Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Redacted kommenterar att Washington vill skicka in mer av “Europa” till Ukraina

publicerad 25 april 2024
Bild: krigets Ukraina. Montage: K. Hell baserat på skärmdumpar från letemps.ch och nydailynews.com
Bild: krigets Ukraina

Washington vill att Europa går in i Ukraina för att kompensera de enorma förlusterna av ukrainska soldater och pga svårigheten för Ukraina att rekrytera nya soldater. Redacted säger att amerikanska militära källor uppger att 600.000 ukrainska soldater dött i kriget och att ytterligare en miljon soldater skadats, varav många allvarligt.

Om Europa skickar in trupper i Ukraina är det samma sak som att NATO skickar in trupper. Vilka länder i Europa som inte är med i NATO skulle vara aktuella? (NewsVoice anm).

 

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NATOUkraina
  • De ryska grabbarna är som vi, gillar öl å vin, spela fotboll och spanar på brudar.
    Krigshetsarna finns på topp och deras hantlangare är idioter, som finns bakom de egna linjerna och tvingar ointresserade att strida.
    En civilisation lever av skönhet, eget initiativ och intresse.
    Utan kärnfamilj tynar en kultur bort.

  • Sverige har ju ett antal gamla överexponerade militärstofiler som pushat hårt för kriget och det är väl bara att sparka ut dem vid fronten ur ett lågt flygande Hercules, så de kan leda med exempel. Men för övrigt så blir det väl lite svårt att få gemene europé att riskera livet för ett Ukraina som inte ens verkliga ukrainare är villiga att dö för.

  • Kommer osökt att tänka på Folkutbytet. Det är vita som slaktas i Ukraina på anstiftan av globalister. I första och andra världskriget slaktades de bästa av Europas söner i dessa inbördeskrig som hade samma upphovsmän. Nu vill de skicka resterna av de återstående vita männen att slaktas i Ukraina. Vilka är dessa anti-vita globalister?

  • Ytterst få människor vill ha krig och elände som påföljd.
    Krig gangnar ett absolut fåtal, de vid maktens grytor,
    krigsindustrin och bankernas utlåningskarusell. Krig är
    lönsamt i en destruktiv spiral, där människor offras
    obehindrat för sakens skull. Hur många svenskar vill delta
    i Ukrainas blodbad? USA med sitt nuvarande krigsmonopol i
    världen skulle kunna avsluta flera krig om det fanns rim och
    reson. Men militärmakten måste till varje pris manipulera
    människor att döda och att friheten finns i dödandet. Varje år
    blir den här världen försämrad p g a diverse tankegods som
    hör hemma på sophögen. Krig och hunger hör ihop, men sociopaterna
    rör inte ett finger, stirrar sig igenom besluten och angriper.

    • Problemet är att krig och oroligheter är det enda som hindrar dollarn och därmed USA från att kollapsa ekonomiskt. USA:s största exportvaror är vapen och anstiftan till krig och vapen i sig är den enda industrin i USA som via påtryckningar kan konkurrera med Asien och Europa. Krigsindustrin i USA är helt beroende av att “sälja” vapen till sina vasallstater i Nato trots att det framkommit av kriget i Ukraina att vapnen de tvingar vasallerna att köpa är av usel kvalitet föga anpassade till fältmässiga förhållanden. Men de är dyra och marginalerna för krigsindustrin är höga så det anses inte vara ett problem. De värdelösa Patriot, som det visade sig i verkligheten, som Sverige “köpte” av USA ska nu alltså, om EU får som de vill, skickas till Ukraina för demolering. 35 miljarder till skrothögen nästa alltså! Men visst det skapar nya jobb och pengar till USA vilket är syftet!

  • Ja knappast har Sverige givit sig in i detta med hull och hår om det inte hade rört sig om en omfattande mobilisering.
    Rapporterna om att kriget stannar av är endast till för att få rösta igenom nya miljarder till vapenfabrikerna i USA.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *