Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 17 February, 2012

publicerad 17 februari 2012
- Mona Nilsson

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

 • Mobilindustriforskningens whistleblower
  Det här borde alla som tror att forskning alltid seriöst söker efter sanningen  se. Den mobilindustrifinansierade  forskaren talar ut om hur Motorola ville styra över hur forskningsresultaten skulle tolkas. Hör vad han berättar här En viktig strategi för mobilindustrin, liksom för andra industrier som producerar produkter som har skadlig påverkan på människor och miljö, är […]
 • Elektromagnetiska fält ökar risken för demenssjukdomar
  Ekot/TT rapporterar i dag om en ny undersökning som pekar på en alarmerande ökning av demenssjukdomar i Sverige. Varannan svensk riskerar att utveckla demens enligt de nya uppgifterna. Att Alzheimers och andra sjukdomar verkligen ökar kraftigt indikeras även av Socialstyrelsens register över dödsfallsorsaker som även pekar på en kraftig ökning av dödsfall i Alzheimers. Elektromagnetiska […]
 • Allt fler barn lider av huvudvärk, HAMP av mobilstrålning
  Ännu en undersökning bekräftar att många barn i dag har huvudvärk. Den nya undersökningen är gjord på skolor i åk 6-9 i Uppsala och Östhammar och presenteras av Uppsala Nya Tidning samt SVT ”Under en vanlig skolvecka har nära tre fjärdedelar av eleverna ont i huvudet åtminstone någon gång”. Något är allvarligt fel när nästan […]
 • Läsplatta i skolan en stor hälsorisk
  Moderata Ungdomsförbundets företrädare argumenterar i dag i SvD för storsatsning  av läsplattor i skolan. Men det de ignorerar är att tekniken innebär allvarliga risker för barnens och ungdomarnas hälsa. Den strålning som avges då läsplattorna kopplas upp mot internet är sedan maj 2011 cancerklassad som ”möjligen cancerframkallande”, klass 2B. Dessutom visar undersökningar och erfarenheter att […]
 • Polis fick hjärntumör av mobilstrålning
  Polisen Roger Carlström märkte direkt att det nya polisradiosystemet Rakel, även kallat Tetra, var hälsofarligt. Under flera år fick han svåra  hudutslag (Rosacea) när han använde de nya handenheterna i Rakelsystemet. I december 2011 fick han diagnosen malignt hjärntumör. Trelleborgs Allehanda; artikel 2 TA; Expressen. TT verkar ha filtrerat bort den obehagliga informationen om att […]
 • Mobilstrålning förändrar viktiga proteiner i hjärnan. Kan förklara olika rapporterade symtom och sjukdomar
  Ny forskning från forskargruppen vid Atens Universitet under ledning av professor Likas H. Margaritis visar att mobilstrålning påverkar viktiga proteiner i hjärnan. Dessa förändringar skulle kunna förklara olika sjukdomstillstånd som rapporterats har samband med mobilstrålning. De grekiska forskarna studerade effekter på proteiner hos  möss som exponerats för mobilstrålning.  Mössen exponerades vid nivåer som avges från […]
 • Hjärntumörstatistiken inte alls pålitlig för att dra slutsatser om mobilrisker
  I dag trummar KI-forskaren och vice ordförande för ICNIRP Maria Feychting på mediatrumman igen för att förklara att mobiltelefoner inte ökar risken för hjärntumör: I ett pressmeddelande hävdar hon att inga risker finns eftersom statistiken över maligna hjärntumörer inte visar ökande trend. Som jag skrev för ett par månader sedan är statistiken över hjärntumörer  i […]
 • Mobiltelefoni är en allvarlig risk
  Maria Feychting från Karolinska Institutet påstår i dag i Helsingborgs Dagblad att all forskning av god kvalitet (har) inte funnit något som tyder på att de låga exponeringsnivåerna från mobila basstationer eller mobiltelefoner är farliga för människan. Det är ett häpnadsväckande falskt påstående. Tvärtom, visar den samlade forskningen på mobiltelefoner att de utgör en cancerrisk. […]
 • Ung kvinna fick hjärntumör – använde mobilen vid tumörsidan
  Medan experterna debatterar om forskningen visar ökade risker för hjärntumörer, finns det en verklighet, bortom experternas manipulativa bortförklaringar att inga risker skulle setts, där människor skadas och lider av mobilstrålning. Det finns i dag otaliga trovärdiga och övertygande vittnesmål från människor som lider av svåra symtom av mobilstrålning, de vittnar om allt ifrån yrsel, sömnproblem […]

Digest powered by RSS Digest


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq