Föreläsning – The Unknown Story about Vaccinations

2

Desireé Röver är en undersökande journalist från Nederländerna. På sin hemsida säger hon att “Ingen del av något vaccin hör hemma i en människa.” Den 20-22 september 2012 kommer det att hållas en konferens i Köpenhamn, Danmark, Open Mind Conference 2012. Desireé Röver är en av de inbjudna och kommer hålla föreläsningen ”Vaccinations – The Unknown Story”. 

Text: Marina Ahlm

De flesta föräldrar tänker inte efter två gånger om vad som injiceras i sina barn när de tar dem till läkarna för att bli immuniserade. De ber aldrig om att få se innehållsförteckningen på vad som ingår i vaccinet. De går enbart på förtroende, en tro byggt på propaganda som uttalas av hälso-och sjukvården att “Vaccinationer alltid varit och alltid kommer att vara säkra och effektiva”. Detta har lett samhället till att tro att immuniseringsprocessen utvecklats genom vetenskap och evidensbaserad medicin. Men hur kan vi säkra på att detta är sant?

Desiree skrev 2009 boken The HPV vaccines as a ‘deus ex vagina’, vilket är en kritisk bok kring vaccinering mot livmoderhalscancer.

Källa: Vaccin.me


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelAnnika Dahlqvists råd: Sluta med solkräm
Nästa artikelThe discovery of the Higgs Boson? Garrett Lisi explains
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Margareta Lundström
14 juli 2012 kl 06:35

Köpenhamn?? Går man in på länken visar det sig att det handlar om en ort som heter Skanderborg-

Marina
Gäst
Reply to  Margareta Lundström
14 juli 2012 kl 09:10

Tack Margareta! Ja, det stämmer 🙂