TV-journalist blottlägger bevakande VoF-aktivister

publicerad 24 december 2011
- av NewsVoice

TV-journalisten Börje Peratt blottlägger i en artikelserie hur skeptiker associerade till Vetenskap och Folkbildning (VoF) orkestrerar en attack mot TV-mediet Terry Evans känd från serien: ”Det okända”. Terry berättar hur hans Facebook-sida plötsligt anstormats av skeptiker från VoF och andra håll.

Aftonbladet publicerade samtidigt ”oprovocerat” den nedsättande artikeln: ”Pratar med andar – tjänar 60 000 per kväll” (30 nov) som ansätter Terry Evans. Per Edman en styrelseledamot från VoF publicerade samma dag (30 nov) en artikel på VoFs blogg som lyder ”Terry Evans är en bedragare”.

Inte nog med det. Skeptikern som arbetat som programledare för webbradiostationen Skeptikerpodden startar kort därpå den 1 december tråden ”Mediet Terry Evans granskas” i forumet ”skepticism.ifokus.se”.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *