Thrive: att frodas, blomstra, utvecklas – en film med vision

publicerad 23 november 2011
- av NewsVoice

Thrive: att frodas, blomstra, utvecklas

En härligt svulstig newage-film som har med nästan hela spektrat av möjliga ingredienser. Allt från uråldriga kulturers bildspråk, nollpunktsenergi, antigravitation till cropcircle-budskap från ovan och över allt ihopa kastar konglomeratet av internationella storbanker sin giriga skugga. Filmen presenterar lösningen och den inkluderar att göra sig skuldfri och bygga communities. Tja, varför inte? Finns det något bättre alternativ som idag presenteras av världens ledare i konsensus annat än den vanliga amsagan för vuxna som handlar om ekonomisk tillväxt utan slut, krig för demokrati, skuldsättning medelst världsbank och fortsatt konsumtion i största allmänhet? Nej, knappast. Jag väljer i så fall att chansa på den nya världsbilden som inger hopp om riktiga förändringar. Allt som inspirerar får förtur även om hälften skulle visa sig vara fel eller överdrivet. Det går alltid att rätta in sig i ledet lite senare.

thrivemovement.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Thrive

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *