Scott Ritter: Ryssland kommer att atombomba Europa om Rysslands existens hotas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 maj 2024
- NewsVoice redaktion
Scott Ritter
Scott Ritter

FN:s tidigare vapeninspektör Scott Ritter säger i en intervju med Andrew P. Napolitano att Ukrainakonflikten är en existentiell fråga för Ryssland och att Putin kommer att använda kärnvapen för att skydda Rysslands territorium. Problemet är att de flesta europeiska och amerikanska ledare fortfarande tror att Putin bluffar, men inte alla – vissa håller på att vakna upp till verkligheten, tror Ritter.

Källa: Video av Scott Ritter i samarbete med Andrew P. Napolitano. Textextrakt och sammanfattning av NewsVoice

Scott Ritter:

”Jag tror att vi måste förstå en grundläggande sanning här: Ryssland ser den här konflikten som en existentiell konflikt. Det finns inget oavgjort resultat, inget nederlag, bara seger. De har satt ihop en plan för att uppnå den segern…”

Ritter säger att den ukrainska armén håller på att upplösas och att deras frontlinje kollapsar just nu.

”Detta sänder vågor av panik genom NATO, vilket är anledningen till att du ser Emmanuel Macron tala om behovet av att skicka franska trupper.”

”David Cameron gör liknande uttalanden. Ryssland har en plan. Som jag fick höra av en general tidigare i år har de mobiliserat trupperna, tränat trupperna och har den konventionella militären för att uppnå detta mål.”

Scott Ritter tror att kriget är över i slutet av sommaren.

”Problemet är att västvärlden säger vansinniga saker, som att om den ukrainska linjen kollapsar kommer NATO-trupper att ingripa.”

Scott Ritter säger att det är skälet till varför Vladimir Putin har beordrat det södra militärdistriktet att genomföra övningar för användning av taktiska kärnvapen!

”Det här betyder inte att de kommer att använda kärnvapen i Ukraina. Det kommer de inte att göra. De kommer att spränga skiten ur NATO-styrkorna i Rumänien, Polen, Tyskland, Frankrike, Italien. Det är kärnvapenkrig.”

”Putin bluffar inte. Det här är ingen lek. Det här är inget skämt. Det här är liv och död för Ryssland. Det har de klargjort från allra första början.”

Ritter hävdar att antalet ryska förluster på slagfältet just nu är det lägsta sedan kriget startade och att Ryssland dominerar frontlinjen.

”De ödelägger ukrainarna. Det var 800 döda ukrainare för en vecka sedan. Det var 1000 tidigare. Nu är det upp till 1500 döda. De blir slaktade. De blir förintade och det finns inget som kan ersätta dem. Så de kollapsar bokstavligen.”

”NATO är i panik. Macron pratar om att skicka trupper och Polen pratar om att skicka trupper. Ryssland svarar, vi vet inte hur många gånger vi måste säga det, att om NATO-trupper dyker upp på ukrainsk mark kommer vi att bomba er.”

”Vi kommer att bomba beslutscentrumen. Ryssland bluffar inte. Jag hoppas att de som tittar  just nu får kallsvettningar, för världen är över nu, mina damer och herrar.”

”Oavsett vilka planer ni hade för sommaren, så är de inställda. Alla julplaner du hade, glöm dem. Så bli rädd. Börja ringa folk och säg: ”Vad fan gör du, Tony Blinken?” Biden, ring upp Macron och säg åt honom att hålla käften och sätta sig ner. Samma sak med polackerna, för nu gäller det. Ryssland gör sig redo att öva på att använda taktiska kärnvapen…”.

”Det här är så allvarligt som det kan bli och ändå går vi i sömnen. Vi sover djupt. Ingen i Amerika bryr sig. Ingen.”

Ritter påpekar dock att vissa personer i beslutfattande positioner har börjat förtså allvaret.

Se hela intervjun på Judge Napolitano – Judging Freedom

Källa: Video av Scott Ritter i samarbete med Andrew P. Napolitano. Textextrakt och sammanfattning av NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Frågan är om Ryssland ‘ställer upp’ på detta. Till sist är det ju det som globalisterna vill. Därav avvecklingen av Europa. Modulhus och naturreservat är ju visionen för 2050.
  Och klimatalarmisterna fortsätter hysteriskt protestera mot saker som redan har nedmonterats.

 • Vem äger och kontrollerar alla statsbanker, även inkluderat den Ryska?

  Rothschilds.

  Kontrollerar man ett lands pengar, kontrollerar man hela landet.
  Detta oavsett vilken eller vilka som sitter vid makten i det landet.

  Ytterligare ett exempel, vem skapade och finansierade Hamas?

  Israel, och speciellt Benjamin Netanyahu.

  Så man skapar och under många år finansierar en organisation i ett annat land, som man sedan efter en tid benämner fientlig och sedan för krig mot?

  Ja helt naturligt.

  Hänger ni med?

  Jag gör det, kanske för ett visst släktskap, och som man säger, släkten är värst.

  • Storbritanniens oligarki agerar enligt George Orwell ( E A Blair) som ett kollektiv. Det finns ingen enskild spindel i nätet.

   Men den numerärt obetydliga folkgrupp som delegerats att sköta finanserna har det uppdraget som morot för att de får klä skott för allt de gör i enlighet med oligarkins önskade scenario.

   Före Storbritannien var det Venedig som agerade så. Och före Venedig var det Roms imperium. Och före dom andra. Så det oligarkiska systemet följer en gammal mall.

   Mönstret beskrivs nog bäst av kretsen kring Lyndon Larouche men en totalt dominerande internetdebatt styrs av dem med sympatier för det angloamerikanska etablissemnanget och de undviker systematiskt att kasta ljus över det sammanhanget.

   De sympatierna gör att de utgör medhjälpare till samma CIA/MI6/Mossad etc som de ofta kritiserar. Storbritannien är i realiteten deras skyddsobjekt.
   Och deras kungar är sen 1567 ‘kung av Israel’

   https://www.voltairenet.org/article220830.html

   https://www.geopolitika.ru/fr/article/strategies-de-gouvernance-britanniques-sectes-religieuses

  • Ryssland har kontroll över sina nationella egendomar. Om landet spelar med i Rotschild är man medveten om det får man hoppas. Kina också. Man är dock inte beroende av krediter från väst.

 • När diverse politiker, högt och lågt, talat om att Ryssland måste förstöras och delas upp i mindre bitar, stater som kontrolleras av väst i olika kombinationer, och västmedia rapporterar detta upprepade gånger utan att analysera genomförbarhet eller konsskevenser; då finns det bara en respons att vänta från Putin. Precis som Ritter säger, ryssarna, inte bara Putin, förbereder sig för Harmageddon, Ragnarök, kärnvapenkrig.

  Att man i väst är så korkade att man inte förstår att de hot man lättvindigt kastar ur sig har konsekvenser, är obegripligt och fruktansvärt srogligt.

 • 1. Det ligger nära bergstoppen du har på bild.

  2. Ryssland får fred och vi i väst får tillbaka våra liv.

 • Lekstugan i västvärlden måste få ett slut innan det smäller ordentligt! Men tyvärr är det som Ritter säger att man i västvärlden tror att man står över allt ont och sådant drabbar bara länder utanför USA och EU. Frågan är vad som händer efter att den första bomben fallit? Kommer väst till besinning eller är kärnvapenkrig något man haft i planerna för att decimera jordens befolkning? Något alla borde fråga sig är varför många oligarker köpt hus och landområden på Nya Zeeland de senaste åren?

  • “västvärlden tror att man står över allt ont” ?
   Västvärlden står för det onda, västvärlden är ondskan personifierad, vi har snart total samhällskollaps i alla västländer och det beror på korruption, kriminalitet och inte minst perversioner i alla former. Allt som tidigare ansetts vara moraliskt förbjudet är nu tillåtet i väst.

 • Tankeexperiment:

  Om Moskva räknar med att bara kan genomföra en enda attack med kärnvapen…

  1. Vilket är det mål, vars totala förstörelse, Ryssland tjänar mest på?

  2. Vilka är de mål Ryssland vill undvika att slå till för att minimera skadeverkningar mot Ryssland självt?

  Korta svar i tråden välkomnas.

  • En vild gissning är London, eller Bryssel. Tror inte att det behövs mycket för att få ner oss på knä när elen går för typ allihopa.

   • Tankeexperiment…..

    City of London. Ett eget land och egen jurisdiktion, men mitt i staden London.

    Vatikanen. Ett eget land och egen jurisdiktion.

    Washington. Centrala delarna Washington DC ska även det vara ett eget “land”.

    Skulle Putte bomba ut dess fristående länder som är hemvist till reptilerna, och som styr och ställer med övriga jorden så. Ingen skada skedd, han har då inte anfallit europa, NATO eller USA i egentlig mening.

    Men tror Putte är knähund han också. Måste ju finnas två spelare för att hålla teatern igång. Kan man hålla människor i ständig skräck under ständig upprustning och ständig nedrustning av frihet så vinner man ju.

    Att mer och mer upprustning och mer och mer hetsande i slutändan bara kan leda till mer förstörelse verkar vara en svår ekvation för vissa.

  • 1. Det ligger nära bergstoppen du har på bild.

   2. Ryssland får fred och vi i väst får tillbaka våra liv.

   • Niklas, dessa två punkter upprepar du med sex timmars fördröjning. Så de måste vara betydelsefulla.

    Jag, måste dock be dig om en förklaring;

    – Vilket jäkla berg har jag på bild?

    – Punkt 2 låter ju bra, fast jag fattar nada!

    Eljest, så tycks Bibi nu på eget bevåg, ha satt igång “Operation Palestinas Slutgiltiga Lösning”, trots att Resident Biden har varit (rätt) tydlig med att USA inte tänker bidraga med någon form av hjälp.

    Därmed har Bibi tagit första steget mot ett uppfyllande av Albert Pike’s profetia om att WWIII slutar med “judarnas” och Israels totala förintelse.
    Det blir ett stort regionalt krig mot ett helt ensamt Israel.
    Kaos följer i Väst och Skuldmättnadens konsekvenser blir akuta.
    Ukraina-kriget avslutas med stor rysk seger.

    Återstår räfst och rättarting mot de skyldiga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *