Amina Manzoor från Läkemedelsvärlden replikerar Torbjörn Sassersson

publicerad 27 juni 2012
- av NewsVoice
Amina Manzoor om TS och Vaccin.me - Skärmdump från Läkemedelsvärlden
Amina Manzoor om TS och Vaccin.me - Skärmdump från Läkemedelsvärlden
Amina Manzoor om Torbjörn Sassersson och Vaccin.me - Skärmdump från Läkemedelsvärlden

Vaccin.me har tidigare publicerat ett svar i fem delar på artikeln Vaccinrädsla i tidningen LäkemedelsVärlden, vars slogan lyder ”Oberoende om läkemedel”.  Nyligen fick Torbjörn Sassersson och Amina Manzoor lämna återkoppling. Det gjordes i juninumret nr 4,  2012 och denna artikel är i sin tur ett svar på den.

Text: Marina Ahlm

Torbjörn Sassersson menar att artikeln från början var bristfällig då reportern inte verkade göra någon egen efterforskning, utan dementerade alla vacciners biverkningar som myter.

Amina Manzoor menar i sin tur att det är upp till henne att själv få värdera sina källor och att det finns biverkningar men utan vacciner hade vi fortfarande drabbats av sjukdomar som polio, mässling, röda hund, påssjuka och scharlakansfeber.

Läs mer