Gerald Celente’s Predictions for 2012

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

Time Magazine - The protesterNär trendanalytikern Gerald Celente skådar in i 2012 ställer han prognosen att upproren runt om i världen mot den kapitalistiska eliten kommer att intensifieras. Han omdefinierar The Occupy Wall Street Movement (OWS) till The Occtupy Movement (Bläckfiskrörelsen) baserat på dess egenskap att dyka upp för att därpå försvinna och dyka upp igen på ett nytt ställe. Rörelsen har många armar.

Celente menar att ockupanterna inte är “agents provocateurs” utan att det snarare är polisen som står för våldet. Bilden som Time Magazine ger av ockupanterna är den av terroristen. [red, anm]

Gerald Celente ger flera gånger per ut en Trends Research Report.

Time Magazine: The Person of the Year – The Protester

Text: Torbjörn Sassersson, red

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *