Folkets Radio: Vem tar ansvar för covidvaccinskadorna? Några drabbade berättar

publicerad 15 april 2024
Per Shapiro, Karin Albinsson och Carina Hellstrand
Per Shapiro, Karin Albinsson och Carina Hellstrand

Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem som en följd av covidvaccinskadorna är konsekvenserna alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer låtsas som om problemet inte finns och därför råder en förlamande tystnadskultur i sjukvården, hemmen och på arbetsplatserna. Per Shapiro intervjuar.

Text: Per Shapiro

I det här programmet får vi möta Carina Hellstrand och Karin Albinsson. De befann sig mitt i karriären och var båda i utmärkt form när de tog sina respektive påfyllnadsdoser och kort därefter blev svårt sjuka.

Vi får också möta Sven Roman, ordförande för Läkaruppropet, en av få svenska läkare som öppet kritiserat strategin att massvaccinera befolkningen mot C-19. Han anser att Folkhälsomyndigheten nu bör utreda ifall ökande överdödlighet och sjunkande födslotal har koppling till vaccinet.

Text och reportage av Per Shapiro, Folkets Radio. Slutmixning: Samuel Tyskling

Medverkande: Karin Albinsson, AT-läkare, Carina Hellstrand, leg. Fysioterapeut/KBT-terapeut inom psykiatrin, Sven Román, barn- och ungdomspsykiater och ordförande Läkaruppropet samt Kerstin Hellstrand


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Som trafikskadad kan jag upplysa om att ingen heller tar ansvar för bilismens konsekvenser. Samtidigt som försäkringsbolagen tjänar hutlöst mycket pengar på både den obligatoriska Trafikförsäkringen och hemförsäkringen, som ska ge en skälig rättshjälp. För att inte tala om alla privata tilläggsförsäkringar.

 • Pust! Kul att vara bannlyst från att skriva igen – med vingklippta artiklar (och kommentarer som aldrig kommer fram…)!

  “Off topic”, naturligtvis även denna sista gång och den här hamnar sannolikt förstås därför genast i papperskorgen, men skulle gärna vilja ta avsked. 🙂

  Adjö, kära läsare och medkommentatorer! Ge inte upp! Och även jag ska försöka att fortsätta med att ge viktig information, på något sätt…

  Hans

  • Tror det beror på att du ofta går ifrån ämnet i artiklarna du kommenterar, det var likadant på bloggen “Petr Krabbe”, samma sak där, gå inte ifrån ämnet.

 • När man med sjukvårdspersonal kommer in på detta s.k. “vaccin” så blir det oftast en robotliknande respons av typ “att det bara varit en tjänst som de har tillhandahållit”. Det här är väl den moderna varianten av försvarstalen “jag följde bara order” vid Nürnbergrättegångarna. Men fungerade det inte då kommer det troligtvis inte heller göra det längre fram. Visst går det att tigande trixa med statistiken ett tag; men förr eller senare blir det nog ändå en död kropp för mycket, där vi i kontrollgruppen kommer vara bevis på vad den döden sannolikt beror på.

  • Så blir det förhoppningsvis.

   Angående Nürnbergrättegångarna så var det moderna historiens största rättsskandal i klass med häxbränningarna.

   • Jag vet, men folk förstår liknelsen och det försvaret fungerade ej. Att det sen var kommunistiska skenrättegångar är en annan femma. Vi borde vara lite mer rättvisa och bara efterapa användningen av repet.

  • Man kan aldrig nog belysa dom olika sammanhangen och mycket pekar i den riktning du anvisar.
   Mig besvärar det ej att du repeterar eftersom det kommer nya läsare som bör få ta del av olika orsaker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *