8 KOMMENTARER

 1. Årets Förvillare är en skock marxister som genomgående har drivit sina egna agendor med hjälp av ”årets förvillare”. Ofta genom att ge sig på modiga sanningssägare. Om de pekar ut Wolodarsky har de en agenda med det. Det är fel att ge de här skurkarna publicitet.

 2. När jag tänker på Peter Wolodarski så minns jag två skosulor, som i förtvivlans fart sökte sig till utgången från den informationsträff som anordnades tillsammans med EU-kontoret i Sverige för att upplysa svenska medborgare om deras EU-rättigheter!
  Jag råkade vara den första i församlingen som fick ställa en fråga om ”hur det kunde vara möjligt att Försäkringskassan fick överpröva och omtolka EU-domstolens domar!
  Peter Wolodarski lovade att den frågan skulle komma att belysas senare i programmet!

  Men så skedde aldrig! När mötet syntes gå till slut utan att den frågan blev det minsta belyst gick jag i rak riktning mot Peter Wolodarski, som snabbt rusade mot utgången – praktiskt taget knuffande och nästan klivande på dem som stod vid mötets ingång!

  Under det utbrytningsförsöket försökte Peter Wolodarski påstå att han hade så bråttom, så bråttom att han inte skulle hinna svara på den aktuella frågan …

  När man läser DNs artiklar gällande olika missförhållanden i Sverige tycks samma beteende vara rådande … Man vill inte informera medborgarna om fakta, utan ägnar sig åt att förvilla dem med besked vilka tydligt och klart bevisar att DN som media snarast är att betrakta som ett medium som finns för att förhindra att sanningar som går myndigheter och tidningens ägare emot aldrig skall nå gemene man!

  Många oinsatta kommer därför lätt inbillas att DNs påståenden och omtolkningar skulle vara den rådande sanningen – i vilket ämnet än är för tillfället ! – Men nu råder nya tider och folk med insikter avslöjar lätt ”falskspeleriet” i både DN och i Sverige !!!!

  Fy Peter Wolodarski, som tycks vara maktens lilla ”knähund”, trots allt! Du förtjänar således att ännu en gång förtjäna att bli ”Årets Förvillare” inte bara för 2015 – utan nu även som 2016 års !!!!

  DNs ”Frysbox” för erfarna journalister visar entydigt dels vem Peter Wolodarski är, samt hur litet man som läsare kan lita på DN och deras annonsörer – vilka väl bidrager till att styra DN i önskad riktning för ”åsiktsmonopolet i rådande makt-topp här i Sverige” !

  ”Tacka vet jag den gamla goda tiden” – kanske några I DEN KRETSEN YTTRAR IDAG !!!!

 3. Jo då han verkar vara en alv. Dom har stora öron och är goda lyssnare. Men jag tror han mest lyssnar på hur han ska ska sprida Wallenbergs propaganda på bästa sätt.

  Men å andra sidan vem fasen läser DN? Detta toalettpapper nedskitat med floskelbärare och samhällets ryggkliare, samlat i samma stöpta form. Ingen utanför Tullarna i någon större utsträckning befattar sig med detta mediala utskick
  En elitiskt tidning som finns där makten finns för att peka ut riktningen åt samhällsformarna och industrin, och då makten finns i Stockholm så hänger övrig placerad media efter för att få allmogen dit man vill ha dem, ända till pöbeln tröttnat på deras ständiga trams och ramsor och visar vart skåpet ska stå. Tills dess får vi se denna storörade varelse besmitta våra skattefinansierade tv kanaler med sitt stora leende och floskler.

 4. Dagens Nyheter – Årets förvillare. Det ansågs som självklart först, sedan plötsligt helt otänkbart. Vad är upp och ner i denna ding dinga värld?
  Att Chefredaktören för en av Sveriges mäktigaste mediekanaler- DN – ser ut ungefär som MAD gör inte saken bättre. Passar fint under rubriken HUMOR på Newsvoice.

 5. På torsdag börjar årets Bilderbergmöte i Dresden, Tyskland.
  Vår egen finansminister Magdalena Andersson är inbjuden tillsammans med Jacob Wallenberg.
  Som vanligt är svensk media knäpptyst.
  Nog borde väl Newsvoice nämna detta eller?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here