3 KOMMENTARER

  1. Okunniga och ovetande byråkrater i ett mastodontsystem används som ett manipulativt vapen för att styra politik. Ingen kan heller längre överblicka informationsmängden som väller in och än mindre analysera den korrekt. Ett samtal som händelsevis plockades upp och spelades in av NSA? Skojar karln eller, samtalet försiggick ju på en öppen linje? Eftersom allt i form av kommunikation spelas in och regisreras så är ju detta ett direkt erkännande av systemet med den elektroniska diktaturen bakom ridån av desinformation och floskler. Sverige sitter i samma båt med sina diktaturkramare under radarn sedan decennier och systemet går antagligen rakt ner i soporna när nästa väntade ekonomiska bubbla spricker. Ska man hålla reda på hur det egentligen går till därborta så får man hålla sej till visselblåsare som Sibel Edmonds, fd FBI-anställd, som numera ligger bakom den oberoende nyhetsbyrån Newsbud http://www.newsbud.com. De senaste avslöjandena på https://www.youtube.com/watch?v=IClVKyb63m4. Väl värd att titta på trots längden.

  2. Det är en jävla soppa.

    Problemet är nog att det finns för alltför mycket folk som ljugit för alltför mycket med alltför långa näsor, likt Pinocchio, som kanske har Pedogate-liknande hållhakar på sig och som inte vet vem de ska arbeta för längre.

    De med riktigt lång näsa försöker säkert övertyga presidenten om hur lojala de är, men många kan givetvis vara lojala mot helt andra intressen.

    Hur glad Trump verkligen var för att hans dotter beslutade sig för https://en.wikipedia.org/wiki/Brit_milah#Metzitzah på Trumps barnbarn lär vi nog aldrig få reda på… men kanske var det ett ofrånkomligt bondeoffer för popularitet hos USA:s många inflytelserika barnplågare?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here