Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

78%

78.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 29/4 kl 11:00.

Folkets Radio: Vem tar ansvar för covidvaccinskadorna? Några drabbade berättar

publicerad 15 april 2024
Per Shapiro, Karin Albinsson och Carina Hellstrand
Per Shapiro, Karin Albinsson och Carina Hellstrand

Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem som en följd av covidvaccinskadorna är konsekvenserna alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer låtsas som om problemet inte finns och därför råder en förlamande tystnadskultur i sjukvården, hemmen och på arbetsplatserna. Per Shapiro intervjuar.

Text: Per Shapiro

I det här programmet får vi möta Carina Hellstrand och Karin Albinsson. De befann sig mitt i karriären och var båda i utmärkt form när de tog sina respektive påfyllnadsdoser och kort därefter blev svårt sjuka.

Vi får också möta Sven Roman, ordförande för Läkaruppropet, en av få svenska läkare som öppet kritiserat strategin att massvaccinera befolkningen mot C-19. Han anser att Folkhälsomyndigheten nu bör utreda ifall ökande överdödlighet och sjunkande födslotal har koppling till vaccinet.

Text och reportage av Per Shapiro, Folkets Radio. Slutmixning: Samuel Tyskling

Medverkande: Karin Albinsson, AT-läkare, Carina Hellstrand, leg. Fysioterapeut/KBT-terapeut inom psykiatrin, Sven Román, barn- och ungdomspsykiater och ordförande Läkaruppropet samt Kerstin Hellstrand


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq