Michael Jackson (29 aug 1958 – 25 jun 2009) – sjunger låten “Bad”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 24 juni 2012
- NewsVoice redaktion

Michael Jackson (29 augusti 1958, död 25 juni 2009) i Los Angeles i Kalifornien, var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare, med stora framgångar under flera årtionden. Han har haft stor inverkan på musikindustrin, inte minst anses hans musikvideor ha varit nydanande.

Bad is the seventh studio album by Michael Jackson. It was released on August 31, 1987, nearly five years after Jackson’s previous studio album, Thriller, which went on to become the world’s best-selling album. Bad itself has sold between 30 to 45 million copies worldwide.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *