4128 namnunderskrifter – Protest mot Osher Centrums försnillning av pengar

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 november 2011
- Torbjörn Sassersson red.
Osher Centrum Leaks

Filantropen Barbro Osher donerade för ett antal år sedan 43 miljoner kronor till Oshercentret vid Karolinska institutet för forskning om alternativmedicin, syftet var att ge de allra bästa alternativmedicinska behandlingarna vetenskaplig uppbackning.

Uppdaterat den 3 okt 2012

Vad hände då egentligen med alla dessa pengar? Jo, under de fem första åren lyckades centret försnilla de flesta av de miljonerna, pengarna delades istället, till stor del ut till varandra och närstående forskare vid institutet.

Namnlistan


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Skandal! Utan någon som helst hänsyn eller respekt för vart pengarna skulle gå har man alltså bara roffat åt sig i fullständig avsaknad av samvete eller ånger. Vad är det för individer som beter sig så??

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *