4128 namnunderskrifter – Protest mot Osher Centrums försnillning av pengar

1
569

Filantropen Barbro Osher donerade för ett antal år sedan 43 miljoner kronor till Oshercentret vid Karolinska institutet för forskning om alternativmedicin, syftet var att ge de allra bästa alternativmedicinska behandlingarna vetenskaplig uppbackning.

Uppdaterat den 3 okt 2012

Vad hände då egentligen med alla dessa pengar? Jo, under de fem första åren lyckades centret försnilla de flesta av de miljonerna, pengarna delades istället, till stor del ut till varandra och närstående forskare vid institutet.

Namnlistan


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Micaela Bertolotto
Micaela Bertolotto
Gäst
28 februari 2012 kl 22:48

Skandal! Utan någon som helst hänsyn eller respekt för vart pengarna skulle gå har man alltså bara roffat åt sig i fullständig avsaknad av samvete eller ånger. Vad är det för individer som beter sig så??