Demonstrationerna fortsätter i hela världen – stormedia rapporterar marginellt

0
142
Demonstration – Pressfoto: TheranLive.org

Massiva demonstrationer fortsätter att sprida sig över hela världen. I Spanien har demonstrationer pågått i över 50 städer och vi ser även samma fenomen i flera andra länder som Frankrike, Chile, Argentina och till och med Sverige. Massmedia väjer att inte uppmärksamma demonstrationerna vilket kan tyda på att det nu är på riktigt.

Text: Mikael Cromsjö

Det ser ut att finnas en viss medvetenhet om den större bilden. Höger eller vänster är inte lika relevant utan missnöjet riktas mer mot systemet i sig själv. Vissa av demonstrationerna har egna vakter som bl.a kan ingripa om det går överstyr, vilket försvårar för betalda ”aktivister” att förstöra. Frågan är hur de kommer att organisera sig så att de inte blir infiltrerade.

Läs hela artikeln på Vaken.se


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här