Bill Wood om statsterrorism: Amerikanska terrorattacker utförs för att skapa skräck

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 januari 2012
- Torbjörn Sassersson red.
Bill Wood, Tomahawk pilot

ORIGINALVIDEON ÄR BORTTAGEN – Försök att finna videoserien på YouTube

Den före detta specialsoldaten Bill Wood vittnar om amerikanska terrorattacker under fredstid mot civila mål i Mellanöstern med syftet att skapa skräck hos lokalbefolkningen och bygga underlag för ett hat mot USA åren innan attacken mot WTC i New York 2001. Bill Wood menar att händelsen var iscensatt och förbereddes under 10 år. 

Text: Torbjörn Sassersson | Videokälla: Project Camelot

I tidigare artiklar har jag resonerat kring “sustained warfare” och falska terrorattacker “false flag operations” utförda av Väst för att skapa uppfattningen om självmordsbombningar och kaos i Mellanöstern. Syftet är enligt flera trovärdiga källor att skapa krig och hålla det vid liv så länge som möjligt för att maximera intäkterna för det militära industriella komplexet.

Trots att bla BBC skrev om en falsk terrorattack utförd av brittiska SS-soldater i Basra 2004 anses denna information vara för magstark och laddad för att debatteras öppet i samhället. De flesta av mina artiklar om ämnet har därför refuserats av andra medier och finns endast publicerade i NewsVoice (se nedan).

Men tiderna förändras och faktum är att den senaste Hamilton-filmen, nu populär på biograferna, handlar om detta. Kanske tiden är inne att diskutera “sustained warfare” och statsterrorism för ekonomiska och politiska intressen.

Kerry Cassidy’s intervju med Bill Wood

Bill Wood, Navy Seal 9 Bill Wood säger att han arbetat inom “Seal Team 9” som specialsoldat åren 1992-2000 i Mellanöstern för att som Tomahawk missiloperatör utföra sekretessklassade bombningar. Bill Wood vittnar om att USA under fredstid regelbundet attackerade “mjuka” ej militära mål.

Vid den tiden var det högt säkerhetssklassat att Tomahawk styrdes manuellt den sista sträckan pga att missilerna i hög grad annars missade sina mål. Styrningen skedde via en kamera i missilen. Attackerna mot mjuka civila mål (ofta byar) kunde resultera i 100-tals döda vid varje nedslag.

Bill Woods tjänstgöring var innan WTC911 (2001) och Wood menar att de ständiga Tomahawk-attackerna mot mål i Afganisthan, Pakistan, Yemen, Syrien, Iran och Irak handlade om (video: 0:59:00) att förbereda för “kriget mot terrorismen” genom att skapa terrorismen. Syftet var enligt Wood att ingjuta skräck för och ett hat mot USA.

Reservation

Videointervjun publiceras i NewsVoice helt utan bekräftelse på att Bill Woods historia är autentisk.

Bill Wood berör även andra kontroversiella ämnesområden som prekognitionssteknik, 2012-spekulationer och militära rymdbaserade vapen. Det brukar innebära från ett mainstream-perspektiv att trovärdigheten i hans vittnesmål faller mot noll, men ämnet som avhandlas i denna artikel är avsedd för den läsare som vill väga en förenklad världsuppfattning mot en mer komplicerad.

Innehållet i intervjun kan ändå av de flesta uppfattas som intressant.  Alternativt kan intervjun betraktas som en psykologisk studie av en “convincing delusional”. Vi får därför förslagsvis låta framtiden avgöra om Bill Wood är en skicklig mytoman eller en mycket intelligent person med en insiktsfull livserfarenhet.

Text: Torbjörn Sassersson

 

Några hållpunkter i videon

0:07:00: Military training.

0:17:00: The missions in The Middle East, Seal Team 9, Seal Team 6.

0:25:00: How to control the Tomahawk by remote interaction.

0:32:30: Tomhawk targeting.

0:40:00: Tomhawk targeting “small places” (around 1995-97).

0:41:00: Bill Wood refused in April 1997 to detonate Tomhawk missile over hundreds of rescue workers. Was court martialed.

0:59:00: Tomhawk attacks and terror based missions. Reason of attacks to create massiv amounts of fear in people that survived rather than destroying buildings. State sponsored terrorism. Mission was ultimately to create “terrorists”.

1:07:15: Information from an elderly (dec 2000) about an imminent attack on the US envolving pilots.

1:13:00: The turning point. Stopping the killing. Forced into 6 month:s of drug induced “treatment” [torture].

1:39:45: Dropping out of the military control. Becoming lawless. Harrasements climaxed April 2011.

1:43:00: Defence Authorization Act and the consequences in society.

1:50:40: PSI-training, prekognition.

1:55:40: US space based military activity.

1:59:30: Speculations on 2012 and Project Looking Glass.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *