• Enligt Yuri Bezmenov så går samhället genom tre stadier, demoralisering ,destabilisering och till slut ekonomisk kris. Demoralisering tar 15-20år, destabilisering tar 2-5 år och slutligen ekonomisk kris tar bara några veckor att åstadkomma. Vi är väl i sluttampen av detta antar jag.

 • Lösningen finns som alltid i problemet. Vid ett ekonomiskt sammanbrott kommer ett nytt system att födas.
  Hur sammanbrottet än blir så kommer den vetenskapliga akademiska illusionen att falla samtidigt med den ekonomiska dito. Vad vi har i medvind är internet som kommunikationsmedel som inte går att stoppa. Desperationen hos systemprofitörerna lurar i vassen, det märks på de omfattande försöken till censur.

 • Off topic: child sex abuse arrests made since Trump took office. 829 arrests in this link:
  https://townhall.com/columnists/lizcrokin/2017/02/25/why-the-msm-is-ignoring-trumps-sex-trafficking-busts-n2290379
  The link has 6 sublinks to local news across the US, reporting from Sheriff press releases.
  MSM doesn’t cover it and they hardly even covered Trump’s declaration to go after child trafficking late February!
  Of the 6 sublinks, 2 were taken down now. Of the rest two were stings, one with an imposter 13y old girl, one was of ordinary prostitutes, and 2 others recovered 30 sex trafficked children. The kids came from ”children and family services agencies across the state”, indicating the alleged continued abuse of such institutions as de facto pimps. Is it ”Kids for hire” with one hand and collecting money for charity with the other?
  In total 829 arrests. Why no MSM reports?

 • Varför man lyckas så bra med höger/vänsterskalans eviga ”konfrontationer”, beror på att de ligger på nästan samma låga kroniska emotionella frekvens (Hz). Båda frekvenserna är kroniskt destruktiva med en liten skillnad i handling – ”högern” är öppet destruktiv och ”vänstern” är lömskt destruktiv. Dessas ”produkter” är ruin i alla dess former. Applicera denna tanke på Ukraina så syns detta tydligt.
  Riktig konservatism är bevarande och har en mycket högre frekvens än de två förra. ”Höger” har inget med konservatism att göra, utan är en ren avledare i MSM. Konservatism är i förnuftig opposition utan våld till de båda andra. Men vem som helst kan bli tillfälligt arg om man får sin tillvaro fördärvad, därav sammanblandningen (avsiktligt) med ”högern”.

 • Ja Sun Tzu har angloamerikanerna studerat ingående, men dessutom troligen vidareutvecklat och utvidgat den bedrägliga taktiken. Machiawelli däremot tycks ha velat stärka upplysta furstar. Såg uppgifter om att han åsyftade en upplyst Fransk kung (Louis XI tror jag) med sin kända text Il Principe, (Fursten).
  Machiawelli’s insikter skulle göra honom till en nyttig rådgivare för dom som idag vill bevara nationalstater i befolkningarnas intresse. Inget är svartvitt antingen eller, men de renässansfurstar han verkade för tycks ha representerat ngt vida bättre än deras motståndarläger. Vid den aktuella tiden vill säga. Tidigare och senare var det kanske inte alls så. Det var en tid då Florens tycks ha haft ett konstruktivt concept för samhällsbygget med en tro på människans potential och utvecklingsoptimism. Den sk upplysningen som kom senare hävdar Webster Tarpley och andra var en bedräglig kuliss bakom vilken nationalstaternas intressen kunde omstörtas. Det skedde också tex med Frankrike och Frankrikes befolkning har fortfarande inte klart för sig att Voltaire och andra ofta citerade frihetsfilosofer i själva verket var sponsrad av dem som ville Frankrike illa. Fransmännen firar intet ont anande ‘stormningen av Bastiljen’ som var en del av en fejkad och utifrån arrangerad och finansierad färgrevolution.

 • LÄMNA ETT SVAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here