Ny forskning varnar för mobilstrålning – SSM blundar

publicerad 16 mars 2012
- av NewsVoice

Hälsorisker med mobiltelefoni

Hemlösa basstationer
Hemlösa basstationer – Dump från SVT som dumpat från YouTube

Samma dag som detta nya forskningsresultat är hot stuff i ffa utländska medier och en vecka efter att en annan undersökning visat att mobilanvändare lider av sömnproblem, ångest, depressioner, huvudvärk mm sedan länge kända symtom kopplade till mobilstrålning, hävdar Torsten Augustsson, som är utredare på Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM), att: “det inte finns någon vetenskapligt grundad misstanke” om att strålningen innebär hälsorisker. Utspelet av SSM i  bla Värmlands Folkblad visar att vi inte kan lita på myndigheterna och de experter de anlitar, skriver Mona Nilsson, oberoende utredare av mobiltelefonins hälsorisker.

Läs mer på Mobiltelefoni.tv  (inkl länkar till utländska medier)

Värmlands Folkblad: Trådlöst nätverk ingen hälsofara

SVT: Hemlösa utrustas som trådlösa nätverk