Michael Jackson (29 aug 1958 – 25 jun 2009) – sjunger låten “Bad”

0
298

Michael Jackson (29 augusti 1958, död 25 juni 2009) i Los Angeles i Kalifornien, var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare, med stora framgångar under flera årtionden. Han har haft stor inverkan på musikindustrin, inte minst anses hans musikvideor ha varit nydanande. / Wikipedia

Bad is the seventh studio album by Michael Jackson. It was released on August 31, 1987, nearly five years after Jackson’s previous studio album, Thriller, which went on to become the world’s best-selling album. Bad itself has sold between 30 to 45 million copies worldwide.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer