Amina Manzoor från Läkemedelsvärlden replikerar Torbjörn Sassersson

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 juni 2012
- NewsVoice redaktion
Amina Manzoor om TS och Vaccin.me - Skärmdump från Läkemedelsvärlden
Amina Manzoor om TS och Vaccin.me - Skärmdump från Läkemedelsvärlden
Amina Manzoor om Torbjörn Sassersson och Vaccin.me – Skärmdump från Läkemedelsvärlden

Vaccin.me har tidigare publicerat ett svar i fem delar på artikeln Vaccinrädsla i tidningen LäkemedelsVärlden, vars slogan lyder ”Oberoende om läkemedel”.  Nyligen fick Torbjörn Sassersson och Amina Manzoor lämna återkoppling. Det gjordes i juninumret nr 4,  2012 och denna artikel är i sin tur ett svar på den.

Text: Marina Ahlm

Torbjörn Sassersson menar att artikeln från början var bristfällig då reportern inte verkade göra någon egen efterforskning, utan dementerade alla vacciners biverkningar som myter.

Amina Manzoor menar i sin tur att det är upp till henne att själv få värdera sina källor och att det finns biverkningar men utan vacciner hade vi fortfarande drabbats av sjukdomar som polio, mässling, röda hund, påssjuka och scharlakansfeber.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • I den här länken visar “en magsur besserwisser”, att de som dog i spanska sjukan var människor, som redan var gamla och sjuka.:

  http://inte-pk.blogspot.se/search/label/vaccin

  Hur kan man se det i diagrammet? Jo, för dödligheten några år efter spanska sjukan minskade kraftigt. Alltså de som “stod på tur” dog lite tidigare pga spanska sjukan. därför kan man anta att
  de som dog av spanska sjukan redan hade ett nedsatt allmäntillstånd, och följaktligen om man kan
  förbättra allmäntillståndet så dör färre i sådana epedemier.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *