Keith Olbermann försvann igen – Denna gång från Current TV

0
111

Keith OlbermannMitt favoritankare i amerikansk TV Keith Olbermann fick för tredje gången lämna en tjänst som nationell TV-ikon. Denna gång var det hans senaste arbetsgivare “Current TV” som sa upp kontraktet. Jag skrev den 4 februari artikeln “Var är Keith Olbermann?” med misstanken att något hänt. I ett mail till Current TV frågade jag och svaret löd:

“Keith will be back soon”.

Tyvärr inte. Den 30 mars meddelade Current TV att de sagt upp kontraktet, men Olbermann har beslutat sig för att föra process. Min tanke är att det är så här som en karaktär skapas. Olbermann uttrycker politiska sanningar , en nyckelprodukt i utvecklingen mot en humanare och vettigare värld.

And Keith will be back soon. Hans särart är för unik.

Relaterat

Olbermann out, Spitzer in on Current TV

Current TV fires Keith Olbermann

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here