TV-journalist blottlägger bevakande VoF-aktivister

0
149

TV-journalisten Börje Peratt blottlägger i en artikelserie hur skeptiker associerade till Vetenskap och Folkbildning (VoF) orkestrerar en attack mot TV-mediet Terry Evans känd från serien: ”Det okända”. Terry berättar hur hans Facebook-sida plötsligt anstormats av skeptiker från VoF och andra håll.

Aftonbladet publicerade samtidigt ”oprovocerat” den nedsättande artikeln: ”Pratar med andar – tjänar 60 000 per kväll” (30 nov) som ansätter Terry Evans. Per Edman en styrelseledamot från VoF publicerade samma dag (30 nov) en artikel på VoFs blogg som lyder ”Terry Evans är en bedragare”.


Inte nog med det. Skeptikern som arbetat som programledare för webbradiostationen Skeptikerpodden startar kort därpå den 1 december tråden ”Mediet Terry Evans granskas” i forumet ”skepticism.ifokus.se”.

Läs mer


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här