4128 namnunderskrifter – Protest mot Osher Centrums försnillning av pengar

publicerad 6 november 2011
- Torbjörn Sassersson red.
Osher Centrum Leaks

Filantropen Barbro Osher donerade för ett antal år sedan 43 miljoner kronor till Oshercentret vid Karolinska institutet för forskning om alternativmedicin, syftet var att ge de allra bästa alternativmedicinska behandlingarna vetenskaplig uppbackning.

Uppdaterat den 3 okt 2012

Vad hände då egentligen med alla dessa pengar? Jo, under de fem första åren lyckades centret försnilla de flesta av de miljonerna, pengarna delades istället, till stor del ut till varandra och närstående forskare vid institutet.

Namnlistan

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Skandal! Utan någon som helst hänsyn eller respekt för vart pengarna skulle gå har man alltså bara roffat åt sig i fullständig avsaknad av samvete eller ånger. Vad är det för individer som beter sig så??

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *