Bakom slöjorna – Föredrag i Tempel Riddare Ordens lokaler med Mats Sederholm 4 juni

  2
  149

  Mats SederholmMats Sederholm lyfter på slöja efter slöja i samhället och visar vart vi egentligen är på väg. Föredraget bygger på hans bok Det enda rätta

  ”Han berättar om vår dunstande demokrati, om alla de delar av samhället som aggressivt och intensivt försöker tysta ner alternativa röster,  om kriget mellan det etablerade samhällets röster och de med alternativa uppfattningar”, skriver Vaken.se.

  ”Om du vill ha en bra tankeställare och informera dig om hur långt åsiktsförtrycket och konsesustänkandet har gått i det här landet så ska du definitivt köpa ”Det enda rätta” av Mats Sederholm. Den är skriven i ett snabbt, fränt och lättläst tempo och sannerligen en befriande frisk fläkt i en tid när vi plötsligt slutat reagera på sådant som skulle fått oss att gå i taket för bara 15 år sedan”, skriver Michael Delavante.

  Tid och plats: 4:e juni 18:45

  Pris: 130 kr

  Tempel Riddare Ordens lokaler

  Kammakargatan 56 i Stockholm.


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  2 KOMMENTARER

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här