Thrive: att frodas, blomstra, utvecklas – en film med vision

  0
  374

  Thrive: att frodas, blomstra, utvecklas

  En härligt svulstig newage-film som har med nästan hela spektrat av möjliga ingredienser. Allt från uråldriga kulturers bildspråk, nollpunktsenergi, antigravitation till cropcircle-budskap från ovan och över allt ihopa kastar konglomeratet av internationella storbanker sin giriga skugga. Filmen presenterar lösningen och den inkluderar att göra sig skuldfri och bygga communities. Tja, varför inte? Finns det något bättre alternativ som idag presenteras av världens ledare i konsensus annat än den vanliga amsagan för vuxna som handlar om ekonomisk tillväxt utan slut, krig för demokrati, skuldsättning medelst världsbank och fortsatt konsumtion i största allmänhet? Nej, knappast. Jag väljer i så fall att chansa på den nya världsbilden som inger hopp om riktiga förändringar. Allt som inspirerar får förtur även om hälften skulle visa sig vara fel eller överdrivet. Det går alltid att rätta in sig i ledet lite senare.

  thrivemovement.com


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer