Mordet i Skärholmen: Hur har ni ens mage att låtsas vara chockade?

publicerad 12 april 2024
Mikael 39 år mördades i Skärholmen den 10 arpil 2024.
Mikael 39 år mördades i Skärholmen den 10 arpil 2024.

I åratal har de skötsamma medborgarna anklagats för att avhumanisera kriminella. I själva verket är det de kriminella som avhumaniserat de skötsamma medborgarna. Nu låtsas politiker och mediefolk vara chockade över mordet i Skärholmen och hyckleriet känner inga gränser.

Text: Bitte Assarmo, artikeln har tidigare publicerats i Det Goda Samhället

Under de år som kriminaliteten eskalerat har alla som föreslagit rejält kännbara åtgärder stämplats som fascistoida. Längre straff hjälper ju inte, har vi fått höra, och tänk bara så unga de här kriminella pojkarna är och hur utsatta de blivit av all strukturell rasism och så vidare i all oändlighet.

Nu tävlar samma människor om vem som kan uttrycka mest vrede och fasa över mordet i Skärholmen. Det Goda Samhällets Birgitta Sparf sammanfattar det oanständiga hyckleriet mycket väl.

Vissa av politikerna och det fina mediefolket kanske rentav är chockade på riktigt. Lever man i en skyddad bubbla har man sannolikt ingen vidare koll på verkligheten.

Deras vardag har ju mest bestått av att peka finger åt de skötsamma medborgarna och sticka offerkoftor åt kriminella, men jag blir då inte chockad över mordet i Skärholmen, och ingen annan jag känner heller. Det var ju bara en tidsfråga innan det skulle hända.

Så vad kommer att hända nu då? Min gissning är – ingenting.

Förutom mer pengar till fritidsgårdar och godhetsprojekt i de påstått ”utsatta” områdena – ni vet, de där områdena där en stor del av invånarna lever på skattebetalarnas pengar och där kriminaliteten frodas. Förebyggande arbete, helt enkelt, för det har ju alltid varit så oerhört effektivt.

Domen måste bli hård över de politiker som skapat det här samhället och i Skärholmen var folk inte nådiga när Socialdemokraternas Magdalena Andersson valsade in för att visa upp sig inför kamerorna. Offrets syster hade inget vänligt att säga till henne – tvärtom – och det hade ingen annan heller.

”Vad gör du här? På allvar, alltså – vad gör du här?”

Det svarade hon förstås inte på, men om någon hade sprutat in en dos sanningsserum i henne kunde svaret ha blivit något i den här stilen:

”Jag godhetssignalerar. Jag vill verka mån om människor, och engagerad. När kamerorna har slagits av åker jag hem till mitt elfenbenstorn igen för jag struntar fullkomligt i hur samhället ser ut och hur ni har det.”

Allt finns förevigat på film. Här kan du se förnedringen av Magdalena Anderson:

 

Straffen för den här typen av kriminella handlingar måste bli hårdare – även för den som ännu inte fyllt 18. Har vi en straffmyndighetsgräns på 15 så ska 15-åringar också straffas, länge och kännbart, men vilken politiker är beredd att föra fram den frågan på allvar?

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson säger sig vara beredd att på allvar förklara krig mot de kriminella och det är naturligtvis det enda raka, men kommer någon annan att ta upp tråden? Tveksamt. Jimmie Åkesson är ju, enligt en majoritet av politiker och mediefolk, ett betydligt större problem än de kriminella någonsin kan bli, hur många oskyldiga människor de än råkar skjuta i huvudet.

Förr eller senare kommer folk att ta saken i egna händer, när de märker allt tydligare att de inte kan lita på vare sig politiker, mediehus eller rättsväsende. Frågan är när vi får vårt första beväpnade medborgargarde.

Text: Bitte Assarmo, Det Goda Samhället

Se video

Magdalena Andersson i Skärholmen 11 april 2024. Foto: Aftonbladet
Magdalena Andersson i Skärholmen 11 april 2024. Foto: Aftonbladet


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Är det någon som kan motbevisa mig att socialisten Magdalena Andersson INTE styr PUBLIC SERVICE organen i Sverige?
  “Vill ni vara vänliga att stänga av kamerorna”???
  Och så såg vi inte mer från Skärholmen och den fantastiska intervjun.

 • Straff och fängelsestraff i synnerhet handlar om att skydda medborgarna, så länge dessa avskum inte låses in så finns det ingen vilja att skydda medborgarna, för övrigt samma medborgare som betalar de kriminella syltryggarnas löner.

 • “Längre straff hjälper ju inte, har vi fått höra,”

  Skiter fullständigt i om det hjälper eller ej,så länge du är inlåst så kan du inte hitta på något som drabbar medborgarna ute i samhället.Så i det sammanhanget hjälper ju faktiskt längre straff.

  Starkt bidragande orsak till att det inte anses hjälpa med längre straff är ju att de intagna har det för bekvämt enligt mitt tycke.

  Om inte samhället kan ta hand om sina medborgare så får medborgarna ta hand om sig själv,det stadiet har vi befunnit oss i sedan en lång tid tillbaka.

  Tyvärr så har reaktionerna lyst med sin frånvaro än så länge och nu syftar jag på mer handgripliga reaktioner.

  Men de kommer ,är ganska säker på det.

 • Sätt in rivaliserade gängmedlemmar i samma cell och låt de själva lösa problemen. Släpp inte ut dem förrän det blir tyst.

 • Att dessa politiker ännu inte lärt sig, att när destabiliseringsfasen är fullkomnad och normaliseringsfasen inleds, kommer alla de nu instrumentella politiker ställas mot en vägg och.. pang! Och, där finns ingen plats att fly till.
  Dagens politiker kan kallas Kamekasepolitiker.
  Lyssna på Yuri Bezmenov ovan.

 • När jag läser det som skrivs om det fruktansvärda som skett i skärholmen så nämner alla skribenter i samklang med politiker att det är barn som utfört detta fruktansvärda.
  Men ingen är ju gripen hur kan man då veta att det är ett barn?
  Hade barnet skägg och en fullvuxen mans fysik?
  Eller är det kanske en papperslös 35-åring väl tränad frontsoldat från någon krigshärd någonstans i världen?
  Alla som varit på grönan och som efter ett par bärs gått till attraktionen luftgevärs-skytte där man ska pricka en tavla på några få meters avstånd har fått inse att det är allt annat än lätt att skjuta prick tom. med gevär.
  Om mördaren hade stått nära hade Mikael försökt avvärja situationen, han hade ju ansvar för sin son.
  Kommer skottet från håll måste skytten veta exakt vad den gör och vara mycket tränad då hen med ett skott träffat så att offret dör omedelbart.
  Ett skadat och ihop plåstrat offer blir ju vittne.
  Det är lättare för samhället att bära om det är förvirrade tonåringar som obetänksamt släpper iväg en förlupen kula under något som de trodde var en lek. Än att det handlar om vältränade frontsoldater eller yrkesmördare som bara lagt ytterligare ett liv på sitt samvete.

  • Politikerna är tysta och verkningslösa. De vågar inte agera pga internationella politiska krafter, underrättelsetjänster, och ligor i Sverige.

  • Det är barn/unga som börjar den kriminella banan längst ner som förflyttare eller gatuförsäljare av knark. Efter att ha utmärkt sig kan de i ett senare skede börja klättra i hierarkin för att sen själva bli mördade i 25-40 års åldern. Sen behöver man inte vara någon direkt tränad prickskytt för att träffa någon i huvudet på ett par meters avstånd. Om deras egna liv dessutom hänger på egen träffsäkerhet har de nog också övat lite.

 • Svenska folket har blivit BESTULNA rätten att sparka, avpollettera KORRUPTA politiker.
  Det blir en lång väg till en godtagbar utrensning, börja med SWEXIT nu i Juni!

 • Som sagt i texten , Bitte är en av de bästa skribenterna …. Det skriver jag under på . Mer tillägger jag ej då övriga texter täcker in det som de flesta av oss tycker och tänker även jag .
  Mvh Sjöström

 • Den feta idioten Strömmer fläker ut sig i rutan och kör samma floskler man hört till leda de senaste 15 åren? Alla invandrade som begår brott ska utvisas tillsammans med deras familjer och hela släkten med dem! Det är det enda sättet att stävja brottsligheten…Alla invandrade fångar på anstalterna ska omedelbart skickas till fängelser i Litauen, där finns det tomma fängelser och efter straffet ut ur Europa. Nu får de f-n i mig vara nog!

 • https://www.youtube.com/watch?v=5CSUimZjiI0

  Varför VILL SVERIGE INTE LÄNGRE HA IMMIGRANTER?

  https://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

  Greve Kalergi var en märklig man med sjukliga visioner. Liksom många andra galningar skulle han ha fallit i historiens glömska, om det inte vore för att vissa herrar med mycket inflytande och obegränsat med pengar fann hans visioner tilltalande. Det är utifrån hans idéer, nedtecknade i boken Praktischer Idealismus, som EU har tagit form, en process som enligt dess tillskyndare ännu är långtifrån fullbordad.

 • Kan man inte skapa ett departement typ kriminaldepartementet, där de kriminella för en egen GD och lönegrader och bonus på brott. Sen kan man skrota allt vad bistånd heter eftersom det mesta i den vägen ändå landar på något oetiskt ställe.

 • Ganska SKÄMMIGT ”tant brun”, klippa av fotograferande murvlar.
  Den ”känslomässiga” delen lärde sig SVENSKA FOLKET i den s k ”riksdagen”!

 • Nu borde det vara uppenbarat för alla, vad syftet, med massimporten av människor från världens mest dysfunktionella stater, självklart var (och är): Förstörelse av Sverige, Europa och hela Västvärlden, så att oligarkerna genom sitt “Great Reset” kan bygga sitt globala “New World Order”, där de sedan kan härska oinskränkt i sitt tusenåriga fascistrike.

  Invandrarbrottsligheten är ursäkten för att övervaka alla hederliga medborgare och med skatter på allting förs allmogens surt förvärvade slantar i lönndom rakt ned i det internationella kapitalets fickor.

  Nu är ju inte massimporten av gangsters den enda strängen på samhällsförstörarnas lyra. Vi har ju även Covid-hysteri, Vaxziner, Klimat-lögn, HBTQ-fjoll, Genus-galenskap och Krigs-propaganda, för att bara nämna några.

  Förstörelsen av vårt land har pågått kontinuerligt i femtio år. Vi är nu mycket nära vägs ände och trots detta finns det nästan inga tecken alls på medvetande hos befolkningen, om hur nära stupet vi befinner oss. På det hela taget måste man därför ge våra Herrar och blivande Asagudar en eloge, gällande deras utomordentligt skickliga taktiska metoder, i att föra folk bakom ljuset.

  Som den amerikanske poeten Longfellow skrev: “Whom the gods would destroy, they first make mad.”

  • Västoligarkin stöder sen starten grenar av socialismen just därför att de passiviserar massorna från att organisera verksamt motstånd.

   • Who wears red hats in the Air Force?
    “Red Berets” are worn by USAF Pararescuemen, Combat Controllers and Combat Rescue Officers.

    RED HAT Definition & Meaning
    the broad-brimmed official hat of a Roman Catholic cardinal

    The Red Hat Society is a worldwide membership society that encourages women in their quest to get the most out of life.

    Red Hats programvara är världsledande inom öppen källkodsteknik och revolutionerade operativsystemsvärlden med Red Hat Enterprise Linux

 • Hårdare straff för lågintelligenta unga kommer inte hjälpa eftersom inte ens livstidsstraff hindrar vuxna pundhuvuden att begå mord. Med människor utan konsekvenstänk är repatriering långt mycket viktigare än fängelsestraff i sig. Men då de delat ut medborgarskap med cornflakespaketen är även den delen ett till synes olösligt problem.

  Sen är det verkligen äckligt hur dessa politiker, likt flugor kring spillt blod, flockas till resultatet av deras egen politik för att ge intrycket av handlingskraft. Men även med livvaktsskydd skulle en större folkmassa kunna få in en och annan smäll om det befogade folkliga missnöjet övergick i något mer handgripligt. Nåväl, nästa mord kanske blir den droppen eller kommande mordet därefter o.s.v.

  • Bra sagt! När folk har inget mer att förlora, kommer de att resa sig ur soffan och gå ut på gator och protestera, kräva avgång av alla korrupta politiker och myndigheter. Så gjorde de i många kommunistiska länder. Men det krävs att det svider rejält.

 • Skrivande höll på att få upp frukosten då filmklippet med sörjande, konfronterade ARGA Maggan.
  Har den kvinnan inget som helst samvete vad gällande etik? Mediakåt så det sjunger om det, inget annat.

  Socialismens hyckleri har ännu en gång satt sin stämpel. Hoppet vore att allmänheten lägger det på minnet inför nästa val.Röda rosen med liknande partier är orsaken till att landet blivit det, det blivit, vars effekt vi ser idag.

  All heder till sörjande som vågade förkunna situationen i sin ärlighet.

  Buuuuu för dig falska Maggan.

  Ps fritidsgårdarna är förmodligen en rekryteringsplats till situationen som vi beskådar idag? Ds

 • Bitte Assarmo, en av de bästa skribenterna i det här landet. Nu kommer några zombifierade politiker att spy ut sin ilska i svt och sen återgår allt till det normala med massövervakning, giftbesprutning, tvångsbestrålning, sönderbombade byggnader, inflation och det normala våldet. Jag tycker att vi ska skicka några hundra miljoner till Ukraina när det ändå finns inget hopp för Sverige.

  • Kan du utveckla dina tankar, om på vad sätt “några hundra miljoner” till nazisterna i Ukraina skulle leda till något positivt. Eller menar du – eftersom det “finns inget hopp” – att det är lika bra att se till att hela världen går under i ett nytt världskrig snarast möjligt.

   • Det var en ironisk kommentar. Skattepengar är för att förbättra vårt land men inte enligt korrupta och hjärndöda politiker som gör vad som helst för att dra oss i krig, skapa inflation och arbetslöshet, öka kriminalitet etc.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *