas jag har fel. Pengar tvättas och big money görs på människors bekostnad.

  • Om flaggan stannat på halv stång, där i regnet och snålblåsten, så hade all jordens mänsklighet skrattat.
   Det hade förmodligen varit döden för NATO.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *