Föreläsning – The Unknown Story about Vaccinations

2
160

Desireé Röver är en undersökande journalist från Nederländerna. På sin hemsida säger hon att “Ingen del av något vaccin hör hemma i en människa.” Den 20-22 september 2012 kommer det att hållas en konferens i Köpenhamn, Danmark, Open Mind Conference 2012. Desireé Röver är en av de inbjudna och kommer hålla föreläsningen ”Vaccinations – The Unknown Story”. 

Text: Marina Ahlm

De flesta föräldrar tänker inte efter två gånger om vad som injiceras i sina barn när de tar dem till läkarna för att bli immuniserade. De ber aldrig om att få se innehållsförteckningen på vad som ingår i vaccinet. De går enbart på förtroende, en tro byggt på propaganda som uttalas av hälso-och sjukvården att “Vaccinationer alltid varit och alltid kommer att vara säkra och effektiva”. Detta har lett samhället till att tro att immuniseringsprocessen utvecklats genom vetenskap och evidensbaserad medicin. Men hur kan vi säkra på att detta är sant?

Desiree skrev 2009 boken The HPV vaccines as a ‘deus ex vagina’, vilket är en kritisk bok kring vaccinering mot livmoderhalscancer.

Källa: Vaccin.me


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här