Keith Olbermann försvann igen – Denna gång från Current TV

publicerad 31 mars 2012
- av Torbjörn Sassersson red.
Keith Olbermann
Keith Olbermann
Keith Olbermann – MSNBC.com

Mitt favoritankare i amerikansk TV Keith Olbermann fick för tredje gången lämna en tjänst som nationell TV-ikon. Denna gång var det hans senaste arbetsgivare “Current TV” som sa upp kontraktet. Jag skrev den 4 februari artikeln “Var är Keith Olbermann?” med misstanken att något hänt.

I ett mail till Current TV frågade jag och svaret löd:

“Keith will be back soon”.

Tyvärr inte. Den 30 mars meddelade Current TV att de sagt upp kontraktet, men Olbermann har beslutat sig för att föra process. Min tanke är att det är så här som en karaktär skapas. Olbermann uttrycker politiska sanningar , en nyckelprodukt i utvecklingen mot en humanare och vettigare värld.

And Keith will be back soon. Hans särart är för unik.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *