Hjälp det fräscha och förnuftbaserade partiet MoD att vinna mandat i EU-valet

publicerad 29 april 2024
Andreas Sidkvist och SophiaKeivanlo
MoD:s orförande Andreas Sidkvist och partikollegan Sophia Keivanlo
ArcanumSkolan

“Partiet MoD är Sveriges just nu snabbast växande parti och MoD har snart fler medlemmar än Liberalerna och Miljöpartiet om vi fortsätter öka i samma takt”, säger partiordförande Andreas Sidkvist till NewsVoice.

Målet är att nå minst 1,5 miljoner potentiella väljare. Om 20% av dessa sedan väljer att rösta på MoD kommer partiets toppkandidater till EU-valet, Andreas Sidkvist och partikollegan Sophia Keivanlo, att åka till Bryssel för att stå upp för dessa värden:

  1. Sverige ut ur EU. Vi vill stärka nationellt självbestämmande, inspirerat av Norge och Schweiz, för en fri utveckling inom en nordisk gemenskap.
  2. Skydd av svenska kronan. Nej till euro och digitala centralbanksvalutor och ja till lokala banker och decentraliserade ekonomiska system.
  3. Yttrande- och informationsfrihet. Nej till EU:s censurförsök. Istället vill vi ha fokus på öppen dialog och pressfrihet.
  4. Demokrati nära folket. Beslut ska fattas nära de berörda i linje med en decentraliserad politisk struktur för en stark lokal demokrati.
  5. Motstånd mot lobbyism och karteller. Vi vill bryta upp monopol och främja konkurrens för att skydda demokrati och konsumenträttigheter.
  6. Ekologiskt hållbart jordbruk. Ja till kretsloppsprinciper och biologisk mångfald, men nej till patent på liv.
  7. För en vetenskapsbaserad och integritetsbevarande miljöpolitik som stärker ekonomin och värnar naturen för framtida generationer, genom nationella restriktioner mot föroreningar och en hållbar resursanvändning.
  8. Holistisk folkhälsa och hälsofrihet. Prioritera förebyggande vård och mental hälsa. Nej till digitala hälsocertifikat eller vaccinpass.
  9. Rättvis migrationspolitik. Självständig politik som reflekterar svenska värderingar och stödjer global utveckling för balanserad migration.
  10. Fredlig och säker framtid. Nej till NATO och militarisering genom DCA-avtal med USA. Ja till diplomati och fredlig konfliktlösning.

Partiet (partietmod.se) bildades under pandemin av människor från höger till vänster som enades för att stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati mot vaccinpass och ovetenskapliga restriktioner. Sedan dess har vi enats om en lång rad fler grundläggande frågor såsom: stärkt yttrandefrihet, fredliga lösningar på konflikter och mer nationellt självbestämmande.

Förtidsröstningen till EU-valet börjar den 22 maj. Valdagen är den 9 juni.

Tipsa gärna dina vänner genom att skicka länken till denna artikel så att MoD kan nå tillräckligt många röster för att kunna åka till Bryssel och stå upp för ett modigt Sverige.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Ser att dessa mod ledare håller en knuten näve över hjärtat, den sk. lion paw, frimurare gesten. Ok vad trött jag blir av alla dessa ulvar som utger sig för att vara får. Oerhört arrogant att vilja vilseleda godtrogna människor.

    • Det där är inga hemliga frimurartecken. Sophia håller en mobiltelefon och Andreas håller i remmen på sin väska. Jag tog fotot. Det är inget arrangerat foto och jag kan lova dig att de inte är frimurare.

  • Om den första och viktigare punken är att Sverige ska ut ur EU så förstår någon varför då kandidera till EU-parlamentet, om det inte är för de generösa bidragens skull? Och varför nämns inte en tvångsjabben? Det samma med alternativet får Sverige osv med de flesta partier: det är knäpptyst kring vaccinet.

  • Ut ur EU,FN,Nato. Oberoende av WEF, WHO, ACD. Ett nationalistiskt och oberoende land, som själv bestämmer vilka medborgare som får stanna i landet. Alliansfria från krigshetsande organisationer som Nato, men ett nära samarbete med våra nordiska grannländer.

  • Alla vill till EU bra betalt men inget inflytande, Alla nuvarande i EU röstar som dom blir tillsagda annars kan man bli av med sina förmåner och liknande i våran riksdag, Korruptionen är fullbordad och snart kan vi sända in lön eller pension och kanske få en matlapp.

  • Vad kan dom göra i EU annat än att få en bra lön för sig själva? Är det verkligen så mycket som fyra hundra tusen kronor i månaden som EU parlamentariker får? Vi vill och vi vill och vi vill detta och detta. Har vi inte hört det många gånger tidigare?
    Sverigedemokraterna ville jättemycket men sitter nu i knät på sionisterna. Gud hjälpe oss!!
    Hur har dessa två visat MoD och i såna fall vilket MoD kommer dom att visa vid köttgrytan i Bryssel när pengarna börjar att trilla in på deras konton?
    Det behövs inga fler partier eller folk som vill tjäna massvis med pengar utan att arbeta eller utan att kunna arbeta.

    • Dom som startar eller stödjer partier som MoD och Knapptryckarna är alltför ofta personer som inte vill att kampen mot globalisterna ska leda till Nationalism. Dessa personer ( oftast kommer dom från övre medelklassen)vägrar inse att Nationalism är det effektivaste vapnet mot globalisterna och några av dom gör hellre walk over till globalisterna än accepterar en Nationalistisk seger. Bland annat av det skälet är det 1000 gånger bättre att rösta på AFS än på MoD i Såväl EU val som Nationella val.

    • 50000 kontorsbidrag
      3500*30 dygnstraktamente=105000
      30000 resebidrag
      100000 lön skatt 15% =85000
      Blir 270000 skattat och klart.
      Sedan tillkommer alla förmåner.
      Siffrorna ovan är några år gamla så jag hoppas jag minns rätt. Det finns också en lönespread. Ylva johansson, med sitt värdefulla arbete, har en betydligt högre lön

  • “Demokrati nära folket. Beslut ska fattas nära de berörda i linje med en decentraliserad politisk struktur för en stark lokal demokrati”

    Decentraliserad politik som partiet MoD ska åstadkomma från Bryssel?

    Det låter ju verkligen som att de är helt i harmoni med sina principer!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *