2 KOMMENTARER

  1. […] Jätten Dagens Nyheter mobbar lilla sajten Vaken.se och använder metoden “guilt by assocation” genom att sammankoppla Vaken med påstådd antisemitism och massmördare. DN till och med skriver om rubriken i Vakens replik för att skapa opinion mot Vaken. Läs mer: Newsvoice […]

  2. Bra artikel tycker jag. Som sagt hur många antisemiter prenumererar på DN? Nej det här verkar vara ett stort vilseledande propaganda flum. Så många insinuanta frågor/påståenden om vaken.se:s skuld, som inte stämmer med verkligheten. Nu tycker jag DN måste skärpa sig och öppna ögonen. Jag tror ändå det finns en del journalister där med kunskap, sans och integritet. Hoppas de får större utrymme nu efter dessa förvillelser av förgänglig uttorkad blindhet. Vakna!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here