Sophia Keivanlo: Partiet MoD kan revolutionera politiken med sina enkla värderingar

EU-valet 2024

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 juni 2024
- Torbjörn Sassersson
Sophia Keivanlo och Andreas Sidqvist
Sophia Keivanlo och MoD:s partiledare Andreas Sidqvist.

“Hjälp oss nå ut till potentiella väljare inför EU-valet på söndag”, vädjar partiet MoDs toppkandidat Sophia Keivanlo, som även konstaterar att MoD bromsas på sociala medieplattformar.

Sophia Keivanlo tror att de som är intresserade av en förnyelse inom politiken kan hjälpa till att skapa medvetenhet om det fräscha partiet MoD så att det blir mer känt.

MoD vill bryta sig loss och skapa de förändringar i samhället och EU som många längtar efter. Här är några av de värderingar som partiet vill arbeta med:

  • Diplomati trumfar våld för att lösa konflikter. Fredssamtal gäller i internationella relationer.
  • Naturlig hälsa och en holistisk syn måste återta en central plats inom vård och hälsa. En etisk debatt om genetisk manipulation av mediciner behövs.
  • Varje människa och nation har rätt till friheten att bestämma sitt eget öde. MoD tror inte på det auktoriära samhället.
  • Yttrandefrihet samt pressfrihet även för oberoende medier och journalister.

Keivanlo:

“Tipsa om MoD i kommentarsfält under relevanta grupper och inlägg, dela våra digitala flygblad på dina egna kanaler. Berätta om våra hjärtefrågor för vänner och familj.”

Keivanlo säger i en video på X att det bästa är att skapa egna inlägg i sociala kanaler för att kringgå de algoritmer som bromsar spridningen av partiets värderingar och programpunkter.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq