Föreläsning – The Unknown Story about Vaccinations

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 juli 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Desireé Röver är en undersökande journalist från Nederländerna. På sin hemsida säger hon att “Ingen del av något vaccin hör hemma i en människa.” Den 20-22 september 2012 kommer det att hållas en konferens i Köpenhamn, Danmark, Open Mind Conference 2012. Desireé Röver är en av de inbjudna och kommer hålla föreläsningen ”Vaccinations – The Unknown Story”. 

Text: Marina Ahlm

De flesta föräldrar tänker inte efter två gånger om vad som injiceras i sina barn när de tar dem till läkarna för att bli immuniserade. De ber aldrig om att få se innehållsförteckningen på vad som ingår i vaccinet. De går enbart på förtroende, en tro byggt på propaganda som uttalas av hälso-och sjukvården att “Vaccinationer alltid varit och alltid kommer att vara säkra och effektiva”. Detta har lett samhället till att tro att immuniseringsprocessen utvecklats genom vetenskap och evidensbaserad medicin. Men hur kan vi säkra på att detta är sant?

Desiree skrev 2009 boken The HPV vaccines as a ‘deus ex vagina’, vilket är en kritisk bok kring vaccinering mot livmoderhalscancer.

Källa: Vaccin.me


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccin
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *