Birgitta Rydberg landstingsråd (Fp) nomineras till Årets förvillare 2011

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 november 2011
- Torbjörn Sassersson

Anders Andersson nominerar landstingsrådet Birgitta Rydberg till Årets förvillare 2011. Bakgrunden är att två skolläkare fått tillstånd att utöva healing respektive homeopati samtidigt eller vid sidan av att de utövar skolmedicin.

Motiveringen är bla för att Birgitta Rydberg från sin maktposition som landstingsråd försöker påverka Regeringen att stoppa eller hämma utövandet av alternativmedicin i Sverige.

Läs mer

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq