Bakom slöjorna – Föredrag i Tempel Riddare Ordens lokaler med Mats Sederholm 4 juni

publicerad 1 juni 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Mats SederholmMats Sederholm lyfter på slöja efter slöja i samhället och visar vart vi egentligen är på väg. Föredraget bygger på hans bok Det enda rätta

“Han berättar om vår dunstande demokrati, om alla de delar av samhället som aggressivt och intensivt försöker tysta ner alternativa röster,  om kriget mellan det etablerade samhällets röster och de med alternativa uppfattningar”, skriver Vaken.se.

“Om du vill ha en bra tankeställare och informera dig om hur långt åsiktsförtrycket och konsesustänkandet har gått i det här landet så ska du definitivt köpa “Det enda rätta” av Mats Sederholm. Den är skriven i ett snabbt, fränt och lättläst tempo och sannerligen en befriande frisk fläkt i en tid när vi plötsligt slutat reagera på sådant som skulle fått oss att gå i taket för bara 15 år sedan”, skriver Michael Delavante.

Tid och plats: 4:e juni 18:45

Pris: 130 kr

Tempel Riddare Ordens lokaler

Kammakargatan 56 i Stockholm.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *