Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

En sympatisk Salwan Momika respekterar Sverige men behandlas som smuts av etablissemanget

Redaktionen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 mars 2024
- NewsVoice redaktion
Salwan Momika
Salwan Momika

Sverige förlorade just Salwan Momika en sympatisk och stark person som förstått Sveriges dilemma med militant Islam och extrema muslimer. Han kastas ut av ett godhetssignalerande etablissemang som förlorat kompassen.

Sverige var tidigare ett kristet land som blev ett vetenskapstroende, materiellt och sekulärt land. Det är därför lätt att förstå att landets urinvånare känner sig främmande inför en religion som har sina rötter i en medeltida bok, vars mest drivna företrädare vill göra Sverige till en islamsk enklav.

“En enklav är ett landområde som ligger innanför en stats gränser men hör till en annan stat, eller i sig själv är en egen stat. Området kallas enklav i den stat som den är omgiven av. Om enklaven tillhör ett område utanför den stat den ligger i är den samtidigt en exklav sett från den ägande statens sida” – Wikipedia

Salwan Momika lyckas få ut sina argument och tankar på ett tydligt sätt i sin intervju för Expressen:

“Jag älskade Sverige av hela mitt hjärta. Jag kände att jag var en del av Sverige. Det är inte ett papper eller ett medborgarskap som gör dig svensk. Det är att känna att man tillhör detta samhälle och det kände jag.”

“Sverige utsatte mig för förföljelse, stängde ner min bankkonton, drog tillbaka min asyl, drog tillbaka skyddet och beslagtog mitt boende. Allt det är förföljelser…”

“Politiska högerpartier utnyttjade mina aktioner och det ökade deras popularitet. Högerpartier kastade rasismens stenar mot flyktingar. Nej, jag är inte emot muslimer utan jag är emot Islam”, säger Salwan Momika.

Salwan Momika persona non grata i 5 år

Sverige har beslutat att Salwan Momika ska utvisas och inte får komma tillbaka till Sverige på 5 år.

“Sverige välkomnar terrorister och ger dem asyl medan de utvisar filosofer och tänkare”.

“Syftet med koranbrännandet är att skicka ett budskap till Sverige, svenskarna och till hela västvärlden att denna bok är farlig och strider mot internationell rätt och mänskliga rättigheter”.

När Salwan Momika får frågan om hans framtidsplaner svarar han att han ska söka asyl i Norge och att han inte har några särskilda planer på att bränna koraner där. Om Norge respekterar honom som medborgare kommer han att stanna, annars flyttar han till ett annat land.

 

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq