Tulsi Gabbard: Varken USA eller Europa bör offra liv för NATO i ett krig mot Ryssland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 februari 2024
- NewsVoice redaktion
Tulsi Gabbard - Pressfoto: US Congress, Public Domain
Tulsi Gabbard
ArcanumSkolan

Tulsi Gabbard som tidigare var kongressledamot på Hawaii och presidentkandidat 2020 ifrågasättter i en Fox News-intervju nyttan för USA och amerikanska medborgare likväl som europeiska medborgare med NATO.

Tulsi Gabbard:

“Trump ställer en viktig fråga till alla NATO-länder: Vad är värdet av medlemskapet för er? Är det värt kostnaden i pengar och eventuellt livet för era nära och kära?

Andra länder bör inte förvänta sig att USA ska offra våra skatter och eventuellt våra nära och käras liv för att skydda länder som inte är redo att göra liknande uppoffringar.

Hillary Clinton och den krigshetsande eliten vägrar att ta itu med denna fråga, och tar i stället till skrämselpropaganda och smutskastning.”

 

I det längre klippet nedan från samma intervju säger Tulsi Gabbard att viljan för amerikanska medborgare att slåss för europeiska länder i ett krig mot Ryssland är låg.

Hon frågar även hur troligt det är att människor vill ställa upp i ett krig mot Ryssland med vetskapen om att Ukraina redan offrat nästan en halv miljon människoliv.

Källa: Tulsi Gabbard: Trump is forcing NATO to be confronted with serious questions

ArcanumSkolan

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • om nu NATO contra Ryssland försvagar varandra och lämnar Ryssland maktlöst gentemot Kina, vart kan vi landa då i slutändan?

  • https://sv.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard;

    Jo, absolut! Då kan hoppet (äntligen) spira igen om Donald Trump vinner stort i november och med Tulsi vid sin sida som VeePee.

    För tusan, finns det något annat och bättre? Blir det inte så, blir det ju Klaus Schwab, Bill Gates och Harakiri, f’låt, jag menade Yuval Hariri (Professor, Department of History, Hebrew University of Jerusalem), som tar hem spelet om framtiden.

    Vid WEF’s Davosmöte 2020 talade Hariri vid sessionen som tog upp “How to Survive the 21st Century”. Ja precis …… , som det heter i P1, kan man undra hur i herrans namn den skall kunna överlevas av folk under sådär tjugo bast.

    Agenda 2030 utlovar ju att bara 500 miljoner människor (egentligen transhumaner) skall få finnas till och kunna bli en del i Schwab’s Stakeholder Capitalism, alltså enligt honom: “A Global Economy that Works for Progress, People and Planet”.

    https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2021/about/book/;

  • Det är märkligt att alla amerikaner som har deltagit i massiva förstörelseaktioner och krig i Irak och andra länder som USA har invaderat, kallas för “Heros”.

    Med andra ord anses hon vara en hjälte, för att ha försvarat USA:s demokrati med vapen i handen i Irak!

  • Dom enda som vill kriga mot ryssland är just uza och eu genom nato. Nu ska trump driva in pengar till uza (det är till dom den 2.5 % av bnp från dom övriga ska gå till).
    Nästa president kommer att vara precis lika falsk som dom tidigare har varit. Ingen blir vald utan oligarkernas samtycke.

  • De är talking heads allihop, och har noll trovärdighet. Varför har de ett smerkingsmajl när de pratar.. De är satta där som gatekeepers, för att sprida förvirring, för att spela good cop bad cop. Iingen i washington tillåts agera fritt längre, då mördas de eller deras anhöriga.

    Vi vet att trump, floridaguvernören, jrk osv alla är för masslakten på Palestinierna (eller så tvingas de, för ingen normal är väl för). Ge den frågan till gabbard..är hon pro Gazaslakt..Vi vet att hon är sionist, som alla de andra i smutsington, och att hon stoltserar på bilder med hattfolksrepresentanter

  • Ja det är ju mer än vad Trump egentligen säger.
    På honom låter det som att Europa ska betala för USA’s krig. Vilket Black Rock, IMF o Co också vill.
    Samtidigt aom han hejar på slakten i Gaza.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *